• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bahçeci Fulya Hastaları Burayaaaaa

Ne bileyim canım ilk denemem çok korkuyorum bişey olmasın diye bide Kübra hoca pazar dinlen deyince çıkmak istemedim pek
Bide jel neden veriliyor canım bana verilmedi
Haklisin canim nasil istersen..Jel progestan iceren bir ilaç transferden önce kullanmaya başliyorsun rahmi hazırlıyor ve düşük riski için özellikle.. muhtemelen sana jel yerine başka bir ilaç vermistir vermediyse de doktorun eminim vardır bi bildiği..Kübra hoca iyi bir hoca diye biliyorum..Hadi bakalım hayırlı haberler insallah

Haha :)) haklısın daha 1.olmadı..İşte kromozom analizinden sonra yeniden başlıcaz ya. Ondan 2.diye sayıyorum ben onu. Doktorla görüştük bu arada. Vitamin falan verdi. 2 ay sonra yeniden başlarız dedi. İğnelerini falan değiştiririz dedi. Tabi kronozom testi sonucu önemli..
İnş ii çıkar artık herşeye çok şükür çözüm var.zaten genetik testler 1 aya anca cikiyo o arada biraz dinlenirsin

MERHana kızlar 3.tüpü özelde denemek istiyorum ama cem çelik mi remzi abalımı kararsızım 🥺kocaelide ikamet ediyorum muayenelerede gitgel zor olcak. napmam lazım sizce

canım bizim neymiz kolay oldu ki zor olacak belki gitgel ama sonu hayırlı olur inşallah bence merkezi ara iki doktorla görüş konuş hangisi içine sinerse onla başla

MERHana kızlar 3.tüpü özelde denemek istiyorum ama cem çelik mi remzi abalımı kararsızım 🥺kocaelide ikamet ediyorum muayenelerede gitgel zor olcak. napmam lazım sizce
merhaba canım.tabiki herkesin bir kısmeti bir yerde vardır ancak ben bahçeci fulyada en çok erbil yağmurda memnun kaldım. Eğer oraya kadar gideceksen bir görüş derim.Kendisi hemen yan tarafta klinik açtı.Allah razı olsun su an hamileyim. Önce Allah sonra sayesinde sonra da o.

canım bende cem çeliğn oldugu merkezde tedavi gördüm doktorum sabri bey. gidip geldikçe görüyordum çok tercih edilen bir doktor hastaları falan baya düşkündü cem beye

22mayıs için bahçeci bülent beyr 22haziran cem çeliğe randrbu aldım hayırlısıyla kızlar tüp bebek ücretini sordum ilaç hariç 7300dedi fiyatlarmı arttı sanki bir ara daha düşüktü

2020 istanbul bahçeci fiyatı mi bu yoksa Diyarbakır bahçeci mi
Şuan sanırım bahçeci fiyatı İstanbul'daki için 9700 diye biliyorum

Back
X