Tüp Bebek Merkezleri Bahçeci Fulya Tüp Bebek Merkezinde Tedavi Görenler

Canımmm çok üzgünüm :(( nedeni hakkında bilgi alabildin mi yani sorun ne? bize yaz lütfen :(([/Q

karapek merhaba canım buğün görüşmeye gittik ama hiç tahmin etmediğim bir sonuç aldım en başta yapmaları gereken tedaviyi yeni fark ediyorlar malesef bizde sprem sorunu var buğün mustafa bey eşinize ilaç yazacaz nedenini soruncada sperim şekilsiz denildi keşke başta yapsalardı çünkü bütün tahlil sonuçlarımız elindeydi temmuzun 16 gibi arayıp nelere yapmamız gerektiğini söyleyecekmiş bevliye uzmanı burada değilmiş 1 haftalığına tatile çıkmış vesayre vesayre anlayacağın yanlış tedavi hüsrana uğradık.neden başta yapmadınız diye soramadım şok oldum çıkıp geldik çarşamba memlekete döneceğiz.bu tedaviye başta başlanılsaydı belki şuan hamileydim yinede kısmet diyorum....

:(

merhaba canım buğün görüşmeye gittik ama hiç tahmin etmediğim bir sonuç aldım en başta yapmaları gereken tedaviyi yeni fark ediyorlar malesef bizde sprem sorunu var buğün mustafa bey eşinize ilaç yazacaz nedenini soruncada sperim şekilsiz denildi keşke başta yapsalardı çünkü bütün tahlil sonuçlarımız elindeydi temmuzun 16 gibi arayıp nelere yapmamız gerektiğini söyleyecekmiş bevliye uzmanı burada değilmiş 1 haftalığına tatile çıkmış vesayre vesayre anlayacağın yanlış tedavi hüsrana uğradık.neden başta yapmadınız diye soramadım şok oldum çıkıp geldik çarşamba memlekete döneceğiz.
:(

Msera off moralin bozulmuştur şimdi mutlaka ama canını sıkma arkadaşım geç olsunda güç olmasın ya hiç fark edilmeseydi Allah korusun bu daha kötü olurdu :(( sen nerden geliyordun İstanbula peki?

canım çok temiz görünüyor ama 3.de olmazsa hayal kırıklığı olsun istemiyorum doktorda aynı bu şekilde konuştu ofis yapıcak inşallah bir sorun çıkmaz

pembecim için nasıl rahat edecekse öyle yap arkadaşım Rabbim bu kez yüzünü güldürsün inşallah güzel arkadaşım ...

pembecim için nasıl rahat edecekse öyle yap arkadaşım Rabbim bu kez yüzünü güldürsün inşallah güzel arkadaşım ...

figen o kadar çok istiyorum ki artık sorun çıksın istemiyorum ama artık sıkıldım ya sigarayı bırakmaya çalışıyorum günde 1 paket içiyordum 7 tane içiyorum şimdilik bırakmaya çalışıyorum insanların benim tüp bebek yaptığımı bilmesine rağmen akşama kadar hamileliklerini dinlemekten bıktım sanki inadına yapıyorlar saatler boyu başka konu yokmuş gibi hep bebek bebek ultrasonda şöyle yaptı böle yaptı garezleri var bunların bana galiba:(

figen o kadar çok istiyorum ki artık sorun çıksın istemiyorum ama artık sıkıldım ya sigarayı bırakmaya çalışıyorum günde 1 paket içiyordum 7 tane içiyorum şimdilik bırakmaya çalışıyorum insanların benim tüp bebek yaptığımı bilmesine rağmen akşama kadar hamileliklerini dinlemekten bıktım sanki inadına yapıyorlar saatler boyu başka konu yokmuş gibi hep bebek bebek ultrasonda şöyle yaptı böle yaptı garezleri var bunların bana galiba:(

Canım bu hep böyledir. biz insanlar birbirimizi anlamamız için illaki başımıza gelmesi lazım. Bebeği olan bizi nerden anlasınki.. bide seni çok iyi anlıyorum derler ama boş laf.. sen yavaş yavaş bırak şu sigarayı yani en aza indirmeye çalış faydasını görceksin bak emin olabilirsin bu konuda.. Bu arada senin mesaj kutun dolmuş sana cevap atamıyorum :))

Canım bu hep böyledir. biz insanlar birbirimizi anlamamız için illaki başımıza gelmesi lazım. Bebeği olan bizi nerden anlasınki.. bide seni çok iyi anlıyorum derler ama boş laf.. sen yavaş yavaş bırak şu sigarayı yani en aza indirmeye çalış faydasını görceksin bak emin olabilirsin bu konuda.. Bu arada senin mesaj kutun dolmuş sana cevap atamıyorum :))
sildim canım:) inşallah ya bırakırım inşallah

uyuyomusunuz hala histereskopi yaptıran varmı çok zor mu oluyor :( kızlar hadi yardımcı olun

Son düzenleme:
uyuyomusunuz hala histereskopi yaptıran varmı çok zor mu oluyor :( kızlar hadi yardımcı olun

Merhaba,

Ben yaklaşık 20 gün once histeroskopi oldum, Bahceci Fulya Erbil Yağmurun hastasıyım, o yaptı ve genel anestezi altında olduğum için hiçbirşey hatırlamıyorum... Uyanınca bir ağrım da olmadı, sadece kanaman olursa haber edin dediler, o da olmadı...

Ben de sigara bırakmaya calışıyorum, ama bu koşullarda çok zor oluyor, geçen bir video buldum, bu şekilde bırakanlar çokmuş, ben bi kafamı toparlayıp izliycem, umarım faydası olur.

Sen de bir bak istersen

Sigarayı Bırakmanın Kolay Yolu ( Türkçe ) - YouTube

Ben de bebek için bırakmak istiyorum, haftaya tüp bebek tedavim başlayacak allah kısmet ederse... Adet olmayı bekliyorum işte...

arkadaşım başlayınca sakın içme tavsiyem ben 2 kez yaptırdım olmadı sigarayı bırakmadan olmuyo bebeğini düşün ben düşünmedim sen düşün :( bahcecide mi tedavi olacaksın doktorun kim

arkadaşım başlayınca sakın içme tavsiyem ben 2 kez yaptırdım olmadı sigarayı bırakmadan olmuyo bebeğini düşün ben düşünmedim sen düşün :( bahcecide mi tedavi olacaksın doktorun kim

Evet evet birkaç mesaj once yazmıştım sana gormedin heralde, Bahçeci fulya Erbil Yağmur ile başladık. Histereskopi yapıldı hatta geçen ay, hiç bir ağrım sızım olmadı diye yazmıştım sana.

Sen?

Evet evet birkaç mesaj once yazmıştım sana gormedin heralde, Bahçeci fulya Erbil Yağmur ile başladık. Histereskopi yapıldı hatta geçen ay, hiç bir ağrım sızım olmadı diye yazmıştım sana.

Sen?
bende bahcecinin hastasıydım 2 kez yaptırdım oraya doktorum gürkan arıkan şu an hemen tüp bebek düşünmüyorum histereskopimi ankarada yaptırıcam ama zarrı varmı bilmiyorum oradaki doktor temiz görünüyor ama 3. tüp bebeğin olacak istersen yapalım dedi kararsızım:(

Son düzenleme:
Merhaba,

Ben yaklaşık 20 gün once histeroskopi oldum, Bahceci Fulya Erbil Yağmurun hastasıyım, o yaptı ve genel anestezi altında olduğum için hiçbirşey hatırlamıyorum... Uyanınca bir ağrım da olmadı, sadece kanaman olursa haber edin dediler, o da olmadı...

ya sanırım benim ofis olucak geçmiş olsun inşallah benimde ağrım sızım olmaz senin sorunun ne canım

ya sanırım benim ofis olucak geçmiş olsun inşallah benimde ağrım sızım olmaz senin sorunun ne canım

Ben Hollanda'da yaşıyorum, burda bir tüp bebek denemem oldu ve ne yazık ki bebeğin kalbi durdu ve gebelik sonlandı, sonra ilaçla düşük yaptırdılar ve saçma sapan olaylar yaşadım. Burda 5 kez 5 ayrı doktor ultrasonda bebek düştü rahim temiz dedi. Fakat ben olaylar sırasında doktorlara güvenimi yitirdim. Bir de burda yumurta toplama işlemini anestezi olmadan canlı canlı yapıyolar, tekrar o travmayı yaşamak istemediğim için türkiyede yaptırmaya karar verdik.

Türkiyedeki ilk ultrason muayenesinde bebeğin hala düşmediği ortaya çıktı, hem kürtaj hem de genel kontrol amaçlı HSG ve Histereskopi yapıldı. Sadece ufak bir polip gorduler ve onu aldılar ve tabi bebekten kalan plasentayı temizlediler.

Bizim sorunumuz erkek infertilitesi. HSGde de daha once yapılan bir bağırsak ameliyatımda tek tüpümün "yanlışlıkla" kapatıldığı ortaya çıktı. Tam tüp bebek adayı bir aile olduk işte.

bende bahcecinin hastasıydım 2 kez yaptırdım oraya doktorum gürkan arıkan şu an hemen tüp bebek düşünmüyorum histereskopimi ankarada yaptırıcam ama zarrı varmı bilmiyorum oradaki doktor temiz görünüyor ama 3. tüp bebeğin olacak istersen yapalım dedi kararsızım:(

Ofis histeroskopi acısız oluyor benim bildiğim, kamerayla bakıyolar içeriye, ama ilk 2 denemede bakılmadı mı senin rahme hiç?

Ofis histeroskopi acısız oluyor benim bildiğim, kamerayla bakıyolar içeriye, ama ilk 2 denemede bakılmadı mı senin rahme hiç?

hsg ile bakılmıştı sorun yok tüplerim açık benim yumurtam az oluyo fsh değim 10,5 tu şimdi 9 en son yaptırdığımda aslında 16 17 yumurtam oluyo sonra ne oluyosa büyümüyolar işte bilinmeyen infertlite deniyor olmuyo gebe kalamadım bir türlü 2 kez aşılam 2 kez tüp bebek ama aşılama keşke yapılmasaydı dediler bencede yapılmasaydı tüp bebeğe geçseydik ama işte devlet rapor vermiyo yapalım demişti doktor sanki rapor aldık :)boşu boşuna yaptırdım anlıyacağın

hsg ile bakılmıştı sorun yok tüplerim açık benim yumurtam az oluyo fsh değim 10,5 tu şimdi 9 en son yaptırdığımda aslında 16 17 yumurtam oluyo sonra ne oluyosa büyümüyolar işte bilinmeyen infertlite deniyor olmuyo gebe kalamadım bir türlü 2 kez aşılam 2 kez tüp bebek ama aşılama keşke yapılmasaydı dediler bencede yapılmasaydı tüp bebeğe geçseydik ama işte devlet rapor vermiyo yapalım demişti doktor sanki rapor aldık :)boşu boşuna yaptırdım anlıyacağın

Doktorlar daha iyi bilirler ama ben hollanda da değişik bir yumrta toplama süreci geçirmiştim. Seni ilaçlarla menapoza sokup beyninin yumrutlama sürecini kontrol etmesini engelliycez ve o süreci biz ilaçlarla sağlıycaz dediler.
Uzuun bir uzun protokol süreci oldu, once doğum kontrol hapı kullandım, hapı kullanırken Decapeptyl iğnelerine başladım. daha sonra gonal f ve en son yumruta çatlatma iğnemi oldum. Ve 8 yumurtam oldu 7 si dollendi. ki doktor 5 ila10 arası yumurta bekliyoruduk 8 gayet güzel bir rakam diye yorum yapmıştı.

Bunu türkiyede hiç duymadım, hatta arkadaşlarım Decapeptyl i transferden sonra kullanırız biz nasıl yani diye şaşırdı.

Belki bu yontem sana da bir alternatif olabilir, yani bu şekilde seni yumurta oluşturma sürecinde devre dışı bırakıyolar... Yani bir fikir...

Doktorlar daha iyi bilirler ama ben hollanda da değişik bir yumrta toplama süreci geçirmiştim. Seni ilaçlarla menapoza sokup beyninin yumrutlama sürecini kontrol etmesini engelliycez ve o süreci biz ilaçlarla sağlıycaz dediler.
Uzuun bir uzun protokol süreci oldu, once doğum kontrol hapı kullandım, hapı kullanırken Decapeptyl iğnelerine başladım. daha sonra gonal f ve en son yumruta çatlatma iğnemi oldum. Ve 8 yumurtam oldu 7 si dollendi. ki doktor 5 ila10 arası yumurta bekliyoruduk 8 gayet güzel bir rakam diye yorum yapmıştı.

Bunu türkiyede hiç duymadım, hatta arkadaşlarım Decapeptyl i transferden sonra kullanırız biz nasıl yani diye şaşırdı.

Belki bu yontem sana da bir alternatif olabilir, yani bu şekilde seni yumurta oluşturma sürecinde devre dışı bırakıyolar... Yani bir fikir...

bende hiç duymadım benim 2 side hep kısa protokolle oldu 3. cü belki uzun olur ama bu yazdıklarını doktoruma danışıcam inşallah bu kez bebeklerimize kavuşuruz:32::32:

Back
X