Tüp Bebek Merkezleri Bahçeci Fulya Tüp Bebek Merkezinde Tedavi Görenler

İnşallah gün doğmadan neler doğar demişler.
evet dogru insallah hayirlisi olsun hepimiz icin kadinlar kulubune yeni uye oldum tam kullanmayida cozebilmis degilim ama yine goruselim haberdar edelim gelismelerden kizlar.. belkide merkezde bile ayni zamanda denk gelicez bellimi olur:)

evet dogru insallah hayirlisi olsun hepimiz icin kadinlar kulubune yeni uye oldum tam kullanmayida cozebilmis degilim ama yine goruselim haberdar edelim gelismelerden kizlar.. belkide merkezde bile ayni zamanda denk gelicez bellimi olur:)[/QUOT
Olmazsa özelden mesaj atabiliyorsun. Özel konuları orada paylaşabilirsin sorularını.

evet dogru insallah hayirlisi olsun hepimiz icin kadinlar kulubune yeni uye oldum tam kullanmayida cozebilmis degilim ama yine goruselim haberdar edelim gelismelerden kizlar.. belkide merkezde bile ayni zamanda denk gelicez bellimi olur:)
Sibelcis34 senin sorun ne acaba sendemi bahcecide tedaviye basladin

Herkese Merhaba ;
hem merkezle hem sizlerle ilgili bilgi alabileyim 2 ayrı yerde açılmış olan 2 konuya yazıyorum.

azospermiyle bu yola başlayıp varikosel ameliyatı olduk.
bu süreçte annem meme kanseri oldu...
ve yakın bir süreçtede de kurban bayramı arefesi babamı kaybettim.
2 senedir öyle hareketli güzler geçirdim ki...
anca fırsat buldum işten ayrıldım tedaviye aşladım babamın hüznü içimde psikologda görüşerek tedaviye başladık.

varikosel ameliyatı olduğumuzdan beri hiç sperm testi veremedik.1 sene oldu.
morfoloji sayı hareket oldukça düşüktü normal yolla olması imkansız gibi.

bende bu ttedavimde ilk umutta Ulun beyde başlamıştım Çünkü Kocaeliden tedaviye gidipgelicem.yakın olsun dedik.
ama Ulun bey ayrıldı.
Kısa bir araştırma ön görüşme talebi Güvenç Bey tanıştık.
sağ tarafdaki yumurtalığım çok iyi olmadığını sol tarafımda 2.5 cm yakın bir çikolata kisti olduğunu öğrendim.
Ulun bey daha önce amh testi yapmıştı değerim 1,3 çıktı.
yaşım 34 eşim 35....
kısa hikayem böyle...

yarın ilk ped kullanıcam sonraki gün iğne var böyle adet olana kadar devam edicem adetin 2.günü tekrar Güvenç Beyle gidicem.
tekrar ilaç verecek sanırım.
umarım hepimiz için hayırlısı olur...

Arkadasim umudunu kaybetme sakin ins sagkikli bebislerin olur hayat mucizelerle dolu hayat insanin planina gore gitmiyo malesef.biz inancimizi kaybetmicez tedavimizi olucaz ve anne olucaz buna inan hersey bi imtahan tvde duymustum erken menepoza giren kadinin yillar sonra cocugu olmus kactane doktora gitmis rapor almis doktordan artik asla cocugun olmaz demisler 7 sene sonra iki cocugu olmus doktora dediki bu kadin nasil cocugum olur hani tibben mucize olmus doktor dediki tibbin aciklayamadigi seyler var dusun.olmaz diye bisey yok olur durmak yok yikilmak yok tam gaz devam..

Herkese Merhaba ;
hem merkezle hem sizlerle ilgili bilgi alabileyim 2 ayrı yerde açılmış olan 2 konuya yazıyorum.

azospermiyle bu yola başlayıp varikosel ameliyatı olduk.
bu süreçte annem meme kanseri oldu...
ve yakın bir süreçtede de kurban bayramı arefesi babamı kaybettim.
2 senedir öyle hareketli güzler geçirdim ki...
anca fırsat buldum işten ayrıldım tedaviye aşladım babamın hüznü içimde psikologda görüşerek tedaviye başladık.

varikosel ameliyatı olduğumuzdan beri hiç sperm testi veremedik.1 sene oldu.
morfoloji sayı hareket oldukça düşüktü normal yolla olması imkansız gibi.

bende bu ttedavimde ilk umutta Ulun beyde başlamıştım Çünkü Kocaeliden tedaviye gidipgelicem.yakın olsun dedik.
ama Ulun bey ayrıldı.
Kısa bir araştırma ön görüşme talebi Güvenç Bey tanıştık.
sağ tarafdaki yumurtalığım çok iyi olmadığını sol tarafımda 2.5 cm yakın bir çikolata kisti olduğunu öğrendim.
Ulun bey daha önce amh testi yapmıştı değerim 1,3 çıktı.
yaşım 34 eşim 35....
kısa hikayem böyle...

yarın ilk ped kullanıcam sonraki gün iğne var böyle adet olana kadar devam edicem adetin 2.günü tekrar Güvenç Beyle gidicem.
tekrar ilaç verecek sanırım.
umarım hepimiz için hayırlısı olur...
Umudunu yitirme inşallah tedavinin güzel sonuclanir annemin komşusu vardı esi azospermiydi 2 kez ameliyatla sperm arandı bulunamadı 3.kez denediler ve sperm bulundu 1 oğlu oldu sonra dondurulmuslarla denedi 1 oğlu daha oldu ve su an dondurulmuş embryosuda var yani diyeceğim rabbumden ümit kesilmez rabbim hepmizin yardımcısı olsun

Arkadasim umudunu kaybetme sakin ins sagkikli bebislerin olur hayat mucizelerle dolu hayat insanin planina gore gitmiyo malesef.biz inancimizi kaybetmicez tedavimizi olucaz ve anne olucaz buna inan hersey bi imtahan tvde duymustum erken menepoza giren kadinin yillar sonra cocugu olmus kactane doktora gitmis rapor almis doktordan artik asla cocugun olmaz demisler 7 sene sonra iki cocugu olmus doktora dediki bu kadin nasil cocugum olur hani tibben mucize olmus doktor dediki tibbin aciklayamadigi seyler var dusun.olmaz diye bisey yok olur durmak yok yikilmak yok tam gaz devam..

Çok sağol canım inşh.Umutluyum sadece 2 yıl içinde ard arda çk umutsuz haberler aldım sonuncu babayı kaybı tarifi yok.
İnşh tez zamanda hepimiz yavrularımızı alırız.

Umudunu yitirme inşallah tedavinin güzel sonuclanir annemin komşusu vardı esi azospermiydi 2 kez ameliyatla sperm arandı bulunamadı 3.kez denediler ve sperm bulundu 1 oğlu oldu sonra dondurulmuslarla denedi 1 oğlu daha oldu ve su an dondurulmuş embryosuda var yani diyeceğim rabbumden ümit kesilmez rabbim hepmizin yardımcısı olsun

sağol canım çok tşk ederim.
sizlerle yazıştıkça daha güçleniyorum herşey paylaştıkça hafifliyor.
inşh herşey güzel olcak.
tez zamanda hepimiz bebeklerimizi alalım inşh.

Dedigin gibi hersey guzel olacak canim sikintilar geldimi ust uste geliyor mutluluklarda oyle.csnim benim allah sabirlar versin sana icin daraldigi zaman dua et allahim yuzunu evlatlarindan esinden guldursun hayirli haberlerini bekliyoruz canim

Dedigin gibi hersey guzel olacak canim sikintilar geldimi ust uste geliyor mutluluklarda oyle.csnim benim allah sabirlar versin sana icin daraldigi zaman dua et allahim yuzunu evlatlarindan esinden guldursun hayirli haberlerini bekliyoruz canim

amin canım inşh..
sen ne aşamadasın_ çok fazla topik takip ediyorum burayı tam okuyamadım kusura bakma .
eğer yazarsan memnun olurum eğer istemezsen sorun değil anlarım.
iyi dileklerin içinde çok tşk ederim.

Biz suan bekleme asamasindayiz arkadasim estagfurullah nedemek herzaman dinlerim seni firsat buldukca yazisalim biz 1 kez tup denedik uzun protokol tutmadi martta borcumuz bitiyo nisanda bahceciyi dusunuyorum kararliyim yani cok zormus arkadasim ya kiminin bebisi olur kiymet bilmez kimininde olmaz olana kadar cile ceker ah be arkadasim annemin yardimi olmasaydi napardik bilmem dostlar sirtimdan vurmus benim kusurum sanki cocugumun olmamasi her insanin cilesi farkli

Biz suan bekleme asamasindayiz arkadasim estagfurullah nedemek herzaman dinlerim seni firsat buldukca yazisalim biz 1 kez tup denedik uzun protokol tutmadi martta borcumuz bitiyo nisanda bahceciyi dusunuyorum kararliyim yani cok zormus arkadasim ya kiminin bebisi olur kiymet bilmez kimininde olmaz olana kadar cile ceker ah be arkadasim annemin yardimi olmasaydi napardik bilmem dostlar sirtimdan vurmus benim kusurum sanki cocugumun olmamasi her insanin cilesi farkli

Sağol yazdığın için.
Tüp bebeği nerde denediniz.?
Malesef bu olay zor bende ilk defa deniyorum.
Azospermiden bu hale geldik 2 sene ailemin yaşadığı ve maddi durumlar sebebiyle bende beklemek durumunda kaldım.
insan çok acımasız malesef.
babamın vefattın başsağolsuna gelenler benim neden çocuğum olmadığına taktı.
kaç senelik evlisin devamındaki soru olmuyor mu cenaze evinde....
kiii... aslında sanane di mi?
anlatılmak istenirse paylaşılır zaten.
En önemlisi sağlık ve huzur bunlar olsun canıminşh gerisi gelecek.

Benim babam hayatta ama durumum yok diye para istedim 1 milyar sadece ignelerimizi alicak paramiz cikmadi tamamlayamamistik babamdan borc istedim oldugu halde veremem dedi ablamin dugunu icin yardimda bulundum altinlarimi verdim geri istemedim onun dedigi laf kisirsin sen deyip sen hamile kalamazsin dedi kahkahalarla guldu. zekerriya peygamberin haniminada dediler kesin sendendir senin cocugun olmaz diye allah oyle buyukki 60yasinda evlat sahibi oldular yani demem suki fesat insanlar ozamanda varmis olmayada devam edicekler.sen rabbine anlat derdini baska kimse anlamaz seni.babanin mekani cennet olur ins.ona dua et eminim sen kendini toparlarsan oda rahat uyucak yerinde mutlu et babani.yalniz degilsin arkadasim herzaman dinlerim seni ozeldende yazabilirsin

Ben 3yillik evliyim bizimde teratazoosperm bende pko var tsh yuksekti benim.2tane dondurulmus embriyo transferi yapildi ama tutmadi merkezin ismini yazarsam uyari gelebilir diye korktum unlu bi doktor doktorum cok profosyoneldi ama calisanlar birbirinden bagimsiz ya benim icime sinmedi acikcasi icimden bi ses bahceci diyodu hep annem tvde bu doktoru gormus kiramadim onu oyuzden gittim hsg filmi istediler tedavi bittikten sonra bende onlari mart ayinda cektirip bahceciye gitcem senin tedavi nasil gidiyor canim

Ben 3yillik evliyim bizimde teratazoosperm bende pko var tsh yuksekti benim.2tane dondurulmus embriyo transferi yapildi ama tutmadi merkezin ismini yazarsam uyari gelebilir diye korktum unlu bi doktor doktorum cok profosyoneldi ama calisanlar birbirinden bagimsiz ya benim icime sinmedi acikcasi icimden bi ses bahceci diyodu hep annem tvde bu doktoru gormus kiramadim onu oyuzden gittim hsg filmi istediler tedavi bittikten sonra bende onlari mart ayinda cektirip bahceciye gitcem senin tedavi nasil gidiyor canim

4 yıllıkevliyim bende.
eşim varikosel ameliyatı oldu sonucu bilmiyorum 1 sene oldu tekrar test verecek.
Güvenç bey e gittim ben.
bant ve iğne yazdı adetin 2.günü gidicem tekrar ilaç yazacağını aktardı.
kullanmaya başladım.devam ediyorum canım.

Canim ameliyattan sonra neden sonucunu ogrenmedinizki ins. Sonucu iyi cikar benim bi arkadasin amcaoglu varikosel oldu esinde de yumurtlama tembelligi vardi suan dogum yapmak uzere esi hamile bana oyle geliyoki sonucun pozitif olucak tanimiyorum ama seni.suan icimden boyle geldi bak

Back
X