Tüp Bebek Merkezleri Bahçeci Fulya Tüp Bebek Merkezinde Tedavi Görenler

merhaba hanimlar,

ben bu forumda yeniyim ve bir süredir takip ediyorum ve isvicreden katiliyorum. bana yardimci olursaniz sevinirim. Fulya Tüp Bebek merkezini bana önerirmisiniz? Tecrübeli olanlar öneriyormu? Gerci ben Dr. Burcak Ezrikle maillestim ama yinede merak ettim. deneyimlerinizi yazarsaniz cok memnun olurum ve tabikide beni araniza kabul ederseniz memnun olurum.:17:

merhaba berra hoşgeldin arkadaşım... Merkezimi kesinlikle tavsiye ederim bu alanda çok başarılılar. Benim tedavim yakın zamanda başlamak üzere Allah korusun sonucum negatif olsa bile tercihim yine Bahçeci Fulya olacak :)) çünkü gerçekten çok memnunum çok ilgili davranıyorlar, en son teknoloji kullanılıyor. Ama tabi bunlara rağmen sonucum negatif olabilir Allahın nasip etmesi gerek bu nedenle sürekli dua ediyorum

inşallah aşılama sonucun pozitif olurda tüp bebeğe gerek kalmaz arkadaşım. çünkü gerçekten zahmetli bir yol, sabır istiyor ama o kadar stres yapıyorki insan sakin olmak çok zor :((

brc_1980 amin insallah pek umudum yok ama mecburen bekliyorum iste. Zaten bu seferde olmassa doktorumla konusacagiz cünkü daha fazla beklemek istemiyorum.

sen bebeginin cinsiyetini ögrendinmi?

inşallah aşılama sonucun pozitif olurda tüp bebeğe gerek kalmaz arkadaşım. çünkü gerçekten zahmetli bir yol, sabır istiyor ama o kadar stres yapıyorki insan sakin olmak çok zor :((

Kızlar ben çıkıyorum kliniğe gidiyorum dönünce yazıcam size :)) bakalım bebiş kız mı erkek mi çok heyecanlıyım yaaa :))

hayirli güzel haberlerini bekliyoruz :) allah gönlüne göre versin.

merhaba berra hoşgeldin arkadaşım... Merkezimi kesinlikle tavsiye ederim bu alanda çok başarılılar. Benim tedavim yakın zamanda başlamak üzere Allah korusun sonucum negatif olsa bile tercihim yine Bahçeci Fulya olacak :)) çünkü gerçekten çok memnunum çok ilgili davranıyorlar, en son teknoloji kullanılıyor. Ama tabi bunlara rağmen sonucum negatif olabilir Allahın nasip etmesi gerek bu nedenle sürekli dua ediyorum

tly77 hosbulduk

Inanirim cok iyi seyler yazilmis ben 3-4 ay önce sadece bir telefon görüsmesi ve maillestim uzakta oldugum icin.. ama kesinlikle benimde tercihim olucak :) buna eminim..
Allah yardimcin olsun insallah hersey yolunda gider ve saglikli sihatli hayirli bir evlat nasip olur sana ve tüm isteyenlere.

günaydın canım. ben 3 aylık hamileyim ama oruç tutmuyorum çünkü günler çok uzun ve bebeğe bişey olur diye korkuyorum o yüzden tutmuyorum ayrıca eşimde çok sıcak bakmadı hatta ısrar edince kızdı. Bende napiim tutmuyorum içim rahatsız bu konuda ama elimden gelen bişey yok :((

Mrb sabha, tebrik ediyorum seni:) Fulya bahçeci forumunda da yazıştık sanırım. Erbil beyin hastasısın. Benim ilk tüp denemem, pazar opum yapıldı şu an yarın veya cuma transfer için bekliyorum. Ben Mustafa beyin hastasıyım ama takip ve işlemlerimi hep Erbil bey yaptı. Benim yaş nerdeyse 35, rezerv azlığı var. Senin yaş ve sorunun neydi? Hamile olduğunu okuyunca merak ettim.
Hayırlısıyla bebişi kucağına al cnm, rahat ve sorunsuz bir hamilelik diliyorum:)

tly77 hosbulduk

Inanirim cok iyi seyler yazilmis ben 3-4 ay önce sadece bir telefon görüsmesi ve maillestim uzakta oldugum icin.. ama kesinlikle benimde tercihim olucak :) buna eminim..
Allah yardimcin olsun insallah hersey yolunda gider ve saglikli sihatli hayirli bir evlat nasip olur sana ve tüm isteyenlere.

çok sağol canım inşallah hepimiz en kısa zamanda bebeklerimize kavuşuruz :)) Bahçecide en sevdiğim olay bu zaten ilgi çok güzel aradığın zaman ulaşabiliyorsun insan kendini özel hissediyor ama dedim yaa takdiri ilahı Allahım nasip etsin inşallah

çok sağol canım inşallah hepimiz en kısa zamanda bebeklerimize kavuşuruz :)) Bahçecide en sevdiğim olay bu zaten ilgi çok güzel aradığın zaman ulaşabiliyorsun insan kendini özel hissediyor ama dedim yaa takdiri ilahı Allahım nasip etsin inşallah

Cok özel olmassa yasinizi ve neden olmadiginin sebebini ögrenebilirmiyim??
En iyisini ve dogru zamani Rabbim bilir.

Cok özel olmassa yasinizi ve neden olmadiginin sebebini ögrenebilirmiyim??
En iyisini ve dogru zamani Rabbim bilir.

Canım ben 35 yaşındayım bende polip vardı rahimde. 2 kez aşılama yapıldı ama tutmadı. sonra tüp bebeğe geçme karar aldık. doktorum poliplerden dolayı histereskopi olmam gerektiğini söyledi ve oldum küçük bi ameliyattı. sonra rahimin dinlenmesi gerek dedi ve doktorum tedaviye başlamadı. ama inşallah bu ayki adetimle başlıcaz heyecanla adet olmayı bekliyorum şaka gibi :))

Canım ben 35 yaşındayım bende polip vardı rahimde. 2 kez aşılama yapıldı ama tutmadı. sonra tüp bebeğe geçme karar aldık. doktorum poliplerden dolayı histereskopi olmam gerektiğini söyledi ve oldum küçük bi ameliyattı. sonra rahimin dinlenmesi gerek dedi ve doktorum tedaviye başlamadı. ama inşallah bu ayki adetimle başlıcaz heyecanla adet olmayı bekliyorum şaka gibi :))

abla diyebilirim o zaman :). cok gecmis olsun. Insallah bu ay tedaviye baslarsin.

selam kızlar tefriciyeye başlayan varmı ya benim aklıma bişey geldi ya şimdi siz bembe niyetine okuyosunuz adım pembe deilki olurmu öle ya eşim akşam kafamı karıştırdi eminmisin aşkım olacağına falan dedi şuanda ben toplam 552 tane okudum

selam kızlar tefriciyeye başlayan varmı ya benim aklıma bişey geldi ya şimdi siz bembe niyetine okuyosunuz adım pembe deilki olurmu öle ya eşim akşam kafamı karıştırdi eminmisin aşkım olacağına falan dedi şuanda ben toplam 552 tane okudum

günaydın canım. ben 100 tane okudum. Aynen arkadaşım pembe niyetine diye ama kim olduğunu sonuçta Allah biliyor olmazmı :( ayy bilemedim şimdi bende

günaydın canım ben varım hatta bitirdim ben bu sabah 300 tane okudum... sen kafana takma canım Rabbim senin bizim niyetimizi
biliyor benimde içimden hep o kız için inş cocugu olsun diye geçirdim yani kalbende sen geçtin içimden hep
sen rahat ol eşine bakma hihi...

kızlar benim adetimde hala gelmedi ben civanperçemi adaçayı papatya içiyorum bugün 2 günüm ama hala gelen giden yok
bana yardımcı olun ben diyorumki pazartesiye kadar gelmezse ben evime gidicem olmuyor işte gelmiyor tam hazırım derken
tekrar ümitsizliğe kapılıyorum burda tüp bebek tedavisine değil mübarek adetimi beklemeye geldik haftaya salıya iğneler bitecekti ya
üfff kızlar ne yapim bana akıl verin

günaydın kızlar nasılsınız görüşmeyeli? ben bebişle uğraşıyorum beni çok yoruyor bulantılarım çok fazla :(( yani hamileliğin bu kadar zor geçeceğini tahmin bile etmezdim :(( ama napalım bebeğimin canı sağolsun. sizleri okuyorum kızlar ama yazmaya pek vaktim olmuyor. Görünce yazayım dedim. Kızlar Allah kabul etsin tefriciyeye başlamışsınız benim bildiğim kime ve ne için niyet ettiğimiz önemli olan ki zaten Allah kalbimizden geçen herşeyi bilir yani o Pembe arkadaş niyetiyle okunduğunu elbette biliyor Allahım kabul etsin inşallah

günaydın kızlar nasılsınız görüşmeyeli? ben bebişle uğraşıyorum beni çok yoruyor bulantılarım çok fazla :(( yani hamileliğin bu kadar zor geçeceğini tahmin bile etmezdim :(( ama napalım bebeğimin canı sağolsun. sizleri okuyorum kızlar ama yazmaya pek vaktim olmuyor. Görünce yazayım dedim. Kızlar Allah kabul etsin tefriciyeye başlamışsınız benim bildiğim kime ve ne için niyet ettiğimiz önemli olan ki zaten Allah kalbimizden geçen herşeyi bilir yani o Pembe arkadaş niyetiyle okunduğunu elbette biliyor Allahım kabul etsin inşallah

günaydın canım ne güzel hamilesin boşver bulantıları falan yavrularımız için herşeye katlanırız keşke bizde hamile kalsak da bulantılar olsa Rabbim sağ salim kucağına almayı nasib etsin yavrunu inş.... bizlerede dua et olurmu canım ;)
buarada tefriciye için yazdıklarına bende katılıyorum sonuçta Rabbim niyetimizi biliyor

kızlar bende bahçeciyegitmeyi düşünüyorum güven beye bana orası hakkında biraz bilgi verebilir misiniz memnun musunuz fiyatları nasıl öngörüşme için falan ücret alıyorlar mı

kesinlikle bende katılıyorum niyet çok önemli. Allah herşeyi gören,işiten ve bilendir arkadaşlar o içimizden geçenleri biliyor...

Back
X