çok soru sormak ne demek canım aşk olsun zaten forumun amacı bu değilmi paylaşmak dertleşmek...
canım embriyoskop ve IMSI teknikleri Bahçecide var canım hemde çok iyiler ben haberlerde okudum. Ama her hastaya uygulanıyor mu bilmiyorum. Belkide doktorlar uygun gördükleri hastaya uyguluyordur. sen bunları görüşmeye geldiğinde sor canım mutlaka. Benim doktorum Ümit Bey :))
Tekrar teşekkür ederim yardımların için.
Tedavin hayırlı olsun arkadaşım. Öncelikle çok iyi bi merkeze gitceksin şimdiden onu söyliyim için rahat olsun. Doktoruna ve merkezine güvenmen çok önemli. Umarım Bahçecinin sihirli elleri sanada dokunur ve senide anne ypar Allahın izniyle haberlerini bekliyoruz, habersiz bırakma tamam mı canım benim. Yolun açık olsun :)))))
Teşekkür ederim. Bahçeciyi seçenler çok sıcakkanlı ve yardımsever :) Güven çok önemli, ben de güveneceğim bir doktor ve merkez arıyordum :)
Merhaba ankara12, hoşgeldin canım :))
Benimde doktorum Erbil Bey. Geçen ay bizde ilk kez randevu alıp geldik görüştük, konuştuk uzun uzun. Çok tatlı bir doktor ben ve eşim çok ısındık çok sevdik kesinlikle onunla tedaviye edicez :)) Sen Ankaradan mı gelceksin canım peki
Erbil beye giden bir tanıdık nedeniyle seçtim. O da çok memnun. Bilinenden yana kullanmak istedim şansımı. Evlendiğim günün ertesi günü geldim İstanbula, uzuuun zaman oldu. Doğma büyüme Ankara ama :)