Tüp Bebek Merkezleri Bahçeci Fulya Tüp Bebek Merkezinde Tedavi Görenler

M

Merhaba cnm, kongreye mi gidecekmiş benim de transferim ekimde olacaktı çok üzüldüm şimdi hangi tarihler olduğunu biliyor musun?
Merhaba , sende Güvenç beyde tedavi görmüşün yazılarına denk geldim,bende bu ay başladım kendisinde tedaviye ilk opumu oldum 1 dondurulmuşum var,senden bilgi alabilirmiyim?senin sonucun olumludur inşallah ...bende rezerv az,havuz uygulayacak sende nasıldı?tedavi tarzı nasıl doktorun.

Merhaba , sende Güvenç beyde tedavi görmüşün yazılarına denk geldim,bende bu ay başladım kendisinde tedaviye ilk opumu oldum 1 dondurulmuşum var,senden bilgi alabilirmiyim?senin sonucun olumludur inşallah ...bende rezerv az,havuz uygulayacak sende nasıldı?tedavi tarzı nasıl doktorun.

Merhaba KELEBEK0908 KELEBEK0908 tedavin hayırlı olsun öncelikle evet bende Güvenç beyin hastasıyım, bizim tüp bebek tedavimiz için biraz sabırsızlığımızla ilgili bile diyebiliriz, çok elle tutulur bir problemimiz yoktu. Temmuz da septum op geçirdim ardından ilk tedavimize başladık, kasımda dondurulmuş 5.gün embriyosu ile transferim oldu. Çok şükür şu anda hamileyim. Rabbim isteyen herkese yaşatsın. Sormak istediğin birsey olursa tebrübemin yettiği kadarıyla yardımcı olmaya çalışırım. Sevgiler...

Arkadaşlar yardım donmşlarımı denicem ve merkez değiştiriorum fakat iki doktor arasında kaldım güvenç beymi erbil beymi yardımcı olurmsunz

Canım yazalı çok olmuş ama bende donmuşlarımı denicem merkezi değiştirmeyi dusunuyoruz sen değiştirdin mi zor oldu mu taşımak

Arkadaşlar Bahçecide tedavi görenlere bir sorum olacak,opu oluyoruzya bize kağıtlar imzalatıyolar onlarda kalıyor ve bi kaç gün içinde laboratuardan arıyorlar embriyo hakkında bilgi veriyolar donduruldu,şu kalitede ,şu adet, vs.diye bununla ilgili bize bir kağıt vermiyorlar ,bana vermediler ,sizlerden alan oldumu?birde beni ambryologlardan biri aradı ,laboratuvarların başında Necati bey var diye biliyorum,her embriyo ile kendi ilgilenmiyo galiba değilmi?acaba asistan olanlar filanda bu işlemi yapıyomuki,kontrol Necati beysehir herhalde,beni arayan farklı biri olunca tereddüt ettim açıkçası,bizim dondurma kararlarını kim alıyor acaba?

sew sew Canım kusura bakma yazılarını okudum ve biz de tüp bebek düşünüyoruz tecrübesizim sizin tecrübelerinize ihtiyacım var. Şu an Dr araştırması yapıyorum ilk deneyimimiz olacak. Hangi Dr ve hangi merkezde tedavin oldu kaçıncı denemede olumlu sonuç aldın acaba. Hayırlı olsun, Allah yavrunu sağ salim kucağına almayı nasip etsin canım...

Bahçeci Fulya'da tavsiye edebileceğiniz doktor kim var,gidipte memnun olan,hasta ile iletişimi iyi olan ...

Noldu canım güvenç beyle sorun mu yaşadınız bildiğim kadarıyla onunla başlamıştın
Evet GÜvenç beyle bir tatsızlık oldu geçen gün ama bugün telefonla görüştük ve karşılıklı anlayışla çözdük,kendisine çok güveniyorum ben ,bir çok birbirinden bağımsız tesadüf beni kendisine yönlendirdi,kader diye düşünüyorum inşallah herşey güzel olur

Evet GÜvenç beyle bir tatsızlık oldu geçen gün ama bugün telefonla görüştük ve karşılıklı anlayışla çözdük,kendisine çok güveniyorum ben ,bir çok birbirinden bağımsız tesadüf beni kendisine yönlendirdi,kader diye düşünüyorum inşallah herşey güzel olur
Bende onu söylücektim canım şikayetini söylersen konuşarak çözebilirsiniz diye benimde doktorum güvenç bey bizde öyle bazen olumsuz bişey olunca sinirleniyorum söyleniyorum sonra konuşup anlaşıyoruz zaman geçtikçe çözmeye başlarsınız zaten birbirinizi ne olursa olsun işinde iyi bi doktor olduğunu düşünüyorum umarım hakkında hayırlısı olur

sbry sbry aynen katılıyorum sana çok sağol.

Kızlar bu arada imsi yi ve embriyoskopu her hastaya uyguluyolarmı,size uyguladılar mı?

Bende onu söylücektim canım şikayetini söylersen konuşarak çözebilirsiniz diye benimde doktorum güvenç bey bizde öyle bazen olumsuz bişey olunca sinirleniyorum söyleniyorum sonra konuşup anlaşıyoruz zaman geçtikçe çözmeye başlarsınız zaten birbirinizi ne olursa olsun işinde iyi bi doktor olduğunu düşünüyorum umarım hakkında hayırlısı olur
senden rahim filmi istedimi doktor,benim ilke tedavim ve benden istemedi,çoğu arkadaştan isteniyormuş,olmalı diyor kızlar.

senden rahim filmi istedimi doktor,benim ilke tedavim ve benden istemedi,çoğu arkadaştan isteniyormuş,olmalı diyor kızlar.
Ewet canım istemişti ben histereskopide oldum kendisinde ama benim doğal yolla düşükle sonuçlanan 2 gebeliğim vardı herkesden istiyomu tam bi bilgim yok aklına takılanı sor bence kendisine gerekli açıklamayı yapıcaktır

Kesin canım güvenç bey girmeyecek sanırım ama :KK57:
Selam,tedavin nasıl sonuçlandı,yazılarından çıkaramadım.bende güvenç beyin tedavisindeyim sizlerin tavsiyesiyle gittim,devam ediyo tedavim 1 kez opu oldu kendisi yaptı h.içiydi,bu muhtemelen pazara denk gelecek gibi,Sizinde daha evvel sbrya ile pazara denk gelmiş galiba güvenç bey girmedimi,kim girdi?e peki kendi doktorumuz girmezse nerden biliyo bizim durumu,onun takibinde değiliz sonuçta,ben de kendi Dr.um olsun istiyorum opuda da transferde herhalde kendi olur dimi yaaaa

Bütün ekibe güveniyorum ama güvenç bey farklı sonuçta bizi daha iyi biliyo neyi nasıl yapıcağını neyse napalım hakkımızda hayırlısı olsun
Selam,tedavin nasıl sonuçlandı,yazılarından çıkaramadım.bende güvenç beyin tedavisindeyim sizlerin tavsiyesiyle gittim,devam ediyo tedavim 1 kez opu oldu kendisi yaptı h.içiydi,bu muhtemelen pazara denk gelecek gibi,Sizinde daha evvel sew
ile pazara denk gelmiş galiba güvenç bey girmedimi,kim girdi?e peki kendi doktorumuz girmezse nerden biliyo bizim durumu,onun takibinde değiliz sonuçta,ben de kendi Dr.um olsun istiyorum opuda da transferde herhalde kendi olur dimi yaaaa

Ve Mustafa Bahçeci...İsmini nerde gördüm hatırlamıyorum ama daha önce hiç duymamıştım.(Belkide byle bir tedaviye gerek duymadığım için adını duymadım)Sonra bütün videolarını izledim bütün yazılarını okudum.Ve geçen hafta Perşembe günü muayene için ilk kez gittik.İlk andan itibaren herkesin yüzünde bir gülümseme..İlk görüşme Dr.Kübra Hanım ve yine aynı samimiyet aynı güleryüz :) Veeee Mustafa Bahçeci geldi :))) Gözlerindeki o muhteşem gülüş,samimiyet,içtenlikle birlikte bizimle tanıştı,muayene oldum ve sonrasında konuştuk.Sonuç sebepsiz İnfertilite.Her sordum soruyu samimiyetle ve gülümseyerek cevapladı.Belki de ona karşı olan hayranlığımı hissetmiştir:)Ve biz tedaviye başlamaya karar vermedik.Henüz regl olmayı bekliyorum.Yapılmış hiçbir işlem yok.Şu an sadece vitamin alıyorum.Henüz hiçbir uygulamaya başlamadık.Ve sadece bir kere gittim Bahçeci kliniğine..Ve ben iyiki buraya gelmişim dedim ve Allah korusun olmazsa sonrasında hep ona gitmeye karar verdim.Keşke gitmeseydik doğal yollarla bebeğimiz olabilseydi ama kısmet işte :( Sonucunda ne olur bilemem ''Allah ol derse olur''ancak biz elimizden geleni yapmaya çalışıyoruz.Umarım sonuç olumlu olur.Ama oraya gitmek isteyipte tereddüt edenler etmeyin,gidin..İlk andan itibaren ayaklarınız sizi oraya çekio sonucu ne olursa olsun oradan hangi psikolojiyle ayrıldığınız çok önemli.Ben ayrılırken çok mutluydum çünkü Mustafa Bahçeci profesör yıllardır bu işi yapıo ünlü herkes ona gidio birçok insan onun sayesinde hayallerine kavuşuo ama tüm bunlara rağmen o mütevazı kalmayı başarabilmiş önce insan olabilmiş ve yüzündeki tebessümü hiç kaybetmemiş bir doktor bence..Doktorumla görüşeceğim bir sonraki günü heyecanla bekliyorum :) İlk kez gidecek arkadaşlar gittiğinizde asla hayal kırıklığına uğramayacaksınız.

Umarım herkes birgün hayallerine kavuşur.Dualarımdasınız:nazar::nazar::nazar:

selam kızlar bugün kontrolüm vardı iğnelerin 6.günü , menagon ve klomen kullanmıştım,kontrolde 2 tane 10 mm civarında iyi dedi dr.2-3 te ufak varmış büyümemişler klomene devam et dedi ve menagon75 *3 +1 toz yerine ,merional 150 mg *2 + 1 toz verdi,dozu yükseltti,nasıl sizce?birde opu pazara denk gelmez dedi 13.gün civarı toplarız dedi.boşa telaş yaptım pazar olurda doktorum olmazsa diye;-))gerek kalmayınca da sormadım h.sonu için.

Merhaba
Güvenç bey ile mustafa bey arasında kaldm ben.ben transfer sürecinde başta konuştğm dr.n beni takip etmesini ve transferi onum yapmasını çok isterim.mustafa bahçeciyle ilgili kafamdaki tek soru işaretim bu.acaba takip sürecinde transfer sürecinde kendi olabilecek mi endişesi var.daha önceki denemede transfer sıraısnda bilmediğm dr gelince çok demoralize olmuştum.2 hafta içinde kendiyle görüşmeye gitcem hayırlsıı hangisiyse o olsun inş..

Merhaba
Güvenç bey ile mustafa bey arasında kaldm ben.ben transfer sürecinde başta konuştğm dr.n beni takip etmesini ve transferi onum yapmasını çok isterim.mustafa bahçeciyle ilgili kafamdaki tek soru işaretim bu.acaba takip sürecinde transfer sürecinde kendi olabilecek mi endişesi var.daha önceki denemede transfer sıraısnda bilmediğm dr gelince çok demoralize olmuştum.2 hafta içinde kendiyle görüşmeye gitcem hayırlsıı hangisiyse o olsun inş..
Mustafa hoca mutlaka transferi kendi yapıyor diye biliyorum..benim transferimi bizzat kendi yaptı hemde neşeli alkışlarla dua ile anlatamam o afmosferi embriyologlar hemşireler hepsi gülerek maşallahlarla transfer yapıldı kendimi ameliyathanede değilde dizi çekiminde falan hissettim allah hepsinden razı olsun,,mutlaka mustafa hocaya git ve korkularından bahset mutlaka sana net cevaplar vericektir

Çoook tşkkr ederim.kafamda daha da netleşti.en kısa zamanda randevu almalıyım mustafa beyden.cevabınız için çok teşekkür ederim
Sevgiler

Back
X