Tüp Bebek Merkezleri Bahçeci Fulya Tüp Bebek Merkezinde Tedavi Görenler

merhaba kızlar ben çok sık sizleri ziyaret edemiyorm ve konuşmalarınızı özlemişim yarın transferimiz var bana dua edin.çokkk heycanlıyım çokkkkkk.

:2:
canım sen üzmemeye çalış kendini inşallah bu sefer olacak doktorlar olmamasının sebebini söylediler mi ona göre önlem alırlar belki sen eşine dediklerine bakma benimki de bu konuda karamsar davrandı hep ama sen onu dinleme canım hep iyi düşün ve dua et benim de dualarım seninle

saol canım eee ne oldu doktorunla görüştünmü merak ettim herşey yolundamıymış

merhaba kızlar ben çok sık sizleri ziyaret edemiyorm ve konuşmalarınızı özlemişim yarın transferimiz var bana dua edin.çokkk heycanlıyım çokkkkkk.[/QUO hayırlı olsun tedavin arkadaşım)))))) inşallah bebişlerin sana sıkı sıkı tutunur güzel haberler verirsin bizlere dualarımız seninle

Son düzenleme:
merhaba kızlar ben çok sık sizleri ziyaret edemiyorm ve konuşmalarınızı özlemişim yarın transferimiz var bana dua edin.çokkk heycanlıyım çokkkkkk.[/QUO hayırlı olsun tedavin arkadaşım)))))) inşallah bebişlerin sana sıkı sıkı tutunur güzel haberler verirsin bizlere dualarımız seninle

nurcanan hadi hayırlısı du edicem arkadaşım bu akşam senin için ikiz üçüz beşiz ne varsa topla gel:)

Kızlar değerim 36 çıktı sanırım hamileyim :))) ama yarın ve diğer günde kan vercem değerler yükselir inşallah :)) kaç gündür kendimi yedim bitirdim inanın gözüme uyku girmiyor kaç gündür inşallah şu değerim artar da içim rahat eder lütfen dua edin :(((

arkadaşım hayırlı olsun))))) inşallah değerin yükselmişştir rabbim bebeğinini sana bağışlasın))):emir_bebek::emir_bebek:

kızlar bugün 11. günüm yarın test yaptırmam gerekiyordu ama ben bugün yaptım idrarda çıkmıştı zaten kanda da çıkar dedim veeee değerim 610 çççooooooooooooookkkkkkkkkkkkk mutluyum darısı başınıza Allah hepinize bu duyguyu en kısa zamanda yaşatsın sizin sayenizde buldum Bahçeciyi hepinize çok TEŞEKKÜRLER :46::46::46::46::46::46::46::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:

OOOO DEĞERİN SÜPER ARKADAŞIM))) galiba ikiz annesi olcen değerlerin bunu gösteriyor: rabbim sağ sağlim kucağınada almayı da nasip etsin:nazar:)))) :emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:

Son düzenleme:
pembecim nasılsın))) benim tatil bitti valla ilk fırsatta sende git çok iyi geliyor:21::21: inanırmısın şuan içim kıpır kıpır biran önce anne olmak istiyorummmmmmmmmm...:49:

çok sevindim canım inşallah herşey güzel olucak umutluyum bende senin için:) gidicez inşallah ama ramazandan sonra bende çok sıkıldım bebek konusuna gelince eşimle aramız bozuk sanki benim yüzümden olmuyomuş gibi tepkiler vermeye başladı canımı sıkıyor bu ara sanki doktorumuz anlatırken o orda değildi eşinizin kisti var veya şunu var bundan olmuyor deseydide bana böle konuşaydı varsada ben bilmiyorum ben napayım

Son düzenleme:
burcum ya özel mesaj kutun dobdolu ya msj atamıyorum

ewet dolmuş canım ama şimdi sildim hepsini.

iyiyim sağol cnm opu işlemim oldu şimdilik beklemedeyim bir ay sonra gideceğim doktora:)

valla bana hiç zaman geçmezdi. Aslında günler çok hızlı ama eğer bişeyi bekliyorsan emin ol duruyor o zaman.. Su gibi akıp geçsin inşalah bambi :))

Back
X