Merhabalar

Epeydir almıyordum telefonu elime, şimdi hızlıca bir baktım yazışmalara ve yaşadıklarımı, yaptıklarımı paylaşmak istedim.
Bizim 12.günümüz kızımla, herşey yolunda, herşey onun istediği gibi, ne zaman ne isterse kabul ederseniz, kendinizi de buna göre organize ederseniz hiç sorun olmuyor.
Göğüslerle ilgili endişesi olan arkadaşlarım için;
Son 1,5 ay lansinoh ve sanıyorum son 15 gün evicap e vitamini kapsülü kullandım ama Doğumdan sonra vakum gibi yapışan ( maşallah, şikayetçi değilim

bir bebek varsa acı kaçınılmaz. Bir hafta sonra geçiyor, minimuma iniyor. Hala kullanıyorum ama emdikten sonra kendi sütümü de sıkıp bırakıyorum ucunda, o da kurumasını engelliyor. Memeler Yen'i ayakkabı gibi, açılıyor zamanla..
Deniz için bir yakınımız zeytinyağı üreticisi, oradan saf zeytinyağı TEM'in ettim, poposuna da vücuduna da onu kullanıyorum. Ayrıca sebamed almıştım pişik için , ben sebamedi kendim kullandığım için . Şahsen sorun yaşamadım. Zaten çok sık değişiyor, bezler kaliteli, pişecek zaman Yok.
Benim kızım banyoyu, suyu çok sevdi. Umarım hepinizinki öyle olur. İnanılmaz uysallaşıyor suyla temas edince, kendim yıkayabiliyorum.
Mama kullanmadım, çok şükür sütüm geldi ve yetiyor şimdilik. Doğumdan sonra 200 gram düşmüştü ödemler sebebiyle, 4-5 günde tamamlamışız eksiği.
Endişe, stres yapmayın mümkün mertebe, faydası Yok zararı var hep söylerim. O sizin bebeğiniz ve bir türlü anlatıyor kendini. Birkaç gün içinde hangi mıkırtıda ne sıkıntısı var, ne istiyor anlıyor insan. Zaten çokta bir sıkıntısı olmuyor.. meme, gaz ve bez

Diliyorum tüm arkadaşlarım sağlıkla alsınlar bebeklerini kucaklarına...
yardımcı olabileceğim şeyler olursa ara ara girip bakacağım.
Sancılı günler geçirdik bu forumda pek çok arkadaşımla, o aşamaları atlattık çok şükür. Elimden geldiğince aklımda kalanları her zaman paylaşırım..
sevgiyle kalın ..[/QUOTE
Merhaba, tüm bilgiler icin cok tesekkurler :) saglikla buyut insallah bebegini