Tüp Bebek Merkezleri Bahçeci Fulya Tüp Bebek Merkezinde Tedavi Görenler

Kızlar herkese hayırlı Ramazanlar... Koca bir yıl geçti ve yine Ramazan ayını gördük çok şükür.. Allahım ailemizle ve inşallah bebeklerimizle nice Ramazan ayları nasip etsin bizlere....

teşekürler figen senin ve tüm arkadaşlarımın ramazanını kutluyorum ben oruçlu değilim histereskopiden sonra kanamam hala devam ediyo eşim oruçlu allah akşama sinir küpü olarak gelir kesin eve :) rabbim hepimizin bu mübarek ayda dularını kabul etsin hayırlara vesile olsun inşallah:16::16: göbüşler dolsunnnnn:49::49::49::49::49::49::49:

ya nur doktor bile sana mavi gözlü bi kız yapıcaz dio vallah ne bileyim ikimizinde olsunda kız oğlan farketmez :)doğmamış kızımın taliplisi çokta bie türlü gelmiyo çok nazlı olur olsa beaaa:P

oh oh çocukları alıp verdiniz dünürler durun bakalım benimkide var belki ben alcam pembenin kızını :)) hem bin kişi ister bir kişi alırmış kızı dimi :))

teşekürler figen senin ve tüm arkadaşlarımın ramazanını kutluyorum ben oruçlu değilim histereskopiden sonra kanamam hala devam ediyo eşim oruçlu allah akşama sinir küpü olarak gelir kesin eve :) rabbim hepimizin bu mübarek ayda dularını kabul etsin hayırlara vesile olsun inşallah:16::16: göbüşler dolsunnnnn:49::49::49::49::49::49::49:

aynen canım benim eşimde akşam bir gelcek haydeeee sinir küpü Allah yardımcımız olsun :1:

Herkese günaydın kızlar, dün oruç tutayım dedim sen misin tutan??? daha çok yeni biliyorsunuz geçen hafta testte çıktı ama tutabilirim zannettim akşama kadar yattım çok kötü oldum sonrada çok korktum bebeğe bişey olcak diye ben oruç tutamıcam :(((( aranızda hamile olup oruç tutan varmı?

Herkese günaydın kızlar, dün oruç tutayım dedim sen misin tutan??? daha çok yeni biliyorsunuz geçen hafta testte çıktı ama tutabilirim zannettim akşama kadar yattım çok kötü oldum sonrada çok korktum bebeğe bişey olcak diye ben oruç tutamıcam :(((( aranızda hamile olup oruç tutan varmı?

günaydın canım. ben 3 aylık hamileyim ama oruç tutmuyorum çünkü günler çok uzun ve bebeğe bişey olur diye korkuyorum o yüzden tutmuyorum ayrıca eşimde çok sıcak bakmadı hatta ısrar edince kızdı. Bende napiim tutmuyorum içim rahatsız bu konuda ama elimden gelen bişey yok :((

Canım bende hamileyim ama oruç tutmuyorum daha doğrusu tutamıyorum çok niyetliydim aslında tutcaktım ama çok halsiz kalıyorum eşimde istemedi bebeğe bişey olcak diye. inşallah seneye bugünlerin yerine tutarız. sen bence şimdi bebeğini düşün yada en iyisi doktoruna sor ona göre karar ver canım herkesin bünyesi farklı ve herkesin hamileliği farklı geçebiliyor

oh oh çocukları alıp verdiniz dünürler durun bakalım benimkide var belki ben alcam pembenin kızını :)) hem bin kişi ister bir kişi alırmış kızı dimi :))

oooo Sevgili dünürler nasılsınız bakalım :)) Nasıl geçiyor Ramazanın ilk günü bakalım :))
canım hala oruçlu değilim sanırım bi kaç günede adet olucam 1 haftası kaytarmakla geçiçek sanırım:) diette yapıcam sözde hiçbişey yaptığım yok bel ağrısı çekiyorum çok fazla histereskopiden mi bilemedim:(
arkadaşım kolayı var... yarış düzenleriz kim kazanırsa o alır kızı :1::1::kkk:
:)
valla arkadaşım ilk gün diye sanırım biraz zorluyor.....benim dünür caymazsa oğluşumun eşi hazır yavv...:9::9::9::9:

hehehehe bizlerede hayırlı olsun demek düşer nurcanan ne diyelim arkadaşım :1: :1:

aynen canım benim eşimde akşam bir gelcek haydeeee sinir küpü Allah yardımcımız olsun :1:
yahu benim ikiz kısçem:):16: olsun bari ikinizlede dünür olayım çok tatlısınız canım arkadaşlarım:):38:dün akşam eşim biraz durgundu sinirlenemedi bile artık enerjisi bitmiş:P

arkadaşlar nasılsınız bakim.... bu ara test sonucu alan yok galiba...

Son düzenleme:
canım hala oruçlu değilim sanırım bi kaç günede adet olucam 1 haftası kaytarmakla geçiçek sanırım:) diette yapıcam sözde hiçbişey yaptığım yok bel ağrısı çekiyorum çok fazla histereskopiden mi bilemedim:(

:)

yahu benim ikiz kısçem:):16: olsun bari ikinizlede dünür olayım çok tatlısınız canım arkadaşlarım:):38:dün akşam eşim biraz durgundu sinirlenemedi bile artık enerjisi bitmiş:P
canım sen eşine 12 ay oruç tuttur en iyisi...:27::27:

Kızlar nasılsınız? Hatırlarsanız benim geçen bebeğim düştü :( dondurulmuşlarım var ama çok ilginç kendimi kötü hissediyorum yine olmayacak diye tedaviye başlamak istemiyorum :(( aslında bebeğim olmasını çok istiyorum ama psikolojim çok bozuldu şu Ramazan ve bayram bitsin ona göre karar vercem kendimi iyi hissetmiyorum :(( Bu mübarek günlerin hürmetine Rabbim yardımcımız olsun

Kızlar nasılsınız? Hatırlarsanız benim geçen bebeğim düştü :( dondurulmuşlarım var ama çok ilginç kendimi kötü hissediyorum yine olmayacak diye tedaviye başlamak istemiyorum :(( aslında bebeğim olmasını çok istiyorum ama psikolojim çok bozuldu şu Ramazan ve bayram bitsin ona göre karar vercem kendimi iyi hissetmiyorum :(( Bu mübarek günlerin hürmetine Rabbim yardımcımız olsun

merhaba merve yılmak yok bak en azından hamilelik sağlanmış bence senin yine olur bu kadar takma herşey allahın takdiri bak bana ben 2 kez yaptırdım hamilelik oluşmadı 1 tane dondurulmuşum var oda bişeye yaramaz:( kendini şanşlı hisset bence arkadaşım

merhaba merve yılmak yok bak en azından hamilelik sağlanmış bence senin yine olur bu kadar takma herşey allahın takdiri bak bana ben 2 kez yaptırdım hamilelik oluşmadı 1 tane dondurulmuşum var oda bişeye yaramaz:( kendini şanşlı hisset bence arkadaşım

merhaba arkadaşım haklısın ama ben çok güçsüz biriyim ne bileyim kendimi çaresiz hissediyorum insanlardan kaçıyorum psikolojim alt üst olmuş durumda. doktoruma çok güveniyorum bu kez olcak diyor Ümit bey sağolsun benden daha çok inanıyor ama bende bir korku varki sorma gitsin. çok mücadele verdim belkide yoruldum..

sen ne yapacaksın peki 1 tane dondurulmuşun varmış imha mı olcak yani

canım biliyorum geçen ay bebeğini kaybettin ama seni çok güçsüz görüyorum neden kendine bu eziyeti yapıyorsun gerçekten anlamıyorum... Bu forumda öyle hikayeler varki okudukça haline şükredersin. Tamam herkesin derdi kendine ağırdır ama bu kadar yapma kendine zarar veriyorsun zaten böyle yparak olacağıda varsa olmaz zaten lütfen kendi kendine zarar verme artık.

merhaba arkadaşım haklısın ama ben çok güçsüz biriyim ne bileyim kendimi çaresiz hissediyorum insanlardan kaçıyorum psikolojim alt üst olmuş durumda. doktoruma çok güveniyorum bu kez olcak diyor Ümit bey sağolsun benden daha çok inanıyor ama bende bir korku varki sorma gitsin. çok mücadele verdim belkide yoruldum..

sen ne yapacaksın peki 1 tane dondurulmuşun varmış imha mı olcak yani

bende çok mücadele verdim haklısın bazen insan umutsuz oluyo ama geçiyor zamanla bana bebeğini anlatan kişilere artık ben çoçuk istemiyorum die cevap veriyorum böyle olayın içinden sıyrılmaya çalışıyorum ama bu mübarek günlerde dua et allahtan sabır dile canım en azından eşin ve annen baban için çünkü onlar seni mutsuz gördüklerinde eminim çok mutsuz oluyorlardır eşinle konuş dertlleş ve karar alın en azından tekrar tüp bebek deneyene kadar konuşmayın biz tüp bebeği konuşmuyoruz en son histereskopi oldum oda içimde şüphe vardı acaba demek çok zor yeni tedavim bilmiyorum ne zamn olur eşimi ikna etmem lazım dondurlmuşumun akıbetini bilmiyorum ne olucak ama hiç yumurtam olmazsa onla denerim belki

Arkadaşlar günaydın. Dün Emre Beyle tekrar görüştük bazı testler istedi özellikle eşimden. bide sağolsun güzel güzel konuştu bunun bir hastalık olduğunu çekinmenin yada tedavi görmek istememenin yanlış olduğunu söyledi. Zaten ben hiç kimseye söylemedim, annemler bile bilmiyor eşim yemin ettirdi o derece istemiyor :((
Bende pazartesi Aytun hanımla görüşcem kendisi bu hafta yokmuş. bi aksilik çıkmazsa haftaya tüm tahlilleri tamamlamış olcaz artık bizimde tedavi şeklimiz falan belli olcak. O kadar çok dua ediyorumki Rabbim yardımcımız olsun cümlemizin..

bende çok mücadele verdim haklısın bazen insan umutsuz oluyo ama geçiyor zamanla bana bebeğini anlatan kişilere artık ben çoçuk istemiyorum die cevap veriyorum böyle olayın içinden sıyrılmaya çalışıyorum ama bu mübarek günlerde dua et allahtan sabır dile canım en azından eşin ve annen baban için çünkü onlar seni mutsuz gördüklerinde eminim çok mutsuz oluyorlardır eşinle konuş dertlleş ve karar alın en azından tekrar tüp bebek deneyene kadar konuşmayın biz tüp bebeği konuşmuyoruz en son histereskopi oldum oda içimde şüphe vardı acaba demek çok zor yeni tedavim bilmiyorum ne zamn olur eşimi ikna etmem lazım dondurlmuşumun akıbetini bilmiyorum ne olucak ama hiç yumurtam olmazsa onla denerim belki

canlarım, lütfen kendinizi gereksiz yere strese sokmayın. Ben şunu öğrendim zamanı gelince herşey kendiliğinden oluyor. benim eşim yıllardır doktora bile gelmedi benimle. Ne ağladım, ne gözyaşları evden gittim yaa annemde kaldım istemiyorum seni dedim. Stresten 1 ay boyunca kanamalarım kesilmedi sürekli adet olur mu insan?? ciddi anlamda kan kaybettim, kilo verdim, tansiyonum hep düşük gezdim ama sadece kendime yaptım. şimdi eşim tamam dedi ve yazdım yukarda dün muayene oldu testler yapılcak şimdi. Ben çektiklerimle kaldım deydimi yooo dediğim gibi zamana bırakın ve lütfen kendinize zarar vermeyin arkadaşlar lütfen...

Back
X