Tüp Bebek Merkezleri Bahçeci Fulya Tüp Bebek Merkezinde Tedavi Görenler

ARKADAŞLAR PEMBE İÇİN SALAT=I TEFRİCE OKUYACAĞIZ YARDIMCI OLURSANIZ SEVİNİRİZ:52:

PEMBEE=1000
NURCANAN= 500
TLY77=500
BRC_1980=200
AYRA_0606=300

arkadaşlar kaç adet okuyabilirsiniz yazarsanız sevinirim ona göre düzenlyelim..

bitirince yazarsınız kızlar....allah razı olsun rabim herkezin yüzünü güldürsün inşallah:16:

ARKADAŞLAR PEMBE İÇİN SALAT=I TEFRİCE OKUYACAĞIZ YARDIMCI OLURSANIZ SEVİNİRİZ:52:

PEMBEE=1000
NURCANAN= 500
TLY77=500
BRC_1980=200
AYRA_0606=300

arkadaşlar kaç adet okuyabilirsiniz yazarsanız sevinirim ona göre düzenlyelim..

bitirince yazarsınız kızlar....allah razı olsun rabim herkezin yüzünü güldürsün inşallah:16:

Canım dediğim gibi ilk etapta 200 aldım bitirince tekrar alırım bebiş beni huzursuz ediyor, yatıyorum çünkü :(( şimdi alırım okuyamam ayıp olur Pembeme :((

Son düzenleme:
Kızlar günaydın.. Ben son 2-3 gündür çok halsizim kendimi kaldıramıyorum :(( o yüzden hiç foruma girmedim. Pembecim tabiki bende alırım okurum ama çok fazla alamam malum okuyamazsam Allah korusun olmaz. şimdilik ben 200 alıyim yavaş yavaş okurum artık. Bittikçe yine ekleriz bana olurmu?

günaydın canım.. sizi tembeller sizi....canım benim okuyamazsan zorlama kendini.. bizden torpillisin sen)))):9::9::34:

Ne tembeli yaa :)) elimden geldiğince yazıyorum valla hiç yazmayanlar var mesela Karapek bebişi buldu bizleri unuttu :1:
ama ben yazıyorum

bebişlerinizle iyi olunda.. evet ya hamile haberini alan kaçıyo forumdan galiba.. valla yeterki rabbim evlat versinde kimse yazmasın))) :52::52::16:

Kızlar günaydın.. Ben son 2-3 gündür çok halsizim kendimi kaldıramıyorum :(( o yüzden hiç foruma girmedim. Pembecim tabiki bende alırım okurum ama çok fazla alamam malum okuyamazsam Allah korusun olmaz. şimdilik ben 200 alıyim yavaş yavaş okurum artık. Bittikçe yine ekleriz bana olurmu?

geçmiş olsun canım oumasanda olur burcu iyi deilsen sıkılma lütfen bunun için okuruz yavaş yavaş ya benimde adetim bugün bitti bende başlıycam bu akşam rabbim dualarımı kabul eder inşallah

geçmiş olsun canım oumasanda olur burcu iyi deilsen sıkılma lütfen bunun için okuruz yavaş yavaş ya benimde adetim bugün bitti bende başlıycam bu akşam rabbim dualarımı kabul eder inşallah

Yok kız okurum yavaş yavaş nolcakki. sadece bi anım bi anımı tutmuyor :)) elimden geldiğince bende destek veririm aşk olsun

kızlar selam. hafta sonu iftara misafirlerim vardı tefriciyeyi okuyamadım ama bu akşam başlıyorum iftardan sonra inşallah :)) kendime hedef koydum günde 50 tane okuycam :)) valla az mı dersiniz tembellik mi yapıyorum yoksam :9:

günaydın canım sıkılma ya gelicektir mutlaka merak etmeya bu arda bişey dicem sen bulunduğun şehirdede yaptırabilirsin takibini ben öyle yaptım yani çalıştığım için 2 günde 1 istanbula gidemezdim ordadad kalacak yer yoktu otel olabilirdi ama biz böle tercih ettik ikisindeded dış takipti benim 3 kez istanbula gitmiştim opudan önce opu ve transferde

slm canım hala daha adet olamadım bugün gittim muayene oldum bşey çıkmadı Mustafa bey her ihtimale karşı gebeliğe baktı kanda ama negatif 1 hafta bekliycez eger gelmezse ilaç kullancam.....fikrin için teşekkür ederim canım ama dış takip bize göre değil
çevre etkisi anlarsın ya rahat olalım diye buraya kaçtık biz :) hayırlısı artık bakalım.... sen karar verdin mi nerde yaptırmayı düşünüyorsun????

slm canım hala daha adet olamadım bugün gittim muayene oldum bşey çıkmadı Mustafa bey her ihtimale karşı gebeliğe baktı kanda ama negatif 1 hafta bekliycez eger gelmezse ilaç kullancam.....fikrin için teşekkür ederim canım ama dış takip bize göre değil
çevre etkisi anlarsın ya rahat olalım diye buraya kaçtık biz :) hayırlısı artık bakalım.... sen karar verdin mi nerde yaptırmayı düşünüyorsun????

hayırlısı canım yok ben daha karar veremedim eşim nereye isterse orayı deniycem ben çünkü sen buldun olmadı demesin

kızlar selam. hafta sonu iftara misafirlerim vardı tefriciyeyi okuyamadım ama bu akşam başlıyorum iftardan sonra inşallah :)) kendime hedef koydum günde 50 tane okuycam :)) valla az mı dersiniz tembellik mi yapıyorum yoksam :9:

canım nasıl isetrsen öyle oku ben bakalım bu akşam kaç tane okuycam ama akşamada iftara misafirim var artık onlar gidince başlarım deniycem bakalım 1 satte kaç tane okuyorum içimden seszsiz okusam olmaz dimi iş yerindede okurdum tele zikirmatik bide tefriciye indirdim hepinizden allah razı olsun benimki bitince kim istiyosa ben ona okurum duyrulur:) anneme diyorum oku diye annem ezbere bilmiyormuş gözünün biri görmüyo öbüründede katarak var üzmeyim dedim annemi olmadı yani kayınvalidem okuyorum diyor ama onunda kaç tane okuyacağını okuduğunu bilmiyorum okuyandanda okumayandanda allah razı olsun azıcık burda dertleşmesen anlatamasam çatlarım herhalde öpüyorum sizi yakında bebişleri öpcez inşallah bide reklamlarda superfresh lahmacun reklamında bi bebek çıkıyo allahım o ne tatlılık ona takığım bugünlerde :) rabbim banada en yakın zamanda bi evlat nasip eder inşallah sanki her yan bebek kaynıyo önüme her dakka bi bebek çıkıyo rüyamda bebekleri görüyodum dün gece hepsini bana öptürmek için yaklaştırıyolar zırlıyolar hepsi sevmediler beni:)hayır olsun inşallah:28::28::28::28::28:

Son düzenleme:
kızlarrr sizlerle bişiy paylaşmak istiyorum))) :26:
eşimle yeni bir karar aldık ve bebek için farklı bir tedaviye baladık
hatta dün görüşmeye gittik ve tedaviye başlamış bulunuyoruz..
eşime ve bana bitkise lkürler ve hacemat ve slük tedavisi uygulanacak..
dün ikimizete sırt bölgesinden hacemat yapıldı okadar rahatladımki anlatamam yarın tekrar gideceğim..
bende kan pıhtılaşması var eşimdede hareketli proplemi ve morfoloji sorunu var..:52:
bu tedaviyle hamile kalan çok kişi varmış.. inşallah sizlere güzel haberler veririm..
6 aylık bir tedaviymiş ama olsun inşallah sonunda bebeğime kavuşurum..
lütfen benim için dua edinnnn:16:

Son düzenleme:
kızlarrr sizlerle bişiy paylaşmak istiyorum))) :26:
eşimle yeni bir karar aldık ve bebek için farklı bir tedaviye baladık
hatta dün görüşmeye gittik ve tedaviye başlamış bulunuyoruz..
eşime ve bana bitkise lkürler ve hacemat ve slük tedavisi uygulanacak..
dün ikimizete sırt bölgesinden hacemat yapıldı okadar rahatladımki anlatamam yarın tekrar gideceğim..
bende kan pıhtılaşması var eşimdede hareketli proplemi ve morfoloji sorunu var..:52:
bu tedaviyle hamile kalan çok kişi varmış.. inşallah sizlere güzel haberler veririm..
6 aylık bir tedaviymiş ama olsun inşallah sonunda bebeğime kavuşurum..
lütfen benim için dua edinnnn:16:

canım valla değişik bi yöntem hadi bakalım :)) forumda okudum başka başlıklarda ama sülük tedavisi ne onu anlamadım :(

Back
X