Tüp Bebek Merkezleri Bahçeci Fulya Tüp Bebek Merkezinde Tedavi Görenler

ayra_0606 allah yardimcin olsun insallah bir kac gün icerisinde adet olursunda emeklerin bosa gitmez. gec olsun güc olmasin. kendini rahat birak stres yaptikca daha cok uzar. Allah en kisa zamanda gönlüne göre versin.

Amin cümlemizin inş canım bu sefer adetim gelse o kadar cok sevincem ki anlatamam hatta kendi kendime söz şükür namazı bile kılcam :) stres konusundada haklısın ama elimde değil :(

ayra lütfen ara bugün mustafa beyi belki olursun cumaya kadar nie cuma diyosun canım ya cumaya kadar olursun yaaaaaa ara lütfen arkadaşım anlat durumunu:(

canım pazartesi kendisiyle görüştüm böyle olmasını zaten o istedi... bu hafta beklememi o söyledi eğer gelmezse tekrar gel
ilaç vercem dedi bilmiyorum ki :((((( tek bildiğim elimde olmadan cok stres yapıyorum cok sıkıldım

canım pazartesi kendisiyle görüştüm böyle olmasını zaten o istedi... bu hafta beklememi o söyledi eğer gelmezse tekrar gel
ilaç vercem dedi bilmiyorum ki :((((( tek bildiğim elimde olmadan cok stres yapıyorum cok sıkıldım

:((((( :(((

burcu allah biliyo içimden kızı olcak die geçirdim keşke yazsaydım sana yüs puan vercektim fırat gibi kendime :P:16:

ne mutlu.. allah anali babali büyütmeyi, saglikli sihatli hayirli evladinizi kucaginiza almayi nasip etsin. Darisi bizlerin basina :)

Amin berracım amin teşekkürler :)

Burcu tebrik ediyorum canım maşallah yaaaaa :49: :49: :49: hadi kızımıza isim düşünmeye başlayalım :1:

Dur kız daha erken ne ismi ben şimdiden düşünmeye başlarsam kafayı yerim herhalde :))

oy oy oy burcumun kızıda oluyomuş çok sevindim canımın içi teyzoşları onu çok sevecek gelince:):16::16::32::32::32::32::32::54::nazar:

Pembem valla aklıma sen geldin kız sende kız bebek istiyorsun ya Rabbim sana en kısa zamanda nasip etsin arkadaşım

canım benim gözlerin aydın Rabbim sağ salim kucağınada almayı nasib etsin hayırlı evlat olur inş...
kızlarda pek bi cilveli olur sev sev dur

inşallah Ayracım inşallah darısı başınıza inşallah

hehehehehehe içime doğmuştu zaten... :122::124::129::118::119::111::92::92:
:74::74::64::64::64::46::46::46::46::46::12::13: süperrrr

ayyy nurcanan bu ne neşe kız böyle :)) Çok sağol canım benim sizlerinde güzel haberlerini alcaz inşallah

nur uğraşıyosun arkadaşım saol bi yanak ver dur öpcem:54::54::54::54::54::54::54::54:

:26::26: bilmemki kocam kızarmki kimseye öptürme demişti :9::9:ama neyse bikereden bişiy olmaz:78
hadi öp bari:38:.

hepimiz kader ortağıyız elimden keşke daha fazlası gelse.. rabbim boşa çıkarmasın inşallah:16::16:

Amin berracım amin teşekkürler :)

Dur kız daha erken ne ismi ben şimdiden düşünmeye başlarsam kafayı yerim herhalde :))

Pembem valla aklıma sen geldin kız sende kız bebek istiyorsun ya Rabbim sana en kısa zamanda nasip etsin arkadaşım

inşallah Ayracım inşallah darısı başınıza inşallah

ayyy nurcanan bu ne neşe kız böyle :)) Çok sağol canım benim sizlerinde güzel haberlerini alcaz inşallah
canım pembenin kızı oğluşuma kaldı ondan sevincim:21::21::21:

Günaydinnn kizlar :)

Nasilsiniz? Uyku tutmadi yazayim dedim :))))))

Bu arada haftaya carsamba burcak hanimdan randevu aldim. Ucaktan iner inmez solugu klinikte alacagim.

Fatihten en kisa yol nasil?

Bu arada haftaya carsamba burcak hanimdan randevu aldim. Ucaktan iner inmez solugu klinikte alacagim.

Günaydın canım niye uyumadın o saatte :)) Nerden geliyorsunki canım uçaktan iner inmez kliniğe gitceksin :))

Canım tam olarak Fatihi bilmiyorum ama Mecidiyeköye gelmen gerek yada Beşiktaşa oralardan klinik çok kolay taksiyle 10 dk sürmez.

selam canım. Fatihten Mecidiyeköye ve Beşiktaşa otobüs var diye biliyorum. Zaten M.köy yada Beşiktaşa gelirsen ordan Fulya çok yakın. Sonra taksiye bin canım. ben Mecidiyeköye gelip taksiye biniyorum 5 dk sürüyor kliniğe gitmem. Acıbadem hastanesinin tam karşısı hatta Opet var benzinlik. Fulya Terrace a gitcem de onlar bilirler

canım ilaç ismini vermekten çekiniyorum yan etki falan demişsin onun için yazayım dedim
zaten iki tane ilaç ismi var...sadece oda bu ikisi zaten sadece östrojen içeriyor
vücut yeterli östrejen hormnu üretemiyor... buda adet gecikmesine yol açıyor
bu ilaçda destekleyici yani hiç bir yan rtkisi yok adet söktürücülerin ....
tabi doğal yolla olsa daha iyi tabi...:52:

canım 100 okumuşsun gerisini okuyamıycakmısın ona göre düzenleyim
bende okudum az kaldı hepsini bitirince ekleyim diyorum
karışmasın adeti çok önemli çünlü
inşallh pembeme şifa getirsinnn
malum

dünde 100 okudum toplamda 200 okumuş oldum. Hepsini okuycam kız ama yavaş yavaş bittikçe haber veriyorum işte :1:

selam canım. Fatihten Mecidiyeköye ve Beşiktaşa otobüs var diye biliyorum. Zaten M.köy yada Beşiktaşa gelirsen ordan Fulya çok yakın. Sonra taksiye bin canım. ben Mecidiyeköye gelip taksiye biniyorum 5 dk sürüyor kliniğe gitmem. Acıbadem hastanesinin tam karşısı hatta Opet var benzinlik. Fulya Terrace a gitcem de onlar bilirler

Anladim Abla Allah nasip kismet ederse ucagim 13.20 de icicek Ben pasaporttan gecene kadar bavulu alincaya kadar Saat 14.30-15.00 olabilir gec kalmayayim diye belki direk giderim metroyla mecidiyeköye sonra dedigin gibi taksiyle :)).. Insallah asilamam tutuyordurda gebelik kontrolümü yapar.

Günaydın canım niye uyumadın o saatte :)) Nerden geliyorsunki canım uçaktan iner inmez kliniğe gitceksin :))

Canım tam olarak Fatihi bilmiyorum ama Mecidiyeköye gelmen gerek yada Beşiktaşa oralardan klinik çok kolay taksiyle 10 dk sürmez.

Sahura kalktimda sonrada uyuyamadim. Ben isvicreden geliyorum yolum uzun :)

Rabbim sağ salim gelmek nasip etsin inş güzel haberlerle geri dönersin tatlım

Amin insallah kismetimizde ne varsa onu görecegiz. En dogru zamani Rabbim kararlamistir. :) ama o zaman simdi olursa cok güzel olur..

Aslinda sana Akupunkturu önericektim birtürlü yazamadim.. Ben haftada bir kere gidiyorum jinekologun yaptigini igneleriyle yapiyor hem rahmin hazir olmasini sagliyor hemde insallah tutunmasina. Birde insanin kafasini dagitiyor hep düsünmüyorsun.ben cok memnunumda. ;)

Amin insallah kismetimizde ne varsa onu görecegiz. En dogru zamani Rabbim kararlamistir. :) ama o zaman simdi olursa cok güzel olur..

Aslinda sana Akupunkturu önericektim birtürlü yazamadim.. Ben haftada bir kere gidiyorum jinekologun yaptigini igneleriyle yapiyor hem rahmin hazir olmasini sagliyor hemde insallah tutunmasina. Birde insanin kafasini dagitiyor hep düsünmüyorsun.ben cok memnunumda. ;)

Bahçecide var canım akupunktur aslında çok faydalıymış ama ben hiç denemedim bilmiyorum sadece duydum

Back
X