Tüp Bebek Merkezleri Bahçeci Fulya Tüp Bebek Merkezinde Tedavi Görenler

Mustafa doktora git derim başka söze gerek yok ben doktorumdan çok memnunum Her şey Allahu Zülcelalin elinde doktor sadece vesile Hangi doktorun vesile olacagıda yalnızca Allah katında yazıyor umarım hayırlısı olur Hepimiz için....

Eşimle en hassas konumz doktor deişimi. konuşurken başka dr, transferde başka olmasını hiç istemioruz.ondan mustafa bahçeciyle ilgili tereddütüm var açıkçası.güvenç beyle ilerlemye karar verdik.biz çabalayım allahn izniyle olacaksa zaten bi şekilde olur zaten.çok heyecanlıym. umarm hepimiz en kısa zmnda sağlıklı çocuklarımızı kucağımıza alabiliriz.
Sevgiler

5 denememde mustafa bahçeciye ait bütün transferlerimi o yaptı sadece yumurta toplama işlemini bayan bi doktor yaptı o da sorun olmadı hemşire ayarlıyor doktor bu ay yok diğer ay gel diyor

Eşimle en hassas konumz doktor deişimi. konuşurken başka dr, transferde başka olmasını hiç istemioruz.ondan mustafa bahçeciyle ilgili tereddütüm var açıkçası.güvenç beyle ilerlemye karar verdik.biz çabalayım allahn izniyle olacaksa zaten bi şekilde olur zaten.çok heyecanlıym. umarm hepimiz en kısa zmnda sağlıklı çocuklarımızı kucağımıza alabiliriz.
Sevgiler
Hayırlı olsun canım,seninle konuşmuştuk burda,bende Güvenç beydeydin çok memnunum seviyorum doktorumu,Pazartesi opu var benimde .

Kızlarrrrr ilk denememde Mustafa Bahçeci kontrolünde Bahçeci klimiğinde bugün pozitif sonucu aldım..Çok şükür hamileyim..Onlar bu işte en iyisi oraya gittiğim ilk gün hissettim bunu ve bugün hamileyim..Çok şükür önce Allahın izniyle sonra onların çabasıyla oldu :anneadayı::nazar::nazar:

merhaba arkadaşlar;
Ben 5. tüpbebek tedavime bahçeci fulyada yeni başladım. Doktorum mustafa bey klinik hakkında çok deneyimim yok o yüzden bi yorum yapamıyacağım. ama yazılanlara bakılırsa iyi bir karar verdiğimi düşünüyorum. Benim sizlere sormak istediğim benim embiriyolarıma biyopsi yapılması gerektiğini söyledi mustafa bey daha önceki tedavimden donmuş embiriyolarım vardı onları kliniğe taşıdık ve şimdi benden tekrar yumurta toplanıyor ( amh: 0.26 yaş 31)daha önce bu deneyimi yaşamış olan var mı. bana yardımcı olursanız çok sevinirim.

kızlar bahçecide tup bebek fiyatı nedir?pgt işlemi fiyatı falan? bir de ben başka bir şehirdeyim. ilk gittiğinizde hangi tahlilleri istiyorlar? gidip gelmek sorun olduğu için oğrenmek istiyorum. kaç kez gidip geldiniz bu işlemler için?

Canım kliniğe bi sor 2016 fiyatı değişmiştir 1500 lira ilaçlar tutuyo 6'ya yakindi bn gittiğimde tüp bebekte iki hafta ilaç kullanıyosun işte arada yumurtalarıkontrOl ediyo doktor doktorum kim sen daha başlamadın galiba

Back
X