Tüp Bebek Merkezleri Bahçeci fulya, şişli memorial, acıbadem maslak, bahçeci umut

Hangi merkezde tüp bebek yaptırdınız?

• Ankete Katılan
    67
  • Anket Kapalı .
bahceci umutta tedavi oldum herkese tavsiye ederim doktorum ebru hanım melek gibi biri bütün ekip işinde çok iyi lab. zaten başarılı inşallah isteyen herkes bu mübarek aylarda dualarına kavuşur

bahceci umutta tedavi oldum herkese tavsiye ederim doktorum ebru hanım melek gibi biri bütün ekip işinde çok iyi lab. zaten başarılı inşallah isteyen herkes bu mübarek aylarda dualarına kavuşur
Dr aynıymış benim iki denemde olumsuz neticelendi.

ben ilk denemede oğluma gebe kaldım ebru hanımda. gebe kalmasamda ondan iyi bahsederdim mlek gibi bir doktor

Canim bnde bahceci umutta tedavi oluyorum embiryolarm donduruldu.snn embriyo kaliten neydi ?

Arkadaşlar bende plos eşimde morfoloji bozukluğu var 1 yıl boyunca tedavi gördüm geçen ay aşılama oldum ama tutmadı. Yukarıda yazdığım merkezleri araştırıyorum günlerdir ama tam bir çıkmaza girdim diyebilirim. ALLAH rızası için bu merkezlerde deneyimi olan olumlu ya da olumsuz sonuç alan doktor tavsiyesi olanlar yazabilir mi..ozellikle eşimdeki morfoloji bozukluğu çok moralimi bozuyor lütfen yardımcı olun canlarım..
Ah ah... Yıllarca bu forumda neler okudum,nerelere gittim, neler araştırdım. Cok uzun anlatmaya kalksam .Uzun zaman sonra nir bakmak istedim.Çok şükür şimdi 16 aylık bir oglum var. Tedavi gören herkese tek tek anlatmak isterdim hepsini. İsterseniz özelden yazın .

Ah ah... Yıllarca bu forumda neler okudum,nerelere gittim, neler araştırdım. Cok uzun anlatmaya kalksam .Uzun zaman sonra nir bakmak istedim.Çok şükür şimdi 16 aylık bir oglum var. Tedavi gören herkese tek tek anlatmak isterdim hepsini. İsterseniz özelden yazın .
Rabbim evladını sana bağışlasın canım sevindim senin adına :) sizin problem neydi nasıl hamile kaldınız merak ettim

Merhaba kızlar perşembe bahçeci umut işk görüşmeye gideceğim kartalda oturuyoruz yakın bir merkez olsun istiyoruz yorumlar genel olarak iyi ama yinede yakın zamanda tedaviye başlayan varsa paylaşım yapabilir misiniz sgk raporlu gideceğim geçen yıl normal yoldan hamile kalıp bebeğimizi kaybettik allah isteyen herkese sağlıkla kucağına almayı büyütmeyi nasip etsin

Merhaba kızlar perşembe bahçeci umut işk görüşmeye gideceğim kartalda oturuyoruz yakın bir merkez olsun istiyoruz yorumlar genel olarak iyi ama yinede yakın zamanda tedaviye başlayan varsa paylaşım yapabilir misiniz sgk raporlu gideceğim geçen yıl normal yoldan hamile kalıp bebeğimizi kaybettik allah isteyen herkese sağlıkla kucağına almayı büyütmeyi nasip etsin
Canım hasi hayırlısı olsun inşallah. İyi bir merkezde olmak önemli olan bebiş için çekiceksm artık canm :) umarım hersey çok güzel olur senn için :)

Canım ben fulyada tedavideyken umutta tedavi goren 2 arkadasla konusuyodum. Cok memnunlardi. Ya zaten bahcecideysen memnun olmama gibi bi durum olmuyo bence. Hangi subesine gidersen git icin rahat oluyo. Emin ellerde oluyosun.

Ramazanda bayrami da yaklasiyo. Minik findigimla ilk bayramimiz olacak. Allah sizlerede nasip etsin. Emeklerinizi bosa cikarmasin rabbim

Bnde bu ay transfer olucam cem beye gidiom çok memnunum klinik olarak da doktor olarakta cok iyi bir yer.bnde raporlu yaptirdm ilaclar tüp bebek ücreti rahim dinledirme muayene ve genetik ücreti 8.500 kadr tuttu

Bnde bu ay transfer olucam cem beye gidiom çok memnunum klinik olarak da doktor olarakta cok iyi bir yer.bnde raporlu yaptirdm ilaclar tüp bebek ücreti rahim dinledirme muayene ve genetik ücreti 8.500 kadr tuttu

Merhaba inş transfet süreci de güzel sonuçlanır ve çift çizgiyi görürsün canım nerdeyse normal ücret kadar ödemişsiniz normal ücreti ne kadar ki bahçecinin embriyoya mı genetik testi yaptılar yoksa size mi kaç yaşındasın ve ilk denemeniz mi amma sordum :) çok heyecanlıyım ya aynı yere devam eden Birisi gelince daha da heyecanlanıyorum sanki ben tedavideymişim gibi inş gönlüne göre olur canım

Back
X