Tüp Bebek Merkezleri Bahçeci Fulya Tüp Bebek Merkezinde Tedavi Görenler

Gebelik asisi ben yaptirdim 600 tl yumurta toplama gunu 4 tup kan veriyorsunuz bthcg hormonu yukleniyo transferden 2 gun once kendi doktorunuz cok az bi jel seklinde tup icerisinde getiriliyo rahmin icerisine doktor enjekte ediyor .Yapılan deney ve kişilerde iyi sonuç alındıgı için böyle bir uygulama yapılıyor . Benim transferim 9 eylül pazartesi yapıldı tek embryo Rabbim herkesin yar ve yardımcısı olsun . Doktorum mustafa bahçeci kesinlikle tavsiye ediyorum . Agzından dua hiç eksik olmuyo ne söylediyse her şey net yılların en tecrübeli doktoru ben önce klinikte başka doktorun hastasıydım ona gittiğim için hala pişmanım neden en iyisi oldugunu bildigim halde ona gitmedim diye şu bir gerçek Rabbim ol diycek oda oluvercek .Her zaman olmuyo deniliyo doktor kendisi bu ay burdayım yada degilim diyor zaten ben tecrübelerimi paylaşmak istedim Huzur ve Şifaylaaa

Gebelik asisi ben yaptirdim 600 tl yumurta toplama gunu 4 tup kan veriyorsunuz bthcg hormonu yukleniyo transferden 2 gun once kendi doktorunuz cok az bi jel seklinde tup icerisinde getiriliyo rahmin icerisine doktor enjekte ediyor .Yapılan deney ve kişilerde iyi sonuç alındıgı için böyle bir uygulama yapılıyor . Benim transferim 9 eylül pazartesi yapıldı tek embryo Rabbim herkesin yar ve yardımcısı olsun . Doktorum mustafa bahçeci kesinlikle tavsiye ediyorum . Agzından dua hiç eksik olmuyo ne söylediyse her şey net yılların en tecrübeli doktoru ben önce klinikte başka doktorun hastasıydım ona gittiğim için hala pişmanım neden en iyisi oldugunu bildigim halde ona gitmedim diye şu bir gerçek Rabbim ol diycek oda oluvercek .Her zaman olmuyo deniliyo doktor kendisi bu ay burdayım yada degilim diyor zaten ben tecrübelerimi paylaşmak istedim Huzur ve Şifaylaaa

Allah bebeğini kucağına almayı nasip etsin.
Benim de yumurtalarım toplanıp donduruldu. Adetimi bekliyorum. Dondurulmuş transferi olacağından gebelik aşısı için verilen kanı kontrol zamanı vereceğim.
Mustafa beyi herkes çok beğeniyor ama çok yoğun olacağı düşüncesiyle başka doktor arayışları oluyor. Önceki doktorun kimdi merak ettim.

Son düzenleme:

İnşallah en hayırlı sonucu alırsın.rabbim dualarımızı kabul etsin.ben güvenç beyin hastasıyım 8 yumurta toplandı 7 tanesi döllendi.bakalım pazartesi transfer yapılcak galiba.tez zamanada yavularımızi kucağımıza alırız inşallah.

:ssz:
Allah bebeğini kucağına almayı nasip etsin.
Benim de yumurtalarım toplanıp donduruldu. Adetimi bekliyorum. Dondurulmuş transferi olacağından gebelik aşısı için verilen kanı kontrol zamanı vereceğim.
Mustafa beyi herkes çok beğeniyor ama çok yoğun olacağı düşüncesiyle başka doktor arayışları oluyor. Önceki doktorun kimdi merak ettim.

Çok teşekkür ederim Rabbim hepimizin yüzünü güldürsün.

İnşallah en hayırlı sonucu alırsın.rabbim dualarımızı kabul etsin.ben güvenç beyin hastasıyım 8 yumurta toplandı 7 tanesi döllendi.bakalım pazartesi transfer yapılcak galiba.tez zamanada yavularımızi kucağımıza alırız inşallah.

Sagolasın . Amin . Hayırlı uğurlu olsun.

:7:

Yok canım içmiyorum crıne jelden dolayı pütürlü kahverengi olarak tekrar gelmiş sabah az yürümüştüm sanırım bu yüzden oldu tecrübeli olan var mıııı

Benim henüz transferim yapılmadığı için bilmiyorum, buraya bahçeciden de çok yazan yok, ama Tüp bebek özel bölümünde 2013 eylül-ekim döneminde tüp bebek yaptıranların başlığı var. Orada transferi olan arkadaşlar var. Onlara sorabilirsin.

merhaba pembbe
ben tefriciye okumadım ama ilk sayfadan beri tüm mesajları okudum, sanırım sen de gürkan bey in hastasısın ben de bu konuda konuşmak istiyordum. haftaya merkezde gürkan bey tarafından histereskopim çekilecek, sonrasında eylül sonu ya da ekim başı tüp bebeğe başlayacağız gibi. 4.denemem olacak. Ankara'dan gelgit yapacağım. Gürkan bey, nasıl biri, tedavi sürecindeki tavrı ve tecrübesi, yaklaşımı nasıl. merkezde çoğunlukla mustafa hocaya ait övgüler ön plana çıkıyor, ama gürkan hocadan başarı elde edildiğine ilişkin çok msj görmedim, gerçi doktor değiştirmek de istemiyorum ama.
sen ne zaman başalıyorsun tedaviye, herkesin yüzü gülsün inşaallah

merhaba abc hoşgeldin evet ben gürkan hocanın hastasıyım doktor olarak kendisinden çok memnun kaldım kendisi çok güleryüzlü insancıl biri ben biraz fazla rahatsız ettim onu herşeyi sordum oda büyük bir sabır göstererk her zaman cevap verdi kendisine teşekkür ediyorum ben şimdilik maddi konular için bekliyorum aslında hemen istiyorum çünkü amh 0,58 miş benim sorunum bu onun haricinde gen opertif histereskopi oldum bi sorunum yok şu an etrafımdaki bebeklerde hasretimi gideriyorum nasip ya kesin bi tarih yok ama en yakın zamanda inşallah ankaradan gel git yapmana gerek yok bence dış takiplede olabilir ben eskişehirden dış takiple gittim burda bir doktor hanım yumurta gelişimi takip etti her gittiğimde doktor hanım gürkan beyle görüşüyordu muayenenm sırasında oda ilaçlarıma düzenleme yapıyordu istersen sende böyle bişey yapabilirsin istanbul uzak ne bileyim her defasında gitmek benim için zor olucaktı
çünkü çalışıyorum izin sorundu ben 2 tedavimide gürkan hoca yaptı tutmadı nasip diyelim ama 3. cüde onunla olucak allah nasip ederse ona çok alıştım ve başka biylede devam etmek istemiyorum

merhabalar bende çok araştırma yapmıştım en iyisinin mustafa bey olduğunda karar verdim ve dün iğneyle yumurtlama işlemine başlattı inşallah hepimizin dualarını allah kabul eder dediğin gibi mustafa bey gerçekten dalında çok iyi bir doktor ve hastalarıylada çok ilgileniyor bende herkese mustafa beyi tavsiye ediyorum

Allah nasip ederse yarin transferim olacak arkadaslar dualarinizi esirgemeyin neolur.inşallah hepimizin tedavileri hayirla sonuçlanir

canım inşaallah senin için çok hayırlı olacak bir sonuç alırsın
Allah, kimseyi bu nimetinden mahrum etmesin, hayırlı haberlerini almak dileğiyle

Allah nasip ederse yarin transferim olacak arkadaslar dualarinizi esirgemeyin neolur.inşallah hepimizin tedavileri hayirla sonuçlanir

canım inşaallah senin için çok hayırlı olacak bir sonuç alırsın
Allah, kimseyi bu nimetinden mahrum etmesin, hayırlı haberlerini almak dileğiyle

Hepinize tesekkur ederim arkadaslar transferim yapildi simdi test icin 30 eylülü bekliycem.cok heycanliyim.Allah yar ve yardimcimiz olsun:nazar:

Hepinize tesekkur ederim arkadaslar transferim yapildi simdi test icin 30 eylülü bekliycem.cok heycanliyim.Allah yar ve yardimcimiz olsun:nazar:

Allah bebeğini kucağına almayı nasip etsin. Beklemek sabır işi, tüp bebek özel bölümünde 2013 eylül-ekim de tüp bebek yaptıranların başlığı var. Orada transferi olan ve bekleyen çok arkadaş var. Birbirine destek olmak açısından tavsiye ederim.

Arkadaslar ben coktandir girmiyordum internet kotam dolmasina ragmen yazmak sizinle paylasmak istedim 4. Deneme istanbul bahceci klinigi Doktorum Rabbim ondan her iki dunyada razi olsun Mustafa Bahceci tek embryo blast gebelik asisi yapildi 19 eylulde persembe test yaptirdim 124 cikti 21 eylul yani bugun tekrar baktirdim 275 cikti rabbim tum isteyenlere yasatsin Rabbime binlerce sukurler olsun belirti olarakta sol kasik tarafimda surekli ince bir sizi goguslerde dolgunluk uclarinda hafif bacaga inen agri vardi hatirladiklarim bu kadar. Rabbime emanetttt

Arkadaslar ben coktandir girmiyordum internet kotam dolmasina ragmen yazmak sizinle paylasmak istedim 4. Deneme istanbul bahceci klinigi Doktorum Rabbim ondan her iki dunyada razi olsun Mustafa Bahceci tek embryo blast gebelik asisi yapildi 19 eylulde persembe test yaptirdim 124 cikti 21 eylul yani bugun tekrar baktirdim 275 cikti rabbim tum isteyenlere yasatsin Rabbime binlerce sukurler olsun belirti olarakta sol kasik tarafimda surekli ince bir sizi goguslerde dolgunluk uclarinda hafif bacaga inen agri vardi hatirladiklarim bu kadar. Rabbime emanetttt

Hamile haberleri aldıkça çok mutlu oluyorum :) Allah kucağına almayı nasip etsin. Tüm isteyenlerin de kucaklarını çifter çifter doldursun...

canım öncelikle tebrık ederımm.Allah kucağına almayı nasip etsin.szin problemınız neydi rica etsem yazar mısın??

Back
X