Tüp Bebek Merkezleri Bahçeci de taze embriyo transfreri olan var mı?

Şöyle ki rahim dinlendirme sırasında evet para alınmıyor..Aldıkları 900 lira ben dondurma ücreti sanmıştım sonra transfer günü benden 1750 lira istediklerinde sordum rahim dinlendirme de 900 lira aldınız bu nedir diye o aldıkları para sperm ve yumurtanın uygun koşullarda döllendirilmesi içinmiş miş miş :kusmuk:yani çoook güzel kılıfına uyduruveriyorlar sende öylece kuzu gibi kabulleniyorsun

Evet bu işe girince artık ne için para isteseler veriyo insan. Dediğin gibi kılıfına uydurmak çok kolay. Bari bunları da paket fiyatına ekleseler de ilk tedaviye başlarken ne kadar ödeyeceğimizi bilmiş oluruz

Evet bu işe girince artık ne için para isteseler veriyo insan. Dediğin gibi kılıfına uydurmak çok kolay. Bari bunları da paket fiyatına ekleseler de ilk tedaviye başlarken ne kadar ödeyeceğimizi bilmiş oluruz
6750+ilaçlar (ilaclar 2000 tutsa dedim) 9000 e biter dedigim tedavi 13 bini buldu neredeyse...Allah gücü olmayanlara yardım etsin..Ne diyelim dünyada tek bedava olan seyi bi parasıyla yaptiriyoruz:rolleyes: buda bizim sınavımız napalim

6750+ilaçlar (ilaclar 2000 tutsa dedim) 9000 e biter dedigim tedavi 13 bini buldu neredeyse...Allah gücü olmayanlara yardım etsin..Ne diyelim dünyada tek bedava olan seyi bi parasıyla yaptiriyoruz:rolleyes: buda bizim sınavımız napalim
Hahaha haklısın valla
Neyse yine 1000 TL kardasın, bu sene 7750+ilaçlar :)))

Hahaha haklısın valla
Neyse yine 1000 TL kardasın, bu sene 7750+ilaçlar :)))
Aaaa oda ayri bir maceraydı canım aslında ben kasımda gittim doktora, dojtorum cikolata kisti dedi ameliyat dedi ama ben baska doktorlara gittim ameliyata gerek yok dediler sadece yasmin kullandim ve kisti küçülttum.Sonra doktora tekrar gittim tedaviye basladik bana 7750 demez mi..Dedim ben doktor yuzunden geciktim diye itiraz ettim o yuzden 6750 den yaptilar..Cok ayrintisi var bu olayın da kisacasını anlattım canım

Aaaa oda ayri bir maceraydı canım aslında ben kasımda gittim doktora, dojtorum cikolata kisti dedi ameliyat dedi ama ben baska doktorlara gittim ameliyata gerek yok dediler sadece yasmin kullandim ve kisti küçülttum.Sonra doktora tekrar gittim tedaviye basladik bana 7750 demez mi..Dedim ben doktor yuzunden geciktim diye itiraz ettim o yuzden 6750 den yaptilar..Cok ayrintisi var bu olayın da kisacasını anlattım canım
Aaaa valla helal olsun. Aslında ben de kasım ayında gidip fiyat almıştım, ama sonra 2018 e kaldık. Çok iyi yapmışsın:))

yok canım doktor isterse sende uygunsan taze embriyo transferide yapılıyor bahçecide yapanlarda var hatta

Back
X