Merhaba canim, ben 4 aralıkta spinal sezeryan oldum çok sukur agri olmadı kolay bir doğum oldu 18 gunluk olduk ama gogus ucu açısı geçmedi ne zaman geçer bilmiyorum, sut sağıyorum aynı zamanda çogalsin diye sukur içtiğim çayla daha da çoğaldı,ama sanırım kolik var gaz sancısı malesef geceleri ağlama nöbetleri var tok da olsa aranıyor.az da olsa emdikten sonra mama da veriyoruz, bu sancılı günler ne zaman geçer bilmiyorum.
Hurdunya
atlatmış darisi basimiza ..insallah senin de kolay sorunsuz bir dogumun sancisiz günlerin olur.
Günaydın kizlar,
gulneva77
lansinoh krem önceden basladim ama yara olucagi varsa oluyormuş sadece krem yatistiriyo ona da sukur...2.840 doğdu son kontrolde suyum bitmişti neden niye bilmiyorum..primadan daha çok memnun kaldim can bebe sızdırıyor sanki.bebelac aldim .
@Hurdunya,canim,benim.tablet.araçubuğu.kafayi.yedi.stop.böyle.yazıyorum.malesef.stop.

benimki tek oda yetiyor zaten ...

bu gaz sancısı bizi bizden aldı bu gece 4.30 da uyudu.sabah kalktim sut vermek icin gozleri acmis utanmadan

sutum var masallah bezide hep dolu ama surekli araniyor hurdunya bu da gaz sancisi yuzunden sanirim.nette oyle okumustum sancidan surekli emme istegi olurmus diye..ve bu 3 aylik olana kadar devam edermiş.hastane cikisi sinirda sarilik cikti sik sik emziriyorum..hayirlisi artik.senin gogus acisi ne zaman gecti benim inancim kalmadi artik

mahinūr nil kızımın ismi.