kızlar merhaba öncelikle tüm arkadaşlaın miraç kandili mübarek olsun.ben iğnelerime başladım ama doktorumu muayaneden sonra görüpte konuşamıyorum iki tane hemşiresi var ilaç yazılmış iğnelerle beraber iğneleri aldık gösterdiler ama insan sorar başka ilaçlar da vardı diye gün boyu 5-6 defa hemşireleri arayıp bune için bunu nasıl kulanayım diye sordum baya strese girdim cuma günü yine muayenem var bu defada aynı şekil olursa ben çağrıp konuşacam hiç bir bilgi vermiyor kaç yumurta var ne kadar oluşmuş hiç bir detay konuşulmuyor.bir muyenesi zaten 30 saniye sürüyor anlamadım ben mi büyütüyorm acaba yoksa doktorumumu değiştiryim.doktorumuz mustafa bey sizce kalmalımıyım.
msere sninde kandilin kutlu olsun mustafa bey benim doktorum deil ama sanırım çok hastası var ve çok meskul olabilir bence sen içini ferah tut ii bi merkezdesin ben mustafa beyi transferim olacağında gördüm güler yüzlü biri merkezde gelip geçerken herkeze gülümseyen selam veren bi doktor belki hastası olan kişiler daha güzel yorumlar yapabilir ben menun kaldım tabi menuniyet göreceli benim tutmadı ama allahın takdiri yapacak bişey yok
Son düzenleme: