Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ewet dolmuş canım ama şimdi sildim hepsini.
valla bana hiç zaman geçmezdi. Aslında günler çok hızlı ama eğer bişeyi bekliyorsan emin ol duruyor o zaman.. Su gibi akıp geçsin inşalah bambi :))
burcu:)))![]()
pembecim nasılsın))) benim tatil bitti valla ilk fırsatta sende git çok iyi geliyorinanırmısın şuan içim kıpır kıpır biran önce anne olmak istiyorummmmmmmmmm...
![]()
oh oh maşallah canım ne güzel enerji depolayıp gelmişsin :)) nereye gittin bakim tatile![]()
çok sevindim canım inşallah herşey güzel olucak umutluyum bende senin için:) gidicez inşallah ama ramazandan sonra bende çok sıkıldım bebek konusuna gelince eşimle aramız bozuk sanki benim yüzümden olmuyomuş gibi tepkiler vermeye başladı canımı sıkıyor bu ara sanki doktorumuz anlatırken o orda değildi eşinizin kisti var veya şunu var bundan olmuyor deseydide bana böle konuşaydı varsada ben bilmiyorum ben napayım
seni çok iyyi anlıyorum... canım sıkma canını.. hepimiz zaman zaman bunları yaşıyoruz.. biliyosun bizdede soırun erkek faktörüydü.. eşim harika bir insandır.. ama o bile tutmayınca bana şakayla karışık ben veriyorum ama sende tutmuyor dedi.. okadar üzüldüm ki bende kendimde aramaya başladım sorunu..hatta laporoskopi ve historoskopi olmaya bile karar vermiştim...taki doktor eşime şuanda sadece problem senden kaynaklanıyor.. eşinde bir problem yok deyinceye kadar.. eşim hatasının farkında.. inşallah sizdede herşey yoluna girer... mutlu sona ulaşana kadar bu gibi hatta belki daha da zor dönemler geçireceğixz... ALLAH HEPİMİZİN YARDIMCISI OLSUN
oh oh maşallah canım ne güzel enerji depolayıp gelmişsin :)) nereye gittin bakim tatile![]()
valla cok iyi geldi tatil canım..... sinopa gittik arkadaşlarla en yüksek dağına kamp kurduk.. ama herşeyi unuttum ama annelik duygularım vazla kabardı temiz hava çarptı galiba anladımki nereye gidersem gidim ne yaparsam yapıyım tek aklımdan çıkmayacak tek şey![]()
valla cok iyi geldi tatil canım..... sinopa gittik arkadaşlarla en yüksek dağına kamp kurduk.. ama herşeyi unuttum ama annelik duygularım vazla kabardı temiz hava çarptı galiba anladımki nereye gidersem gidim ne yaparsam yapıyım tek aklımdan çıkmayacak tek şey![]()
Ben oraları hiç görmedim.. Ama Karadenizi merak ediyorum :)) havası, doğası çok güzelmiş yani televizyondan falan gördüğüm kadaıyla özellikle yemyeşil Karadeniz ne güzel( insan nefes almak istiyor bazen
Ben oraları hiç görmedim.. Ama Karadenizi merak ediyorum :)) havası, doğası çok güzelmiş yani televizyondan falan gördüğüm kadaıyla özellikle yemyeşil Karadeniz ne güzel( insan nefes almak istiyor bazen
güzeldir bizim oralar.... sağ sağlim bebeğini kucağına al...ailenle sende gidersin inş canım))) buarada hamilelik nasıl gidiyor herşey yolunda dimi)))
güzeldir bizim oralar.... sağ sağlim bebeğini kucağına al...ailenle sende gidersin inş canım))) buarada hamilelik nasıl gidiyor herşey yolunda dimi)))
Günaydın canım,
Çok şükür herşey yolunda ara ara bulantılarım oluyor, yemekler kokuyor burnuma. Tavuktan nefret ediyorum artık( Onun dışında iyiyim halsizlik oluyor ama yormuyorum kendimi. Elimden geldiğince normal hayatıma devam etmeye çalışıyorum ama malum tüp bebiş olduğu için daha dikkat etmeye çalışıyorum :))
arkadaşlar ... alıntı ile cevap yazdığımda kendime cevap yazmış gibi oluyo acaba neden bileniniz varmı?
Günaydın canım,
Çok şükür herşey yolunda ara ara bulantılarım oluyor, yemekler kokuyor burnuma. Tavuktan nefret ediyorum artık( Onun dışında iyiyim halsizlik oluyor ama yormuyorum kendimi. Elimden geldiğince normal hayatıma devam etmeye çalışıyorum ama malum tüp bebiş olduğu için daha dikkat etmeye çalışıyorum :))
OOOHH MAŞALLAH)))bunlar güzel şeyler.. dikkat et kendine.. altın bebek o rabbim bizleree o hazineyi bulmayı nasip etsin))))
Kızlaaaarrr sonunda bende hamileyim :)) çok mutluyum çooookkkk.... Allah Bahçeci ekibinden ve doktorum Burçak Hanımdan razı olsun. Rabbim tez zamanda sizlerede bu mutluluğu yaşatsın inşallah.. Ben hala inanamıyorum korkuyorum hatta bebeğim beni bırakırsa diye( dua edin kızlar Rabbim isteyenlere nasip etsin, hamilelerede kolaylık inşallah
aaa şimdi baktımda ewet sende öyle oluyor niyeki acep :))
Kızlaaaarrr sonunda bende hamileyim :)) çok mutluyum çooookkkk.... Allah Bahçeci ekibinden ve doktorum Burçak Hanımdan razı olsun. Rabbim tez zamanda sizlerede bu mutluluğu yaşatsın inşallah.. Ben hala inanamıyorum korkuyorum hatta bebeğim beni bırakırsa diye( dua edin kızlar Rabbim isteyenlere nasip etsin, hamilelerede kolaylık inşallah