Tüp Bebek Merkezleri Bahçeci fulya, şişli memorial, acıbadem maslak, bahçeci umut

Hangi merkezde tüp bebek yaptırdınız?

• Ankete Katılan
    67
  • Anket Kapalı .
Merhaba inş transfet süreci de güzel sonuçlanır ve çift çizgiyi görürsün canım nerdeyse normal ücret kadar ödemişsiniz normal ücreti ne kadar ki bahçecinin embriyoya mı genetik testi yaptılar yoksa size mi kaç yaşındasın ve ilk denemeniz mi amma sordum :) çok heyecanlıyım ya aynı yere devam eden Birisi gelince daha da heyecanlanıyorum sanki ben tedavideymişim gibi inş gönlüne göre olur canım
Normal sadece tüp bebek ücreti 7.750.amin insallah guzl sonuç alırım bı 4.denemem 30 yaşındayım cnm embriyolara genetik yapıldı çok şükür ikiside temiz geldi ins ikizim olur.sorun eşimin sperm de hareketlilikte ama ilaç vs kullandı şükür bahceci laboratuvari iyi bu konuda benim 5.gune geldi ikisi sonra genetik ten sağlam geldi şükürler olsun Rabbime

Normal sadece tüp bebek ücreti 7.750.amin insallah guzl sonuç alırım bı 4.denemem 30 yaşındayım cnm embriyolara genetik yapıldı çok şükür ikiside temiz geldi ins ikizim olur.sorun eşimin sperm de hareketlilikte ama ilaç vs kullandı şükür bahceci laboratuvari iyi bu konuda benim 5.gune geldi ikisi sonra genetik ten sağlam geldi şükürler olsun Rabbime
Çok teşekkür ederim bilgi verdiğin için canım inş sağlıklı bir hatta ikiz kızın olur rabbim gönlüne göre versin canım güzel haberler bekliyoruz

Çok teşekkür ederim bilgi verdiğin için canım inş sağlıklı bir hatta ikiz kızın olur rabbim gönlüne göre versin canım güzel haberler bekliyoruz
Ne demek cnm bisy olursa sor bilgi beririm.amin Allah razı olsun ama ikizlerim bir kız bir erkek olsn bizde hiç erkek yok ablamında 3 kızı var :)

Merhabalar bende Umut tüp bebek merkezine başladım ilk denemem olacak kafamda deli sorular her konuya yazıyorum ancak okurken kafama takıldı neden genetiğe gönderiyorlar acaba bide çok bekleniyor mu gidinxe ben Allah nasip ederse bian önce anne olmak istiyorum çok heyecanlıyım bilgilerinizi benimle paylaşırsanız çok sevinirim:)

Amin inş güzel ilerler süreç canım yine haberdar edersin bizi en etkili sebep ne oldu memorial seşmende sakıncası yoksa paylaşır mısın Mojo44 Mojo44
Canım öncelikle eşimde morfoloji problemi olması labaratuar da yoğunlaşmama sebep oldu ki şişli mamorial labaratuarları hakkında gerçekten çok güzel yorumlar okudum.bir de ilgi ve hastaya özel yaklaşım konusunda da neredeyse hiç şikayet görmedim.genelde olumlu sonuç alıp hamilelik takvimi eklenenleri gördüm sayfada :KK68: biraz da hissiyat sanırım içimden bir ses buraya gitmem gerektiğini söylüyor :KK39:

Merhabalar bende Umut tüp bebek merkezine başladım ilk denemem olacak kafamda deli sorular her konuya yazıyorum ancak okurken kafama takıldı neden genetiğe gönderiyorlar acaba bide çok bekleniyor mu gidinxe ben Allah nasip ederse bian önce anne olmak istiyorum çok heyecanlıyım bilgilerinizi benimle paylaşırsanız çok sevinirim:)
Merhaba canım bende umut tüp bebekte tedavideyim genetiğe gönderildi embriyolarım benm daha önceki denemelerde gebelik olusmadı hem ondan hemde yasımdan dolayı gönderelim dedi doktorum

Merhaba canım bende umut tüp bebekte tedavideyim genetiğe gönderildi embriyolarım benm daha önceki denemelerde gebelik olusmadı hem ondan hemde yasımdan dolayı gönderelim dedi doktorum

Sonuç ne zaman gelicek inşallah tutar bu sefer birde doktorunuz kim birde cok soru sordun demezsen yasın kaçtı :)

Bugun bahçeci umut ile görüştüm kızlar gayet güzeldi klinik görüşmede olumlu geçti tertemiz bir yer pırıl pırıl , dr herşeyi detaylı anlattı sgk anlaşması da var sanırım burası benim tercihim olacak biraz yorumları inceleyeceğim hala regl olmadım bugun kan verdim beta hcg 1.2 çıktı ama gelen giden kırmızı yok beklemedeyim regl olunca tedaviye başlarım mubtemelen bir aksilik olmazsa

Bugun bahçeci umut ile görüştüm kızlar gayet güzeldi klinik görüşmede olumlu geçti tertemiz bir yer pırıl pırıl , dr herşeyi detaylı anlattı sgk anlaşması da var sanırım burası benim tercihim olacak biraz yorumları inceleyeceğim hala regl olmadım bugun kan verdim beta hcg 1.2 çıktı ama gelen giden kırmızı yok beklemedeyim regl olunca tedaviye başlarım mubtemelen bir aksilik olmazsa
Sgk anlaşması var canım. Hadı hayırlısı olsun hakkında. Bnmde doktorum cem çelik. Hasta olunca arayıp randevu alman gerekir

Sgk anlaşması var canım. Hadı hayırlısı olsun hakkında. Bnmde doktorum cem çelik. Hasta olunca arayıp randevu alman gerekir

Evet kuzum sgk anlaşması olması çok güzel :) brnim görüştüğüm sabri bey tedaviyi de kendisi yapacakmış gibi anlattı ama bilemiyorum başlayınca kim olur doktorum ama çok içime sindi doğrusu hala regl bekliyorum bakalım bayagı gecikti bu sefer 1haftayı geçti nerdeyse 8-9gün hatta normal döngüye göre .. Sanırım stres yaptım bu ay etkiledi hormonları :(

Evet kuzum sgk anlaşması olması çok güzel :) brnim görüştüğüm sabri bey tedaviyi de kendisi yapacakmış gibi anlattı ama bilemiyorum başlayınca kim olur doktorum ama çok içime sindi doğrusu hala regl bekliyorum bakalım bayagı gecikti bu sefer 1haftayı geçti nerdeyse 8-9gün hatta normal döngüye göre .. Sanırım stres yaptım bu ay etkiledi hormonları :KK43:
Umutta sabrı bey varmıydı gözüm cem beyden baskasını görmedi valla cok pozitif bi insan. Ben tedavi olurken bı bayan glmişti tedaviye başlamak için gün faln almış ama başlayamadan hamıle oldugunu öğrenmiş ve para iadesi oluyomu dıye gelmısti. İnsallah seninde ole olur. Bi bakmışsınki hamıle kalmıssın. Bn tüp bebekle hamıle kaldım 4.ayıma girdim inşallah sende tez vakıtte hamıle kalırsın

Umutta sabrı bey varmıydı gözüm cem beyden baskasını görmedi valla cok pozitif bi insan. Ben tedavi olurken bı bayan glmişti tedaviye başlamak için gün faln almış ama başlayamadan hamıle oldugunu öğrenmiş ve para iadesi oluyomu dıye gelmısti. İnsallah seninde ole olur. Bi bakmışsınki hamıle kalmıssın. Bn tüp bebekle hamıle kaldım 4.ayıma girdim inşallah sende tez vakıtte hamıle kalırsın

Ayyyyy ne güzel yazmışsın canımm Gunes3425 Gunes3425 keşke olsa varya tam bayram şekeri olurdu miniğimm :) bugun kanda çıkmadı kısmet artık bakalım ya dr ları tanımıyorum ama bu beyde işetişim konusunda pozitifti darısı başıma inş bende hamiş olurum ilk denemede dua et bana ya hamişlerin duası kabul olurmuş regl ile göbekten iğnelere başlar yumurtaları takip deriz dedi 10-13 gün sonra yum toplama 1-3-5 gün embriyo takibi ve herşey yolunda giderse 5.gün transfer dedi şayet embriyolar kaliteli ve yeterli sayıda olursa sonrası allahın takdiri dedi doktor :)

Senin ilk deneme mi canım kaç yaşındasın bizde bir sorun yok sebepsiz infil. Eşimde bende herşey normal bende ams düşük sadece ama geçen yıl normal gebelik oldu , birde extra işlemler yapıldımı hiçngerek duydular mıbrahim dinlendirme veya başka bişey

Senin ilk deneme mi canım kaç yaşındasın bizde bir sorun yok sebepsiz infil. Eşimde bende herşey normal bende ams düşük sadece ama geçen yıl normal gebelik oldu , birde extra işlemler yapıldımı hiçngerek duydular mıbrahim dinlendirme veya başka bişey
Canım ilk deneme baska yerde oldu ümidimde yoktu olmadı. 5 yıldır evliyim bugun 27 yaşıma bastım:) bizdede hiç bi sorun yoktu ama gebelık oluşmadı. Ekstra bişey yapılmadı. Ama rahım dinlendırme oldu yanı embriyoları dondurduk ole yaptık. Dondurma işleminin tutma oranı daha yüksek dıye duydum. Doktorumda ole dedi.

Ayyyyy ne güzel yazmışsın canımm Gunes3425 Gunes3425 keşke olsa varya tam bayram şekeri olurdu miniğimm :) bugun kanda çıkmadı kısmet artık bakalım ya dr ları tanımıyorum ama bu beyde işetişim konusunda pozitifti darısı başıma inş bende hamiş olurum ilk denemede dua et bana ya hamişlerin duası kabul olurmuş regl ile göbekten iğnelere başlar yumurtaları takip deriz dedi 10-13 gün sonra yum toplama 1-3-5 gün embriyo takibi ve herşey yolunda giderse 5.gün transfer dedi şayet embriyolar kaliteli ve yeterli sayıda olursa sonrası allahın takdiri dedi doktor :)
Rabbim isteyen herkese nasıp etsin. Kımseye evlat hasreti aratmasın. Banada 5.gün embrıyosu transver edildi 1 tane 2 tane 5.günü embryosunuda dondurdum neolur neolmaz dıye belkı tutmaz diye. Yada tuttu ılerde tekrar olmayınca dırek donmuşlarla yapalım diye. Yaş geçtıkce ymurta sayısı kalıtesı düşüyo

Back
X