Tüp Bebek Merkezleri Bahçeci Fulya Tüp Bebek Merkezinde Tedavi Görenler

ARKADAŞLAR PEMBE İÇİN SALAT=I TEFRİCE OKUYACAĞIZ YARDIMCI OLURSAANIZ SEVİNİRİZZZ

PEMBEE=1000
NURCANAN= 500 okuyacak
TLY77=
BRC_1980=
AYRA_0606=

arkadaşlar kaç adet okuyabilirsiniz yazarsanız sevinirim ona göre düzenlyelim..

canım bana 300 yazarmısın daha sonra okursam yine söylerim ben Rabbim kabul eder inş

ALLAHIM bana hayırlı bir evlat nasip et yarabbim okuduğum ve benim niyetimle benim için okuyacak cümle doslarımın okuduğu salavat-ı tefriciyeyi kabul eyle allahım amin amin amin
:emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:

Alıntı nurcanan kullanıcısından alıntı Mesajı Göster
ARKADAŞLAR PEMBE İÇİN SALAT=I TEFRİCE OKUYACAĞIZ YARDIMCI OLURSANIZ SEVİNİRİZ

PEMBEE=1000
NURCANAN= 500
TLY77=500
BRC_1980=
AYRA_0606=300

bitirince yazarsınız kızlar....allah razı olsun rabim herkezin yüzünü güldürsün inşallah

kimsecikler yok ya nerdesiniz arkadaşlar????
pembbecim senin içine doğmuştu demi adetin gelcek demiştin ama ne gelen var ne giden ne yapcam ben yaa
ne güzel başliyacaktık bu ay :(

kimsecikler yok ya nerdesiniz arkadaşlar????
pembbecim senin içine doğmuştu demi adetin gelcek demiştin ama ne gelen var ne giden ne yapcam ben yaa
ne güzel başliyacaktık bu ay :(

günaydın canım sıkılma ya gelicektir mutlaka merak etmeya bu arda bişey dicem sen bulunduğun şehirdede yaptırabilirsin takibini ben öyle yaptım yani çalıştığım için 2 günde 1 istanbula gidemezdim ordadad kalacak yer yoktu otel olabilirdi ama biz böle tercih ettik ikisindeded dış takipti benim 3 kez istanbula gitmiştim opudan önce opu ve transferde

Kızlar günaydın. Bugün opum var benim ilk deneme olduğu için heyecanlı stresli ve karışık bi durum içindeyim :50: inşş güzel geçer dualarınızı bekliyorum birazdan kliniğe gitcez :((

Alıntı nurcanan kullanıcısından alıntı Mesajı Göster
ARKADAŞLAR PEMBE İÇİN SALAT=I TEFRİCE OKUYACAĞIZ YARDIMCI OLURSANIZ SEVİNİRİZ

PEMBEE=1000
NURCANAN= 500
TLY77=500
BRC_1980=
AYRA_0606=300

bitirince yazarsınız kızlar....allah razı olsun rabim herkezin yüzünü güldürsün inşallah

Kızlar günaydın.. Ben son 2-3 gündür çok halsizim kendimi kaldıramıyorum :(( o yüzden hiç foruma girmedim. Pembecim tabiki bende alırım okurum ama çok fazla alamam malum okuyamazsam Allah korusun olmaz. şimdilik ben 200 alıyim yavaş yavaş okurum artık. Bittikçe yine ekleriz bana olurmu?

Kızlar günaydın. Bugün opum var benim ilk deneme olduğu için heyecanlı stresli ve karışık bi durum içindeyim :50: inşş güzel geçer dualarınızı bekliyorum birazdan kliniğe gitcez :((

canım hiç korkulcak bişey yo, sen uyucaksın zaten uyandığında herşey bitmiş olcak ayrıca anestezide korkutmasın seni uyanman kolay olcak bana güven. dualarımız seninle Rabbim yardımcın olsun inşallah

arkadaşım inşallah kaliteli bi sürü yumoşların toplanır :)) hiiiiiiiiççç korkulcak bişey yok git gel bize yazcaksın zaten :))

hadi hayırlısı arkadaşım... inşallah ilk son olur... allah yardımcın olsun güzel haberlerle gel..))):10:

Son düzenleme:
Back
X