Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Çok teşekkür ederim. Senin de bayramın kutlu olsun canım inşallah bundan sonraki bayramlarda bebişlerimiz yanımızda olsun.
İnşallah canım.. nasıl gidiyor. bebiş nasılSelam hanimlar hepinizinde bayrami mübarek olsun insallah bayramdan sonra tedaviler basliyor cogunuzda.. Rabbim hepimiz icinde hayirlisini versin insallah...
Merhaba canim! Cok tesekkur ederim seninde bayramin mübarek olsun, Rabbim tüm dualarimizi kabul etsin, bi daha ki bayramda saglikli sihhatli evlatlarimizla olalim insallah... Öpüyorum bende seni görüsmek üzere :)
İnşallah canım.. nasıl gidiyor. bebiş nasıl
Çok sevindim iyi olmanıza. Evet şimdi hamiş belirtileri malum çok yorma kendini. Ben ilaçlara başlayacağım 21 ekimde uzun protokol olacak adetin 2. günü merkeze gideceğim.İnşallah bu defa güzel haberlerle gelirim. Yazarım merak etme.Selam canim çok sükür iyi gidiyor bi yaramazligimiz yok cok sükür..
Biraz bulantilarla calismak zor geliyor ama idare ediyorum simdilik..
Sen nasilsin tedaviye basladin mi? yaz hep haberdar et buralari merakla bekliyorum sonucunuzu :)
Çok sevindim iyi olmanıza. Evet şimdi hamiş belirtileri malum çok yorma kendini. Ben ilaçlara başlayacağım 21 ekimde uzun protokol olacak adetin 2. günü merkeze gideceğim.İnşallah bu defa güzel haberlerle gelirim. Yazarım merak etme.![]()
1.denememde başka merkezde opudan 2 gün sonra transfer olmuştu olmadı işte kısa protokoldü o çok yorgun düşmüştüm. Bu defa uzun ve dondurulmuşlarla bir ay sonra yapalım dedi doktorum bakalım duruma göre. Şu aşamalar atlatalım da hayılısıyla inş.ohh cok sükür 1 haftacik kalmis insallah saglikla güzel sonuclarla bitirdiginide görürüz , hayirlisi olsun canim..
uzun protokolde transfer bi sonraki ay oluyor degil mi?
1.denememde başka merkezde opudan 2 gün sonra transfer olmuştu olmadı işte kısa protokoldü o çok yorgun düşmüştüm. Bu defa uzun ve dondurulmuşlarla bir ay sonra yapalım dedi doktorum bakalım duruma göre. Şu aşamalar atlatalım da hayılısıyla inş.
İnşallah .Dualarınızı bekliyorum . Her işte bir hayr var diye boşuna dememişler.Sonuç ortada iyi ki öyle yapmış Güvenç bey. Rabbim inşallah ol derse bizimde yüzümüze güler. Sende sağlıkla kucağına al inş.anladim canim.. insallah öncelikle saglikli ve kaliteli yumurtalarin, embriyolarin olusur, sonrasindada insallah sagliklica tutunurlar sana...
Az kalsin bizde uzun protokol yapicaktik cünkü adet oldugumda rahim duvarim normalde olmasi gereken kalinlikta degildi... Doktor bebek tutunamaz demisti.. Sonra zaman geçtikçe durum iyiydi heralde ki doktor birden kisa protokole karar verdi.. Herseyde vardir bi hayir verecek olan Rabbim sonuçta o Ol desin yeterki bunlar hep bahane canim..
Merhaba Hayırlısı olsun tedavin,Ben de Güvenç Bey e gidecektim. 3-4 güne kadar regl bekliyorum. Ne zaman gelecekmiş söylediler mi?
21-27 arası yokmuş.Merhaba Hayırlısı olsun tedavin,
Ekim sonu gibi gelecek diye biliyorum. Ekip olarak genelde iyi bir merkez.
İnşallah .Dualarınızı bekliyorum . Her işte bir hayr var diye boşuna dememişler.Sonuç ortada iyi ki öyle yapmış Güvenç bey. Rabbim inşallah ol derse bizimde yüzümüze güler. Sende sağlıkla kucağına al inş.
Çok sağol pozitif olmaya çalışıyorum. İçim kıpır kıpır ..Amin canim aynen dedigin gibi vardir herseyde bi hayir.. Allah çok büyük insallah sizede nasip olcak hissediyorum ben..
Çok sağol pozitif olmaya çalışıyorum. İçim kıpır kıpır ..
canim nasilsin nasil gidiyor tedavin? Yumurtalarin büyüyordur insallah gerektigi gibi
İyiyim yarın ilaçlara başlıyorum. Uzun protokolde adet olana kadar iğne ve bant var sonrasında başlayacak yumurta büyütme ilaçları. Adet olmayı bekliyeceğim öncelikle sonra bakalım ne diyecek adetin 2. günü merkeze gideceğim.Sen nasılsın bulantıların ne alemde?
Hadi ya bilmiyordum hemen ilaclara baslanmadigini.. Adetin ne zamana gelicek kismetse?
Ve adetten sonra kacinci gun transfer olcaksin ??
Yaklasik 10 gün içinde yumurta toplaman olabilir seninde sanirim degilmi?
Bende ehh iste canim cok iyiyim diyemicem bulantim var baya, hele geceleri ve sabahlari cok oluyor.. kusma yok ama cok sükürde gidip ögürme var söylemesi ayip![]()
Halime sukurler olsun yinede...
Bi sonraki ultrason goruntusunu bekliyorum hayirlisiyla...
insallah senlede bunlari konuscaz cok yakindaAllah sabirlar versin, güç kuvvet versin insallah...