Tüp Bebek Merkezleri Bahçeci Fulya Tüp Bebek Merkezinde Tedavi Görenler

öncelikle herkesin tevisi hayırlı olsun inşallah hepiniz tedavilerinizde bebişlernize kavuşursunuz.
kendimden bahsedeyim kısaca eşim de azosperm problemi var çok şükür mikro tese yöntemiyle sperm 3 tüp bulundu.
bahçeci umut tüp bebekte 2 olumsuz denemem oldu.bir tanıdık vasıtasıyla mustafa bahçecinin daha iyi olduğunu duydum sizce
2 bahçeci kliniği arasına fark olur mu mustafa bahçeciyi önerirmisiniz?birde kararsız kalmamım tek sebebi dondurulan spermleri taşıma
konusu gerçi bir şekilde taşınır da karar verdikten sonra ama mustafa bahçeciye mi gitsem yoksa ulun beyle mi 3.tedaviye başlasam
karar veremedim ne olur fikirlerinizi söyleyin benim için çok yardımcı olacak

merhaba yeşil nasılsın bence bahceci umut yada fulya teknoloji aynı farkı bir yerde raporlu tedavi olabilmek ama tabi için rahat edecekse fulyayada gidebilirsin spermleri sıcak taşımak geriyort herhalde onlar önlemini alırlar merak etme canım benimde bahceci fulyada 2 denemem oldu başarısız ama ben 3. cüyüde orda deniycem rasip olursa tabi doktorum beni anlıyo ilgileniyo bu beni mutlu ediyor

merhaba yeşil nasılsın bence bahceci umut yada fulya teknoloji aynı farkı bir yerde raporlu tedavi olabilmek ama tabi için rahat edecekse fulyayada gidebilirsin spermleri sıcak taşımak geriyort herhalde onlar önlemini alırlar merak etme canım benimde bahceci fulyada 2 denemem oldu başarısız ama ben 3. cüyüde orda deniycem rasip olursa tabi doktorum beni anlıyo ilgileniyo bu beni mutlu ediyor

slm canım iyiyim sen nasılsın kafam öyle karışık ki 3.tedaviye başlayacağım ama öyle bir ikilem girdim ki bir tanıdığımız
mustafa beyin hastası çok övdü mustafa bey de yoğun olduğuu biliyorum ben zaten raporlu yapmıyorum tüp bebeği
3.denemeyi ulun beyle başlamayı dşünmüşken birde mustafa beyle mi denesem dedim hani doktordan doktora farkedermi?
sen hangi doktor ile tedaviye başlayacaksın

Bahçeci fulya hastaları merhabalar, ekimde Allahın izniyle geliyorum. İnşallah benimde yüzüm gülecek bende evlat sahibi olucam. Bol bol dua ediyorum kendim için dileyen isteyen herkes için. Forumun uzun zamandır takipçisiyim. Gebe olanların haberlerini okudukça nasıl seviniyorum nasıl mutlu olup umutlanıyorum anlatamam. gebe olanlara sağlıkla bebeklerini kucaklarına almalarını diliyorum bizler için dua edin nolurrr. benim gibi özlemini çekenlere Allahımdan sabırlar güzel günler diliyorum..

Bahçeci fulya hastaları merhabalar, ekimde Allahın izniyle geliyorum. İnşallah benimde yüzüm gülecek bende evlat sahibi olucam. Bol bol dua ediyorum kendim için dileyen isteyen herkes için. Forumun uzun zamandır takipçisiyim. Gebe olanların haberlerini okudukça nasıl seviniyorum nasıl mutlu olup umutlanıyorum anlatamam. gebe olanlara sağlıkla bebeklerini kucaklarına almalarını diliyorum bizler için dua edin nolurrr. benim gibi özlemini çekenlere Allahımdan sabırlar güzel günler diliyorum..

Beyzanur79 aramiza hosgeldin. Insallah rabbim sana ve tüm isteyenlere en hayirlisini nasip etsin. Bende eylül sonu ekim basi burcak hanimla tedavime baslayacagim :).

slm canım iyiyim sen nasılsın kafam öyle karışık ki 3.tedaviye başlayacağım ama öyle bir ikilem girdim ki bir tanıdığımız
mustafa beyin hastası çok övdü mustafa bey de yoğun olduğuu biliyorum ben zaten raporlu yapmıyorum tüp bebeği
3.denemeyi ulun beyle başlamayı dşünmüşken birde mustafa beyle mi denesem dedim hani doktordan doktora farkedermi?
sen hangi doktor ile tedaviye başlayacaksın

canım sen için rahat edecekse bencede fulyada dene bu kez benim doktorum gürkan arıkan

tebrik ediyorum ALLAH kucağınada almayı nasip kısmet eder İNŞALLAH. Allah yardımcımız olsun... Rabbim isteyen dileyen herkese bu mutluluğu yaşatsın.

Sagolasın Insallah, Insallah sizinde yüzünuz gülecek evlat sahibi olacaksiniz, Allahim sen byuyksun evlatlari olmayanlara nasip et yarabbim .

canım benim hayırlı olsun değerin yüksek acaba ikizmi ki rabbim sağlıkla kucağını almayı nasip etsin senin yaşadığın mutluluğu bana ve tüm arkadaşlarıma nasip eder rabbim inşallah bir gün

Allah razı olsun canım benim amin inş darısı sizlerin başına cok güzel bi duygu ne kadar inanamasamda herzaman dualarımdasınız

merhaba tebrik ediyorum sizi Rabbim kucağınıza almayı nasip etsin inşallah. darısı benim gibi bekleyenlerin olsun.
peki neden şişkinlik var yani tüp bebek tedavisinden kaynaklanan bir durum mu bu ohss mi oldun yoksa

Allah razı olsun canım Amin inş canım herzaman dua ediyorum sizlere
evet canım ohss oldum yumurta sayım fazlaydı gebelikte daha çok şiddetleniyormuş bu yüzdende geç geçiyormuş

slm kızlar artık bahçeci'ye gitmek için kesin kararımı verdim ama hangi doktoru tercih etmeliyim çok kararsızım
güvenç bey hakkında çok olumlu şeyler duyuyorum mustafa beyi söylememe gerek yok zaten biliyorum ama mustafa
bey daha yoğun olduğu için bazen opu ve transfere kendisi girmeyebliyormuş acabalarım oldu opu ve transfer benim için önemli napayım kimi tercih etmeliyim sizin fikirlerinize çok ihtiyacım var

kızlar bana ilk muaynede benexol, solgar, elevit yazdılar onlara hemen tüp bebek tedavisi öncesi başlıyorum değil mi? bir de tüp bebek tedavi programını istemiştim. zitrotek eşli ve flucan yazıyor bunları adet ile birlikte mi başlıyoruz bilgisi olan var mı?

slm kızlar artık bahçeci'ye gitmek için kesin kararımı verdim ama hangi doktoru tercih etmeliyim çok kararsızım
güvenç bey hakkında çok olumlu şeyler duyuyorum mustafa beyi söylememe gerek yok zaten biliyorum ama mustafa
bey daha yoğun olduğu için bazen opu ve transfere kendisi girmeyebliyormuş acabalarım oldu opu ve transfer benim için önemli napayım kimi tercih etmeliyim sizin fikirlerinize çok ihtiyacım var

ben güvenç beyin hastasıyım canım ve çok memnunum tavsiye ederim ama daha benim tüp bebek aşamasında değil o aşamada nasıldır bilemem yinede karar senin

kızlar bana ilk muaynede benexol, solgar, elevit yazdılar onlara hemen tüp bebek tedavisi öncesi başlıyorum değil mi? bir de tüp bebek tedavi programını istemiştim. zitrotek eşli ve flucan yazıyor bunları adet ile birlikte mi başlıyoruz bilgisi olan var mı?

İlk muayeneyi ne zaman oldun? Doktorun kim? Ben solgar, elevit, omega3 ü ilk muayenemden yani hazirandan beri kullanıyorum. Tedavi için şimdi adetimi bekliyorum. Diğer iki ilacın ne için olduğunu bilmiyorum.

Arkadaşlar merhaba. Dün Bahçeci fulyada Güvenç beyle görüştük. Hayırlısıyla bu ay tedaviye başlıyoruz. O kadar çok istiyorumki bi bebeğim olmasını sanki olmazsa dünyanın hiçbir anlamı kalmayacak gibi geliyor :( Doktorumuz dosyamızla tek tek ilgilendi sağolsun. İnşallah hep böyle devam eder. Rabbim güzel sonuçlar almayı kısmet eder İNŞALLAH.

bende fulyada mustafa beyin hastasıyım transferim salı günü oldu..bence fulyaya gitmekle en iyisini yaparsın...

benimde 5. gün embiryolarım donduruldu ve salı günü trasferim oldu...ama ben söylenenlerin aksine öle günlerce yatağa bağlı kalmadım...ilk 1 2 saat merkezde yattım daha sonra işten 2 gün izin aldım evde dinlendim ama yine günlük hayatıma devam ettim...haliyle tedirgin ve gerginim...yaşım 29 bende herhangi bir sorun yoktu tedavi çok ii ilerledi..bu beni ümitlendiriyor..ama çok istediğim için gerilememekde elde değil...benim merak ettiğim 3. gün embiryosu ile 5. gün embiryosu arasındaki fark nedir? birde herkes tabi hissettiğini yazıyor ama bende su gibi akıntı ve sol kasığımda agrı ve yanmaktan başka bir rahatsızlık yok...deneyimli arkadaşlar paylaşırsa çok sevinirim..allah hepimizin gönlüne göre versin...

benimde 5. gün embiryolarım donduruldu ve salı günü trasferim oldu...ama ben söylenenlerin aksine öle günlerce yatağa bağlı kalmadım...ilk 1 2 saat merkezde yattım daha sonra işten 2 gün izin aldım evde dinlendim ama yine günlük hayatıma devam ettim...haliyle tedirgin ve gerginim...yaşım 29 bende herhangi bir sorun yoktu tedavi çok ii ilerledi..bu beni ümitlendiriyor..ama çok istediğim için gerilememekde elde değil...benim merak ettiğim 3. gün embiryosu ile 5. gün embiryosu arasındaki fark nedir? birde herkes tabi hissettiğini yazıyor ama bende su gibi akıntı ve sol kasığımda agrı ve yanmaktan başka bir rahatsızlık yok...deneyimli arkadaşlar paylaşırsa çok sevinirim..allah hepimizin gönlüne göre versin...

Allah hayırlısıyla kucağına almayı nasip eder inşallah.

Daha önce başka başlık altında paylaşılmıştı. Dondurulmuşta ne farkeder bilmiyorum.

Şu linkte transferden sonra gün gün ne olduğu anlatılmış.
What Happens After an Embryo Transfer? | NYU Fertility Center

Burası New York Universitesi'nin sitesi, infertilite merkezi'nin. Maalesef türkçe böyle bir kaynak yok..
Dileyenler için ben çevireyim..

Üçüncü gün transferinin ertesi gününü 1. gün sayarak, embriyonun gelişimi:
1 - Embriyo gelişmeye devam eder, 6-8hücreden, "morula" adı verilen yapıya dönüşür.
2. gün- Morula bölünmeye devam eder, "blastokist"e dönüşür
3. gün- Blastokist, kabuğunu kırmaya başlar.
4. gün- Blastokist, kabuğundan çıkmaya ve rahim duvarına temas etmeye başlar.
5. gün- Blastokist, rahim duvarına daha çok yaklaşır ve tutunmayı başlatır.
6. gün- Tutunma devam eder.
7. gün- Tutunma tamamlanmıştır, fetüs ve plasentayı oluşturacak hücreler gelişmeye başlar.
8. gün- HCG, annenin kan dolaşımına girmeye başlar.
9. gün- Fetüs gelişimi ve HCG salınımı devam eder.
10. gün- Fetüs gelişimi ve HCG salınımı devam eder.
11. gün- HCG seviyesi, gebeliği tespit edecek kadar yükselmiştir.

bende fulyada mustafa beyin hastasıyım transferim salı günü oldu..bence fulyaya gitmekle en iyisini yaparsın...

canım bebeğin hayırlı olsun bende çarşamba günü transfer oldum doktorum mustafa bey 5. gün blast embriyo transfer etti sen transferden sonra hangi ilaçları kullanıyorsun acaba ben diğerlerinin yani öncekilerin aynısına devam dediler ilaç eklemediler

canım bebeğin hayırlı olsun bende çarşamba günü transfer oldum doktorum mustafa bey 5. gün blast embriyo transfer etti sen transferden sonra hangi ilaçları kullanıyorsun acaba ben diğerlerinin yani öncekilerin aynısına devam dediler ilaç eklemediler

allah söyletti inşallah tutmuşturda bebeğim hayırlı olur..transfer sonrası sabah akşam 2 şet tane etraform,benexol,omega 3 ve elevit..prednol sabah 2 tane, ve sabah akşam progesteron jel ve günde 1 tane coraspin...

allah seninde gönlüne göre versin...

Back
X