Bahçeci Fulya'da hamile kalanlar, Gelin hadi..

Canlar biraz utanarak biraz çekinerek sizlere bir sorum olucak ilişki yasağı ne zaman kalkıyor bilen varmı yada doktoruna soran varmı..

Utanma canım, bi çocuk yaptık önü sonu derken aşk hayatımız duman oldu neyse ki 8 yıllık evliyim.. :)
Bize biraz eli kolu çıksın demişti, yaklaşık 8 haftadan sonra serbestti ama bu durum tamamen sana bağlı. O sebeple mutlaka sorun, eşin sorsun

Kızlarr güvenç bey bana 2 hafta sonra gidersin doktora hem kese hem kalp atışı duyarsın dedi acaba dayanamayıp 5. Haftada gidip kese gören varmı beklemelimiyim

Sağol canım cevap için kanaman durumu nasıl durumu...ilk kanaman ilişki sonrası mı olmuştu ..eşim çok anlayışlı o konuda sağolsun ben sormaya utanıyorum doktora..uç ay sakıncalı bence de..
Yok ilişkiyle alakası yoktu,az az devam ediyo bugün aradım proluton depot yaptır Dedi bi tane bugün oldum,çok zor günler...

Var mı gelen giden? Bitti de lütfen..
Sen kaç kilo aldın bu arada?
Ara ara azda olsa var maalesef,bugün mesaj attım güvenç beye şehir dışındaymış proluton depot iğne verdi oldum,artarsa acıbademe git yat bi süre Dedi,iğneyi oldum kalçadan yatıyorum 3 gündür pazartesi gitçem yine kontrole inşallah biter dua edin ne olur çok korkuyorum,raporumda pazartesi bitiyor...ben 27 haftaya gitçem inşallah 8 kg aldım baştan beri

Cok gecmis olsun, bol bol dinlenmeye calis. Tekrar rapor alma sansin olamaz mi?

Canım hastaneye yatsan doktor gözetiminde olsan kanamanın nedeni neymiş hastaneye git lütfen devlet hastanesinde olabilir serum koyarlar belki güvenç bey git demiş sanada..

Eşim bana kızıyor bu konuyu açınca adam 5 yılını verdi bebek sahibi olmak için yapılması ne gerekirse yapicaz diyor çok anlayisli sağolsun..

Dualarim seninle canim ins bu zor gunleri atlatirsin sag salim dogar prensesin gununde saatinde tekrar rapor alma sansin yokmu bende cok kilo aldim diyordum demekki ikimiznde ayniymis

Bi açıklama yapmıyor mu sebebine ilişkin, ne bileyim bünye mi yaparmış, neden?
Sen acıbademe mi karar verdin? İst.cerrahiyi de konuşmuştuk ya..

Merhabalar,
Ben de Bahçeci Fulya'da tedavi gördüm. Rabbime çok şükür 2. tedavimde ikizlerim tutundular =))) 10 gün sonra dandevum var kalp atışlarını duymaya gidicez heyecanla bekliyoruz =)

Kızlarr güvenç bey bana 2 hafta sonra gidersin doktora hem kese hem kalp atışı duyarsın dedi acaba dayanamayıp 5. Haftada gidip kese gören varmı beklemelimiyim

ben 5. haftada keseleri gördüm canım. geçen hafta... ama kalp atışı için 2 hafta sonrasına randevu verdiler

ben 5. haftada keseleri gördüm canım. geçen hafta... ama kalp atışı için 2 hafta sonrasına randevu verdiler
canım bende taze denedim tutunma olmadı bahçeci ile bende görüşeceğim tedavin sürecinden bahsedermisin kaç yumurta kaç hücreli embriyo ve kaç tane transfer edildi dondurulmuş denedin galiba bu arada hayırlı olsun Rabbim kucağına almayı nasip etsin

Bi açıklama yapmıyor mu sebebine ilişkin, ne bileyim bünye mi yaparmış, neden?
Sen acıbademe mi karar verdin? İst.cerrahiyi de konuşmuştuk ya..
Yok dogum için karar vermedim fiyat alcam ve doktorla görüşcem,ilk gün herşey normaldi,kanamanın tam nerden geldiği belli değil,plesanta kenarından olabilir Dedi,halen az az devam ediyo,pazartesi gitçem tekrar bakalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…