kızlar merhaba....
daha öncede biraz anlatmıştım hatırlarsanız...erbil beyin hastasıyım...emar falan çekilmişti...tüplerim olmadığı halde orda birşey görmüştü ve benden rahim filmi istemişti...çektirdim ve gönderdim...dün aradı ve malesef ameliyat olmam gerekiyormuş....tüplerim alındı diyordum ya hep meğersem ucundan birazcık bırakılmış ve orda bu sefer sıvı birikimi olmuş...enfeksiyon odakları oluşmuş....ondan dolayı sürekli kasık ağrısı çekiyormuşum bir yıldır ve hep akıntım oluyordu oda ondanmış...burda gittiğim doktorlarda aşırı enfeksiyonun var diyorlardı zaten....hatta tüplerim alınmasına rağmen dış gebelik geçirmem de ondanmış....çünkü ucunu biraz bırakmışlar....işte oraları iyice temizleyeceğiz dedi...yani kızlar anlayacağınız bana yine ameliyat yolu göründü bu olursa 5. ameliyatım olacak...((( temmuz adetinde yumurtalarını baskılarız toplarız emriyo elde ederiz dondururuz bir kaç gün sonrada ameliyatını yaparız....2,3 ay sonrada transferini yaparız dedi....çok korkuyorum kızlar erbil beye güveniyorum ama yinede çok korkuyorum...birde başka hastanede yapıyorlarmış...hastane ve doktor ücreti 5.000 tl den bahsettiler dudağımız uçukladı...biz zaten tüp bebek ücretini zor buluyoruz...birde bu çıktı....ne yapacağım bilmiyorum kafam çok karışık....
Canım benim çok geçmiş olsun öncelikle. Ayrıca kafanın karışık olması çok normal. Bu süreç öyle karışık ve zor ki insanın birçok şeyi aklına getirmesi doğaldır. Ancak öyle Allaha sonra doktorumuza güvencez başka çaremiz yok açıkçası