Canlar biraz utanarak biraz çekinerek sizlere bir sorum olucak ilişki yasağı ne zaman kalkıyor bilen varmı yada doktoruna soran varmı..
Ben sormuştum 11.hafta da kanamam olduğundan ilk 4 ay önermedi,4 aydan sonra olabılır demişti ama 5.aydan sonrada ben cesaret edemedim
Bizi 5+2 de cagirdiginda keseyi gormustukKızlarr güvenç bey bana 2 hafta sonra gidersin doktora hem kese hem kalp atışı duyarsın dedi acaba dayanamayıp 5. Haftada gidip kese gören varmı beklemelimiyim
Yok ilişkiyle alakası yoktu,az az devam ediyo bugün aradım proluton depot yaptır Dedi bi tane bugün oldum,çok zor günler...Sağol canım cevap için kanaman durumu nasıl durumu...ilk kanaman ilişki sonrası mı olmuştu ..eşim çok anlayışlı o konuda sağolsun ben sormaya utanıyorum doktora..uç ay sakıncalı bence de..
Ara ara azda olsa var maalesef,bugün mesaj attım güvenç beye şehir dışındaymış proluton depot iğne verdi oldum,artarsa acıbademe git yat bi süre Dedi,iğneyi oldum kalçadan yatıyorum 3 gündür pazartesi gitçem yine kontrole inşallah biter dua edin ne olur çok korkuyorum,raporumda pazartesi bitiyor...ben 27 haftaya gitçem inşallah 8 kg aldım baştan beriVar mı gelen giden? Bitti de lütfen..
Sen kaç kilo aldın bu arada?
Cok gecmis olsun, bol bol dinlenmeye calis. Tekrar rapor alma sansin olamaz mi?Ara ara azda olsa var maalesef,bugün mesaj attım güvenç beye şehir dışındaymış proluton depot iğne verdi oldum,artarsa acıbademe git yat bi süre Dedi,iğneyi oldum kalçadan yatıyorum 3 gündür pazartesi gitçem yine kontrole inşallah biter dua edin ne olur çok korkuyorum,raporumda pazartesi bitiyor...ben 27 haftaya gitçem inşallah 8 kg aldım baştan beri
Canım hastaneye yatsan doktor gözetiminde olsan kanamanın nedeni neymiş hastaneye git lütfen devlet hastanesinde olabilir serum koyarlar belki güvenç bey git demiş sanada..Ara ara azda olsa var maalesef,bugün mesaj attım güvenç beye şehir dışındaymış proluton depot iğne verdi oldum,artarsa acıbademe git yat bi süre Dedi,iğneyi oldum kalçadan yatıyorum 3 gündür pazartesi gitçem yine kontrole inşallah biter dua edin ne olur çok korkuyorum,raporumda pazartesi bitiyor...ben 27 haftaya gitçem inşallah 8 kg aldım baştan beri
Eşim bana kızıyor bu konuyu açınca adam 5 yılını verdi bebek sahibi olmak için yapılması ne gerekirse yapicaz diyor çok anlayisli sağolsun..Utanma canım, bi çocuk yaptık önü sonu derken aşk hayatımız duman olduneyse ki 8 yıllık evliyim.. :)
Bize biraz eli kolu çıksın demişti, yaklaşık 8 haftadan sonra serbestti ama bu durum tamamen sana bağlı. O sebeple mutlaka sorun, eşin sorsun
Dualarim seninle canim ins bu zor gunleri atlatirsin sag salim dogar prensesin gununde saatinde tekrar rapor alma sansin yokmu bende cok kilo aldim diyordum demekki ikimiznde ayniymisAra ara azda olsa var maalesef,bugün mesaj attım güvenç beye şehir dışındaymış proluton depot iğne verdi oldum,artarsa acıbademe git yat bi süre Dedi,iğneyi oldum kalçadan yatıyorum 3 gündür pazartesi gitçem yine kontrole inşallah biter dua edin ne olur çok korkuyorum,raporumda pazartesi bitiyor...ben 27 haftaya gitçem inşallah 8 kg aldım baştan beri
Evet cnm hala aspirin clexcane devam ve jel bıraktım Protestan 200 kapsül vajinal kullanıyorum 4 aydan bittikten sonra aspirin bırakılan galiba cnmHala mı aspirin içiyorsun sen?
Evet cnm hala aspirin clexcane devam ve jel bıraktım Protestan 200 kapsül vajinal kullanıyorum 4 aydan bittikten sonra aspirin bırakılan galiba cnm
Ara ara azda olsa var maalesef,bugün mesaj attım güvenç beye şehir dışındaymış proluton depot iğne verdi oldum,artarsa acıbademe git yat bi süre Dedi,iğneyi oldum kalçadan yatıyorum 3 gündür pazartesi gitçem yine kontrole inşallah biter dua edin ne olur çok korkuyorum,raporumda pazartesi bitiyor...ben 27 haftaya gitçem inşallah 8 kg aldım baştan beri
Kızlarr güvenç bey bana 2 hafta sonra gidersin doktora hem kese hem kalp atışı duyarsın dedi acaba dayanamayıp 5. Haftada gidip kese gören varmı beklemelimiyim
canım nasıl oldun seni takip ediyorum kanaman geçti mi merak ettimYok ilişkiyle alakası yoktu,az az devam ediyo bugün aradım proluton depot yaptır Dedi bi tane bugün oldum,çok zor günler...
canım bende taze denedim tutunma olmadı bahçeci ile bende görüşeceğim tedavin sürecinden bahsedermisin kaç yumurta kaç hücreli embriyo ve kaç tane transfer edildi dondurulmuş denedin galiba bu arada hayırlı olsun Rabbim kucağına almayı nasip etsinben 5. haftada keseleri gördüm canım. geçen hafta... ama kalp atışı için 2 hafta sonrasına randevu verdiler
Yok dogum için karar vermedim fiyat alcam ve doktorla görüşcem,ilk gün herşey normaldi,kanamanın tam nerden geldiği belli değil,plesanta kenarından olabilir Dedi,halen az az devam ediyo,pazartesi gitçem tekrar bakalımBi açıklama yapmıyor mu sebebine ilişkin, ne bileyim bünye mi yaparmış, neden?
Sen acıbademe mi karar verdin? İst.cerrahiyi de konuşmuştuk ya..
Yok Can'ım ya 4 gün oldu ara ara devam ediyorcanım nasıl oldun seni takip ediyorum kanaman geçti mi merak ettim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?