Arkadaşlar ben ilk kez bu foruma yazıyorum. Daha önce girer okur ama yazmazdım hatta hamile olanları okuyunca sinirimden oturur ağlardım biraz bencilce ama napim elimde değil psikolojim mahvolmuştu çünkü. Toplam 3 tüp bebek denemesi ve sonuç kocaman sıfır...
Maddi manevi çöktük ayağa kalkcak halimiz kalmadı. Son bir kez daha deneyelim dedik ve paramızı toparlayınca bu kezde Bahçeciyi tercih ettik doktorumuz Erbil Beydi. Sil baştan testler, rahim filmi, sperm analizi derken test günüm geldi şok oldum sonuç pozitif :)) şükürler olsun kavuştum bebeğime derken bu kezde hergün artan değerim düşmeye başladı ve bebeğim beni terketti... Tamam dedik bitti buraya kadar olmuyor işte olmuyor... Allah bize vermiyor...
Aradan bikaç gün geçti Erbil bey aradı ve bir deneme daha yapalım dedi o kadar güzel konuştuki hayır demek imkansızdı ağlamaktan ben zaten nerdeyse hiç konuşmadım sadece dinledim. Sonra tamam dedik hadi bir kere daha deneyim dedik. Erbil bey bu kezde pgt yöntemi denicez dedi. Gel zaman git zaman arkadaşlar 5. tüp denememde bebeğime kavuştum hatta dün ilk kez bebeğimin kalp atışını duyduk.. Öylesine büyük bir mutlulukki inanın sadece yaşamak gerek.Aklım almıyor hala içimde 2 tane kalp var :)) Yani diyeceğim ümidinizi kesmeyin ve doğru adreste olduğunuza emin olun. Benim hikayem sizlerede ışık olsun. Dualarım hepinizle kardeşlerim Allaha emanet olun... Tekrar yazarım sevgiler
Eweeett bir hikaye ve bir hamişimiz dahaaaa