Tüp Bebek Merkezleri Bahçeci fulya, şişli memorial, acıbadem maslak, bahçeci umut

Hangi merkezde tüp bebek yaptırdınız?

• Ankete Katılan
    67
  • Anket Kapalı .
Hayırlısı olsun problem neydi sizde? Önemli olan içinize sinen merkezi seçmek memoriali öneririm
Bende sorun yoktu eşim in de değerleri iyiydi varikosal vardı 3 ay progeny m verdi ameliyata gerek yok dedi dün gitti değerler yerle bir olmuş kadın dogumcuya baktı tüp bebek dedi benim için de tedavi sürecini bıraktı

Allah razı olsun canım içime su serptin doktor bize direk bahçeci gidin dedi ama önce eşim doktora görünecek önce bi onunla görüşsün ne den böyle oldu değerlerimiz normaldi neden düştü varikosal mi etkiledi belki ameliyata ihtiyaç duyacak bir kaç ay sonra tüp bebek sürecine başlıycaz. Siz hangi sehirdesiniz canım
Merhaba geçmiş olsun ilk öğrendiğimde bende hüngür hüngür ağlamıştım moralinizi yüksek tutup olumlu düşünmeye çalışın tek dr mu bunu söyledi öncelikle bütün hormonlara yumurtalık rezervine falan bakıldı mı bunlar önemli amh fsh denilen kan değerlerine göre dr karar veriyor, kendinize bir plan yapın ,öncelikle kesin tüp bebek olacaksa devletin bu konuda ciddi desteği var 1 haziranda ben rapor aldım tüp bebek için sizede bundan faydalanmanızı öneririrm çünkü bu tedavi meşaketli uzun ve maliyetli ve sabır istiyor tabiki yüksek moral.... Üzülmeyin kendinizi toparlayın şöyle düşünün bizim en azından şansımız var ve bunun için çabalayacağız boşuna kendinizi üzüp iyice dibe çekmeyin

Allah razı olsun canım içime su serptin doktor bize direk bahçeci gidin dedi ama önce eşim doktora görünecek önce bi onunla görüşsün ne den böyle oldu değerlerimiz normaldi neden düştü varikosal mi etkiledi belki ameliyata ihtiyaç duyacak bir kaç ay sonra tüp bebek sürecine başlıycaz. Siz hangi sehirdesiniz canım

İstanbul canım and yakası birbirimize destek olacağız tabi ki :) sende ki rahatsızlık hk çok bilgim yok ama bizde 1 sene ilaçla tedavi gördükten sonra normal yollardan çok zor ddğerlerin çok düşük tüp bebek dediler tedaviyi bıraktık biraz ara verip tüp bebek için araştırma yapmaya karar vermişken doğal yollardan hamile kaldım ama bebeğimizi kaybettik ardından tüp bebek maratonu başladı mayıs ayında zeynep kamilde tahlillerim yapıldı raporum çıktı bayramdan sonra tedaviye başlarız diye plan yaparken 3 aydır regl olamıyorum ilk defa başıma geliyor defalarca kan tahlili yaptık hiç gebelik çıkmadı en son söktürü aldım şimdinregl olmayı bekliyorum ama bu süreçte bende birçok dr ve kurum aradım görüşmeye gittim en çok içime sinen bahçeci umut kliniği oldu kısmet olurda tedaviye başlayabilirsek orda olacak inşallah yani canım bu hayatta herşey geliyor indanın başına kabullenip ileriye bakmak şart sakın ke di kendine neden diye sorup kendini paralama şimdi ne yapabiliriz diye sor :)

Bende sorun yoktu eşim in de değerleri iyiydi varikosal vardı 3 ay progeny m verdi ameliyata gerek yok dedi dün gitti değerler yerle bir olmuş kadın dogumcuya baktı tüp bebek dedi benim için de tedavi sürecini bıraktı
Varikosl ameliyatı benim eşimde oldu bundan 4 sene önce biz çapaya gidiyorduk ve onlar karar verdiler ama boşuna olmuşsun dedi bi çok doktor tüp bebekte önemli değil dediler ki hiç bi değişim yaşamsdık biz ama bazılarına yarıyor bi tanıdığım eşi ameliyat oldu 10 yıllık evliydi ertesi ay hamile kaldı kadınsal faktör yoksa ve varikosel çok çok ilerlemişse ameliyat fayda ediyor

Haklısın canım bizde biraz ara vereceğiz bana klomen çatlama iğnesi tedavisi uygulandı 2 ay eşim in değerleri normaldi 3 ay ilaçtan sonra bakariz olur bebek demis doktor 3 ay geçti değerler yerle bir bende de doktor sende problem yok eşimde bu değerle hamile kalamazsın dedi tüp bebek yapım dedi dün.fiyat nasıl dedim bahçecide 15.bin civarı dedi herşey içinde süreç ne kadar sürer bilmiyorum çalışıyoruz özel sektörde nasıl izin alıcaz nasıl arastiricaz bilmiyorum inanın kafamda çok soru var ve anlatacak kimsem yok .Sizin neden olmadı canım eşinin sorunu neydi neler yaptınız
İstanbul canım and yakası birbirimize destek olacağız tabi ki :) sende ki rahatsızlık hk çok bilgim yok ama bizde 1 sene ilaçla tedavi gördükten sonra normal yollardan çok zor ddğerlerin çok düşük tüp bebek dediler tedaviyi bıraktık biraz ara verip tüp bebek için araştırma yapmaya karar vermişken doğal yollardan hamile kaldım ama bebeğimizi kaybettik ardından tüp bebek maratonu başladı mayıs ayında zeynep kamilde tahlillerim yapıldı raporum çıktı bayramdan sonra tedaviye başlarız diye plan yaparken 3 aydır regl olamıyorum ilk defa başıma geliyor defalarca kan tahlili yaptık hiç gebelik çıkmadı en son söktürü aldım şimdinregl olmayı bekliyorum ama bu süreçte bende birçok dr ve kurum aradım görüşmeye gittim en çok içime sinen bahçeci umut kliniği oldu kısmet olurda tedaviye başlayabilirsek orda olacak inşallah yani canım bu hayatta herşey geliyor indanın başına kabullenip ileriye bakmak şart sakın ke di kendine neden diye sorup kendini paralama şimdi ne yapabiliriz diye sor :)

Haklısın canım bizde biraz ara vereceğiz bana klomen çatlama iğnesi tedavisi uygulandı 2 ay eşim in değerleri normaldi 3 ay ilaçtan sonra bakariz olur bebek demis doktor 3 ay geçti değerler yerle bir bende de doktor sende problem yok eşimde bu değerle hamile kalamazsın dedi tüp bebek yapım dedi dün.fiyat nasıl dedim bahçecide 15.bin civarı dedi herşey içinde süreç ne kadar sürer bilmiyorum çalışıyoruz özel sektörde nasıl izin alıcaz nasıl arastiricaz bilmiyorum inanın kafamda çok soru var ve anlatacak kimsem yok .Sizin neden olmadı canım eşinin sorunu neydi neler yaptınız
Kuzum eşimin sperm sayımı iyi benim yumurta rezervim çok az değerlerim çok düşük bende klomen hap kullanmıştım musaitsen tel ike anlatayım zeynep kamil süreçlerini burdan okumakla uğraşmazsın ona göre izin alıp en azından maliyeti düşürmüş olursun ki bu da ciddi bir rakam

Kızlar ben şimdi nereye gideyim avrupa yakasında oturuyorum.Devlet sgk si geçiyor mu ve ilk işlem ne yapiliyor ücreti hemen alıyorlar mi ne kadar alıyorlar bilgi verir misiniz

Kızlar ben şimdi nereye gideyim avrupa yakasında oturuyorum.Devlet sgk si geçiyor mu ve ilk işlem ne yapiliyor ücreti hemen alıyorlar mi ne kadar alıyorlar bilgi verir misiniz
Selam canın ben bahçeciye gidiyorum bahçeci umuta. Sgk lı olarak gidiyorum tedaviye başladıgında belli bi kısmını alıyolar yumurta toplama günü de kalanını. Doktorum sabri bey tavsiye ederim canım bir görüş istersen

Teşekkür ederim canım S Sincap4433 arkadaşımız bizzat telefonda bilgi verdi en mantıklısı sgk hakkımı kullanmak çünkü rakamları duyunca nefesim kesildi. Hangi hast rapor aldın canim
Selam canın ben bahçeciye gidiyorum bahçeci umuta. Sgk lı olarak gidiyorum tedaviye başladıgında belli bi kısmını alıyolar yumurta toplama günü de kalanını. Doktorum sabri bey tavsiye ederim canım bir görüş istersen

Teşekkür ederim canım S Sincap4433 arkadaşımız bizzat telefonda bilgi verdi en mantıklısı sgk hakkımı kullanmak çünkü rakamları duyunca nefesim kesildi. Hangi hast rapor aldın canim
Aynen canım rakamlar insanı yoruyor denemen varmı daha önceden rapor alırsan çok rahatlarsın. Zeynep kamilden aldım canm ben

kızlar buraya çok uzun zaman önce transferim olacak diye yamzışım ne kadar heyecanlıydım o gün. şimdi bebeğim doğdu bambaşka bir hayatım oldu. iyiki yollarım bahçeci kliniği ve sabri beyle kesişmiş diyorum
Gözünüz aydın canım saglıkla büyüsün insallah benimde cem bey sayesinde oldu. Ve oğlum 10 aylık. 2.ye kendiliğinden hamıle kaldım 1bucuk aylık hamileyim

Bahçeci'de düzensizlik, aşırı beklemeniz vs. damar yolunu bile zor buluyorlar. Embriyoları yanlış zamanda dondurup çözdürerek bozduklarını öğrendik sonradan. Bahçeci'de bize burası sadece klinik deyip hastaneye gidin bile dedi. 2 denemelik paramızı aldılar ama. Düşünün daha kendilerine güvenleri yok. Sorumluluk da almıyorlar. Düzen, nizam, sistem, kalite istiyorsanız tam teşekküllü hastahaneye Memorial'e gidin derim. Bahçeci'de iki denemede olmayan bebek Memorial de ilk denemede oldu. Evladımıza, oğlumuza kavuştuk. Binlerce şükürler olsun. Her aşaması kaliteli güven vericiydi. Ben 40 yaşında yıkılmış bir haldeydim. Hem Memorial'de aynı binada bünyelerinde genetik araştırma da yapabiliyorlar, hem daha uygun fiyatlı. Aman diyeyim. Anladım ki hastahane dururken kliniğe gidilmez. Her zaman en pahalı olan iyi değildir.

evet bahçecide bekleme var bekleme yok diyemem ama bana bu yanlış gelmiyor çünkü demekki çok tercih ediliyor. ben hiç dediğiniz gibi olaylarla karşılaşmadım sürekli arayan bilgilendiren profesyonel bir ekip vardı burda memorialdeki gibi hergün başka doktora muayene olmak zorunda da kalmıyorsun ayrıca

Bende bahcecide tedavi oldum allaha şükür anne olmam onların sayesinde yine olsa yine gideceğim bir merkez bana ayrıca aşırı profesyonel geldiler her adımda bilgilendirmek için aradılar doktorum hep yanımdaydı psikolojik acıdan bilem yanımdaydılar psikolog ayrı kordinatör kızlar ayri

Arkadaşlar sizin olumlu sonuç almanız hasbelkader size böyle yazdırıyo, normal. Ben sıkıntı yaşadım Bahçecide hem de çok. Bunu da dile getirmeme rağmen yardımcı olunmadı. Embriyoyu bir kere testten sonra çözdürüp tekrar 2.ye dondurmuşlardı. Embriyo sürekli çözdür dondur nedir bu? Sizin sorun yaşamamanız bir şans da olabilir. Hiç birimizin babamızın kurumu değil. Ben olumsuz yaşadığım bir şeylerle insanları uyarmak isterim elbette. Gerçekten ohss geçirdim orada ve serum takmak için damar yolumu bulamadılar. Ölüyordum. Yine de tekrar daha uygun fiyata gelecek diye 3.ye oraya gittik. Bu sefer de damar yolunuz zor bulunuyor, Acibadem var karşıda ona gidin dediler yüzüme. 2 katı para demek bu. Yan hastaneye İstanbul Cerrahiye transfer edildim bünyelerinde yoğun bakım olmadığı için Bahçeci'nin. ne sizin ne benim Memorial ve Bahçeci akrabamızın değil. Sizin olumsuz bir şey yaşamamanız kimsenin yaşamadığı anlamına gelmiyor. Biraz empati...

Hem ayrıca Memorial'in her bir doktoru ayrı kalitede profesyonel. Ben şöyle düşünürüm biri göremese diğeri görür. Grup olarak karar veriyorlar ve başarıyı buluyorlar. Farklı kişilerce de gözlemlenip karar alınması iyidir. İlla tek doktor baksın da nedir anlayamıyorum ben bunu? Tüp bebek yaptırıyorsun zaten ''aman bi kişi görsün başka kimse görmesin''imi kalmış?

Kusura bakma ama evet bi kişi gördüm diğeri görmesini kalmış mahrem bi alan her defasında bilmediğim kişiye muayene olmak istemem buda bence gayet normal evet biraz empati lütfen. Ayrıca bizim şansımıza iyi olmuş sorun yaşamışız ama bu diğer herkesin de sansina sorun yasacagi anlamina gelmez. Orada suan tedavisi devam eden insanları olumsuz etkilemenin de anlamı yok. Memnun kalan bir iki kişi değiliz tonlarca memnun olan insan var buda bahcecinin iyi bir kurum olduğu anlamına gelir bence

Kusura bakma ama evet bi kişi gördüm diğeri görmesini kalmış mahrem bi alan her defasında bilmediğim kişiye muayene olmak istemem buda bence gayet normal evet biraz empati lütfen. Ayrıca bizim şansımıza iyi olmuş sorun yaşamışız ama bu diğer herkesin de sansina sorun yasacagi anlamina gelmez. Orada suan tedavisi devam eden insanları olumsuz etkilemenin de anlamı yok. Memnun kalan bir iki kişi değiliz tonlarca memnun olan insan var buda bahcecinin iyi bir kurum olduğu anlamına gelir bence
Kesinlikle mahremiyet konusunda sana katılıyorum canım. Ayrıca bahçecinin tüm doktorları hastalar hakkında toplantılar yapıyorlar tüm doktorlar tedavin hakkında bilgi sahibi ama tedavini bunların doğrultusunda bir doktorun devam ettirmesi benim için önemli. İlk tüp bebek tedavim olmadı benimde farklı yerlerde de tedavi oldum gelip o an sadece dosyama bakıp beni hiç tanımayan doktorlarada muayene oldum bu durum güvensizlik oluşturdu bende

Back
X