Tüp Bebek Merkezleri Bahçeci Fulya Tüp Bebek Merkezinde Tedavi Görenler

Arkadaslar ben coktandir girmiyordum internet kotam dolmasina ragmen yazmak sizinle paylasmak istedim 4. Deneme istanbul bahceci klinigi Doktorum Rabbim ondan her iki dunyada razi olsun Mustafa Bahceci tek embryo blast gebelik asisi yapildi 19 eylulde persembe test yaptirdim 124 cikti 21 eylul yani bugun tekrar baktirdim 275 cikti rabbim tum isteyenlere yasatsin Rabbime binlerce sukurler olsun belirti olarakta sol kasik tarafimda surekli ince bir sizi goguslerde dolgunluk uclarinda hafif bacaga inen agri vardi hatirladiklarim bu kadar. Rabbime emanetttt

merhaba buket, Allah tamamına erdirsin, kucağına almayı da büyütmeyi de nasip etsin, inan ne kadar sevindiğimi anlatamam, senin pozitif sonuç almanla kendimi bebeğe daha yakın hissediyorum, bu duygu bile muhteşem, gerçek hamilelik duygusu nasıl bir şey acaba, Allah bu duyguyu tatmayı bizlere de nasip etsin inşaallah,
sen ve bebeğin Allaha emanet olun, bizlere de dua et

canım ben ıkı kere tüp bebek yaptırdım.bırıncısı baska bır merkezde ıkıncısı bahçecıde ama negatıf ne yazık kı.pko var bende bır de elde edılen yumurtlalar kalıtesız:(

Arkadaşım 7 yumurta toplama sonrasında 1 yumurta elde edipte aramızda transferde 1 gün var bebişi tuttu doktorumuz mustafa bahçeci ona gitmeni tavsiye ederim

merhaba buket, Allah tamamına erdirsin, kucağına almayı da büyütmeyi de nasip etsin, inan ne kadar sevindiğimi anlatamam, senin pozitif sonuç almanla kendimi bebeğe daha yakın hissediyorum, bu duygu bile muhteşem, gerçek hamilelik duygusu nasıl bir şey acaba, Allah bu duyguyu tatmayı bizlere de nasip etsin inşaallah,
sen ve bebeğin Allaha emanet olun, bizlere de dua et

Zor olan hamile kaldıktan sonra başlıyo Rabbim tattırsın. Duracak mı diye Kasıklarda agrı devam ediyo Taşıman gereken bir yük oldugunu anlıyosun işte böyle devam ediyo

selam kızlar. bişey sorucam size. bahçeci çok mu yoğun, ilgi alaka nasıl. gittiğimizde çok mu bekliyruz. birkaç arkadaş çok yoğun diye yazmış.

:5: neden acaba randevu aldık ama on gorusme sonucta ???????!!!!!!!!!
Canım bende tüp bebek merkezi araştırıyorum.bizde sorun hem bende hem eşimde :(( bahçecinin embriyoloji labaratuvarı gayet iyiymiş.bide ön görüşme için ücret almıyolarmış. Eşim işlerini ayarlarsa bu hafta görüşme için randevu alcaz inşallahh.bakalım kısmet canım.

Merhabalar,

28 eylulde 2 denemenin negatif oldugunu ogrendim.5. gun blast transfer ve gebelik asısı olmama ragmen sonuc olumsuz.Doktorum Mustafa Bahçeci.ilk ve 2. denemede transfer sonrası farklı belirtiler yasadım.2. de kanama olunca cok umutlandım ve sonucun hep pozitif oldugunu dusundum.Bu defa daha cok etkilendim sanırım.3. deneme dondurulmuslarla olacak.henuz doktorumla gorusmedim.Bizim tek sorunumuz esimde morfoloji % 2 .Suan Ender Sarac a gitmeyi dusunuyorum bitkisel destek için.Acaba gidipte faydasını gören var mı?Buarada 2. denemede ben, corekotu bal tarcın karısımı denedim ve ilkine gore yumurtalarım daha kaliteli oldu 5. gunde donduruldu.

süleyman tosuna yanı bahcecıye gıttık heyecandan onunden 3 kez gectık gormedık:)dr a dedımkı hemen yapalım :)güldü..aşağı ındım
hemsıreden bılgı alırken nezamandır cınsel pehrızdesınız dedı bız basladık dusunmeye kız kendını zor tuttu vallahı ben valla guldum kikrkikir dr un da hemsırenın yanında ama bız sevımlı bır cıftız mazur goruyorlar bızı neye mı gulduk?kaçgun once sex yaptıgımızı unuttuk uztelıkte 4 aylık evlıyız:)neyse koparan cümleyı kurdum elıme telefonu alarak 'ablamı arayım o bilir'' esımde dedıkı hayatım gene mı soyledın herkeze ee dedım neyapayım altın kıymetınde olunca :)ılaçları akldık basladık bakalım adetımın ıkıncı gunu insallah baslıyoruz cok heyecanlıyım ALLAH diyorum başkada bırsey değil dr bıle Rabbın buyuklugune ilmin onunkının yanında küçüklüğüne bırsey dıyemıyor bir örnek verıyo:adamın süper spermı var ama tutunamıyor çeşitli akılalmaz sebeplerden dolayı falan oluyor fılan oluyor gebelık ouluşamıyor işte kader noktası dedım :emir_bebek:

Son düzenleme:
Herkese merehabalar..Bayram sonrası kısmetse ben de Bahçecideyim. İnşallah bi aksilik çıkmazsa Güvenç Beyle tedaviye başlamayı planlıyorum. Ne zamandır başlıkların takipçisiyim her yerde bahçeci yorumlarıyla karşılaşıyorum. Okuduklarımdan ve daha önce yaşadığım kötü tecrübeden sonra Bahçecide denemeye karar verdim. Rabbim isteyen herkese annelik duygusunu yaşatsın bu duygudan mahrum etmesin..

Az önce Bahçeci Fulya ile görüştüm öngörüşme için ücret almıyorlar ama muayene olmak isterseniz Güvenç beyi tercih ettim 275 tl dediler.
bende bayramdan sonra gidip görüşmeyi düşünüyorumm.. sizz görüştünmüzmü acaba ilk izlenimlerinizi anlatımısınızz..

bu millet nerdee hamile mi kaldınız yoksa kızlar dinleniyosunuz evde :ssz:

Herkese merehabalar..Bayram sonrası kısmetse ben de Bahçecideyim. İnşallah bi aksilik çıkmazsa Güvenç Beyle tedaviye başlamayı planlıyorum. Ne zamandır başlıkların takipçisiyim her yerde bahçeci yorumlarıyla karşılaşıyorum. Okuduklarımdan ve daha önce yaşadığım kötü tecrübeden sonra Bahçecide denemeye karar verdim. Rabbim isteyen herkese annelik duygusunu yaşatsın bu duygudan mahrum etmesin..

canım bakalım bende bu ay eşimle bırlıkte çok hasta oldum (grip) vardır bır hayır dedım de bıraz uzulerek bırdaha kı aya erteledık tevekküle sıgındım insallah Rabbım herkeze ısteyen herkeze versın şu yaşadıklarımıza bakın ablam mutsuz bır evlılık yaşıyor adam habıre aldatıyor:27: ama ıstemeden 3 cocugu oldu artık :4:bağlattık kordonunu .dualarım tespıhlerım hepimiz için zaten ben normal ınsnalara dua etmem ağlayan darda kalmıs din kardeşlerime:16: dua ederım sırf kendıme de etmem:):49:

Back
X