Bahçeci Fulya'da hamile kalanlar, Gelin hadi..

Arkadaslar Merhaba
Bugün kontrolümüz vardı ense kalınlığı ölçümü yapıldı 2.4 çıktı. Doktor biraz fazla olduğunu söyledi bizde endişelendik, tarama testlerini yaptırdık bide ayrıca prena testi varmış ayrıntılı bakiliyormus yurtdışında onu da istedi. Diğer hersey normal çıktı aksi bi durum olduğunda onlar da anormal çıkıyormuş düzeleceğini düşünüyorum dedi doktor. 3 olunca anormal kabul ediyorlarmış.
Sizce de normal mi arkadaşlar bu ölçüm böyle bişey yaşayan oldu mu? Cinsiyetini de büyük ihtimalle erkek dedi.
Canım inş düzelir ben öyle.bir durumla.karsilasmadim çok sukur ama.nifty test var onu araştır ikili uclu testlerden gaha belirleyici olabiliyor kesin net sonuç veren bir test bence onu yaptır fiyat yüksek biraz ama...senin doktorun erbil beymiydi bence onada bildir onunda tavsiyeleri olur...

Canım inş düzelir ben öyle.bir durumla.karsilasmadim çok sukur ama.nifty test var onu araştır ikili uclu testlerden gaha belirleyici olabiliyor kesin net sonuç veren bir test bence onu yaptır fiyat yüksek biraz ama...senin doktorun erbil beymiydi bence onada bildir onunda tavsiyeleri olur...

Erbil beydi ama onunla süremiz doldu burçak hanimla devam ediyoruz, bu yaptiracagimiz testte öyleymiş ayrıntılı bakiliyormus burçak hanim anlattı evet çok maliyetli ama ne yapalım tedbir elden takdir allahtan inşallah hersey normal çıkar :(

Erbil beydi ama onunla süremiz doldu burçak hanimla devam ediyoruz, bu yaptiracagimiz testte öyleymiş ayrıntılı bakiliyormus burçak hanim anlattı evet çok maliyetli ama ne yapalım tedbir elden takdir allahtan inşallah hersey normal çıkar :KK43:
İnş sonuç iyi çıkar canım ben o testi yaptırmadım ben doktoruma her şekilde bu bebegi istiyorum demiştim..ve zadece ikili test yaptırdı doktorum yaş gore normal cikmisti yüzdesi çok düşük olmasa da normal demişti...Allahım sağlıklı hayırlı evlat versin doktorun her söylediğine takılma bence bebisin çok sağlıkli annesi Allahinda izniyle..

Merhabalar :KK66:
Epeydir almıyordum telefonu elime, şimdi hızlıca bir baktım yazışmalara ve yaşadıklarımı, yaptıklarımı paylaşmak istedim.
Bizim 12.günümüz kızımla, herşey yolunda, herşey onun istediği gibi, ne zaman ne isterse kabul ederseniz, kendinizi de buna göre organize ederseniz hiç sorun olmuyor.
Göğüslerle ilgili endişesi olan arkadaşlarım için;
Son 1,5 ay lansinoh ve sanıyorum son 15 gün evicap e vitamini kapsülü kullandım ama Doğumdan sonra vakum gibi yapışan ( maşallah, şikayetçi değilim :KK66: bir bebek varsa acı kaçınılmaz. Bir hafta sonra geçiyor, minimuma iniyor. Hala kullanıyorum ama emdikten sonra kendi sütümü de sıkıp bırakıyorum ucunda, o da kurumasını engelliyor. Memeler Yen'i ayakkabı gibi, açılıyor zamanla..
Deniz için bir yakınımız zeytinyağı üreticisi, oradan saf zeytinyağı TEM'in ettim, poposuna da vücuduna da onu kullanıyorum. Ayrıca sebamed almıştım pişik için , ben sebamedi kendim kullandığım için . Şahsen sorun yaşamadım. Zaten çok sık değişiyor, bezler kaliteli, pişecek zaman Yok.
Benim kızım banyoyu, suyu çok sevdi. Umarım hepinizinki öyle olur. İnanılmaz uysallaşıyor suyla temas edince, kendim yıkayabiliyorum.
Mama kullanmadım, çok şükür sütüm geldi ve yetiyor şimdilik. Doğumdan sonra 200 gram düşmüştü ödemler sebebiyle, 4-5 günde tamamlamışız eksiği.
Endişe, stres yapmayın mümkün mertebe, faydası Yok zararı var hep söylerim. O sizin bebeğiniz ve bir türlü anlatıyor kendini. Birkaç gün içinde hangi mıkırtıda ne sıkıntısı var, ne istiyor anlıyor insan. Zaten çokta bir sıkıntısı olmuyor.. meme, gaz ve bez :KK66:
Diliyorum tüm arkadaşlarım sağlıkla alsınlar bebeklerini kucaklarına...
yardımcı olabileceğim şeyler olursa ara ara girip bakacağım.
Sancılı günler geçirdik bu forumda pek çok arkadaşımla, o aşamaları atlattık çok şükür. Elimden geldiğince aklımda kalanları her zaman paylaşırım..
sevgiyle kalın ..[/QUOTE
Merhaba, tüm bilgiler icin cok tesekkurler :) saglikla buyut insallah bebegini

Erbil beydi ama onunla süremiz doldu burçak hanimla devam ediyoruz, bu yaptiracagimiz testte öyleymiş ayrıntılı bakiliyormus burçak hanim anlattı evet çok maliyetli ama ne yapalım tedbir elden takdir allahtan inşallah hersey normal çıkar :KK43:
Merhaba, bahsettigin testi bilmiyorum ama nifty testini biz de yaptirdik, hatta testin sonucunun geldigi gun Burcak Hanim test sonucuna bakmadan bize de ense kalinligi sinira yakin demisti, ultrason odasindan kendi odasina gecen zaman bitmemisti resmen. O yuzden imkanin varsa icinin rahat etmesi icin yaptirmani oneririm . O testi yaptirdiktan sonra zaten ikili, uclu, teste gerek kalmiyor, ben sonucunun da olumsuz olacagina inanmiyorum ama en azindan onundeki aylari gonul rahatligi ile gecirebilirsin

bende ilk bacak iç kısma denedim ama olmadı, bugün dış kısma yapıştırdım daha rahat gerçekten:) bu arada kontrolden ne zaman sonra transfer oldu. bu cuma kontrol var benim. Salı günü olur mu acaba? 5.gün embriyosu olacak büyük ihtimal.
ben dondurulmuş embriyo transferi oldum, kontrol falan hatırlamıyorum :( sanki çok uzun zaman olmuş gibi. inşallah tutunur bebişin sana ;)

Arkadaslar Merhaba
Bugün kontrolümüz vardı ense kalınlığı ölçümü yapıldı 2.4 çıktı. Doktor biraz fazla olduğunu söyledi bizde endişelendik, tarama testlerini yaptırdık bide ayrıca prena testi varmış ayrıntılı bakiliyormus yurtdışında onu da istedi. Diğer hersey normal çıktı aksi bi durum olduğunda onlar da anormal çıkıyormuş düzeleceğini düşünüyorum dedi doktor. 3 olunca anormal kabul ediyorlarmış.
Sizce de normal mi arkadaşlar bu ölçüm böyle bişey yaşayan oldu mu? Cinsiyetini de büyük ihtimalle erkek dedi.
Selam! Ben ABD'de yasiyorum burada bir tarama testi yapiliyorsa baska hicbirseye bakmiyorlar. Doktoruma ense kalinligini olcmeyecek misiniz dedim, sasirdi hepsi ayni seyi olcuyor hic gerek yok dedi. Ayrica ense kalinligi o kadar guvenilir degil eger diger testleri yaptirdiysan onu hic dusunme. Ornegin kuzenimin cocuguna da sinirda demislerdi ama gayet saglikli bir oglu oldu. Ben doktoruma gitmeden Guvenc beye sormustum, o da Nift 'i tavsiye etmisti. Ben de oyle yaptim sonuc normal geldi, ayrica benden alinan bir tup kandan cocugun cinsiyetini bile ogrendik yani baya ayrintili bu testler.

Merhaba, bebegin gobek kordon kanini saklatan kimse var mi? Ben biraz arastirdim ama hala kararsizim. Acikcasi simdiden allah korusun gelecekteki hastaliklari dusunup bununla ilgili onlem almak icime de sinmiyor.

ben dondurulmuş embriyo transferi oldum, kontrol falan hatırlamıyorum :KK43: sanki çok uzun zaman olmuş gibi. inşallah tutunur bebişin sana :KK66:

:))) bantları verdiğinde 15 gün sonra gel dedi o kontrol cnm:)). Bebişler unutturmuş sana ne güzel:KK46::nazar: Nasıl gidiyor ikiz hamilelik, Güvenç bey de mi devam ediyorsun?

:))) bantları verdiğinde 15 gün sonra gel dedi o kontrol cnm:)). Bebişler unutturmuş sana ne güzel:KK46::nazar: Nasıl gidiyor ikiz hamilelik, Güvenç bey de mi devam ediyorsun?
Ben 10. haftama kadar Güvenç beyde devam ettim şimdi perinataloga gideceğim artık. sorma bulantı kusma derken dünyayı unuttum :( ama herşey bebişler için :) inşallah senin de güzel haberlerini alırız.

Ben 10. haftama kadar Güvenç beyde devam ettim şimdi perinataloga gideceğim artık. sorma bulantı kusma derken dünyayı unuttum :KK43: ama herşey bebişler için :) inşallah senin de güzel haberlerini alırız.

inşallah cnm ... Seninde sağlıklı sorunsuz bir hamilelik geçer inşallah...

Selam
Ben 9. Haftamdayim crinone kullanmaya devam ediyorum. Simdi mantar oldu sanirim doktor da gynoflor kullan dedi. Bunu crinone ile birlikte kullanan oldu mu daha once?

Merhabalar...
Nasılsınız, iyi mi tüm bebekler ve cici anneleri?
Biz iyiyiz şükürler olsun, bir sağlık sorunumuz yok, önemlisi bu tabi.
Lakin kızım hacıyatmaz gibi, 2 saat deliksiz uyursa şükrediyorum, çok kısa sürüyor uykuları, onlar da ya memede şekerleme ya babasının omzunda göğsünde... hani yenidoğan çok uyurdu, kim dediyse halt yemiş.. bu da göreceliymiş demek...
C cigdemmm31 M mintyesil sizde durumlar nedir?@kelebek7977 sen nasılsın? İşe döndün..? Uyku için tavsiyen var mı, tecrübelisin..
doyuyor, gazı tuzu çıkıyor, kaka da yapıyor ama sanırım ehli keyfliğinden yatakta uyumayı reddedilir kısçem... bizim de canımıza minnet dedik ama , ama ama ama ;)

Merhabalar :) bende bahçeci fulya da hamile kaldım.. inşallah hepimiz bebeklerimizi sağlıkla kucaklarımıza alabiliriz... cumartesi günü öğrendim hamileliğimi pazartesi günü testi tekrarladık değerim katlanmış çok şükür... ama akşama doğru kahverengi leke geldi coasprini kesti hemşire bikaç gün içme dedi bugüm sabahtan beri bişey yoktu daha demin tekrar koyu sarı bi leke gelmiş kahveye dönük :( bişey yok belki ama yine de tedirginim... yarın tekrar test yaptırıcam inşallah değerim katlanmış olur... sizlerden böyle lekelenme yaşayan oldu mu acaba bu arada progestan iğne kullanıyorum fitil kullanmıyorum

Merhabalar...
Nasılsınız, iyi mi tüm bebekler ve cici anneleri?
Biz iyiyiz şükürler olsun, bir sağlık sorunumuz yok, önemlisi bu tabi.
Lakin kızım hacıyatmaz gibi, 2 saat deliksiz uyursa şükrediyorum, çok kısa sürüyor uykuları, onlar da ya memede şekerleme ya babasının omzunda göğsünde... hani yenidoğan çok uyurdu, kim dediyse halt yemiş.. bu da göreceliymiş demek...
C cigdemmm31 M mintyesil sizde durumlar nedir?@kelebek7977 sen nasılsın? İşe döndün..? Uyku için tavsiyen var mı, tecrübelisin..
doyuyor, gazı tuzu çıkıyor, kaka da yapıyor ama sanırım ehli keyfliğinden yatakta uyumayı reddedilir kısçem... bizim de canımıza minnet dedik ama , ama ama ama :KK66:
@Hurdunya selam canım biz de iyiyiz çok şükür,evet işe başladım 20 gün oldu,Nefese annem bakıyor tabi bende özlüorum ,çok ufacık daha 3,5 aylık ama napcan mecbuuurrr...ilk 40 gün nerdeyse gerçekten bizdede uyku sorunu oldu ama şöyle bizimki çok uyuyodu gündüz gece ,hatta anormal gelmişti bana sonra rayına oturdu çok şükür büyük bir sıkıntısı olmazsa ağrı gibi geceleri genelde ben kaldırıyorum mama yedirmek için;-))

Back
X