Merhaba, ben Mustafa Beyin hastasıydım.Şuan beklemedeyim.Oldukça yogun bir doktor ama işini cok iyi yapıyor.ben daha sonucumu almadım ve bunları soyleyebiliyorum.Transferimi kendisi yaptı ve embriyologun lafını aynen aktarıyorum."Hocam sanat eseri gibi iş yapıyorsunuz"Ben opu ve transfer esnasındaki hemsireleri de cok begendim elimi sıkıca tuttular.3. gun transferi yapıldı.Mustafa Beyin sorunsuz hasta demesine ragmen 6 yumurtam toplandı ve 2 si dollendi.Yasım genc oldugu icin 1 i tranfer edilecekti, ancak operasyona girmeden once Mustafa Beye zaten 2 yumurtam var ikisini de koysanız olmaz mı dedigimde.Bana gulumsedi ve hadi koyalım dedi.Yani anlayacagınız 2 embriyo icimde:)bu surpriz oldu tabi bana.Yalnız benim bel agrım ve sag tarafımdaki agrı yumurta toplama işleminden itibaren hep vardı.Suan 4. gundeyim ve akıntı falan yok.Beklemek zormuş...27 mayıs test gunu ama bu gunu hic goremeyebilirim cunku adet tarihim oluyorAdetinde gecikme yasayanlar oldu mu acaba?
inşallah hayırlı haberler verirsin arkadaşım benim ilk tüp bebk denmemde adetim baya geçikmişti tama adet günümü şua n itibariyle hatırlamıyorum yarın test günüm olduğu için aklım bikrim hep orda ama test günümden sonra bir hafta geçmişti onu ii hatırlıyorum sakin aman adet olucammı sıkıntısına girme arkadaşım ben ilkinde girdim ha bugün oluyorum ha yarın oluyorum resmen eziyet ettim kendime bu kez bugüne kadar rahattım ama bugün çatlıyorum patlıyorum ya ağlamaklı gibiyim yorgun ve çok duygusal