- 26 Ağustos 2013
- 246
- 269
- 73
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hayırlı olsun canım,seninle konuşmuştuk burda,bende Güvenç beydeydin çok memnunum seviyorum doktorumu,Pazartesi opu var benimde .Eşimle en hassas konumz doktor deişimi. konuşurken başka dr, transferde başka olmasını hiç istemioruz.ondan mustafa bahçeciyle ilgili tereddütüm var açıkçası.güvenç beyle ilerlemye karar verdik.biz çabalayım allahn izniyle olacaksa zaten bi şekilde olur zaten.çok heyecanlıym. umarm hepimiz en kısa zmnda sağlıklı çocuklarımızı kucağımıza alabiliriz.
Sevgiler
Hayırlı olsun tedavin,hangi dr?Bende bahceci fulya ya karar verdim sonundaaaa
Guvenc karlikayaHayırlı olsun tedavin,hangi dr?
Doğru tercih,bende Güvenç beydeyim,senin sıkıntı neydi,Guvenc karlikaya
Hımm,bende de rezerv az,Güvenç bey çok iyi bir insan herşeyden evvel ben 10 aydır Güvenç beye gidiyorum ,işinde çok başarılı ,kısmet hepimiz içinTelden yaziyorum cnm zor oluyor morfoloji yuzde 1 sauisi iyi ama bakalim kiamet
Çok yerinde bir karar olmuş,tedaviye başlayınca anlayacaksın...herzaman bir şans vardır unutma.Sayi 130 milyon morfoloji yuzde 1 sansim varmi bilmiyorum.daha bugun karar verdim bahceciye
Ya mikrocip yontemi var mi bahcecide sitesine baktim yoktuÇok yerinde bir karar olmuş,tedaviye başlayınca anlayacaksın...herzaman bir şans vardır unutma.
Onun Hakkı'nda bilgim yok Can'ım,sen görüşmedin mi güvenç beyleYa mikrocip yontemi var mi bahcecide sitesine baktim yoktu
Ben yazin on gorusme yapmistim.butcemizi ayarlayip adet olmayi bekliorm o zaman sormadimOnun Hakkı'nda bilgim yok Can'ım,sen görüşmedin mi güvenç beyle
Anladım Can'ım,benimde bilgim yok inan bunun Hakkı'nda.Ben yazin on gorusme yapmistim.butcemizi ayarlayip adet olmayi bekliorm o zaman sormadim