Bahçeci Fulya'da hamile kalanlar, Gelin hadi..

Ahhh kızlarr yazılarınızı okudukca bir içç çektim ki anlatamam.::) bende müstecep beyin hastasıyım. 3 tumurtamı pgt ye gönderdik. Sonucunu bekliyoruz ondan sonra transfer yapılcak. Yazdıklarınızı okuyunca bende sizin gibi hamileyim keseyi gördüm kalp atışını duydum diyebilcekmiyim acabaaa ayy ayy

Dersiniz inşallah.. zaman çooook hızlı ilerliyor gerçekten, Doğumdan sonra önceki hayatımda nasıl da çok boş zamanım olduğunu farkettim. Halbuki o zaman öyle gelmiyordu ;)
Kızım yaşına yaklaşıyor, içinizi ferah tutun, onlar geleceği zamanı biliyor. Kimisi biraz nazlıca oluyor ama olacak o kadar, sonu iyi olsun da.. uzun yoldan geliyorlar, biraz naz yapmak hakları :)

Dersiniz inşallah.. zaman çooook hızlı ilerliyor gerçekten, Doğumdan sonra önceki hayatımda nasıl da çok boş zamanım olduğunu farkettim. Halbuki o zaman öyle gelmiyordu :KK66:
Kızım yaşına yaklaşıyor, içinizi ferah tutun, onlar geleceği zamanı biliyor. Kimisi biraz nazlıca oluyor ama olacak o kadar, sonu iyi olsun da.. uzun yoldan geliyorlar, biraz naz yapmak hakları :)
:))insallah canım gelsinde hayırlı saglıklı daha bişey istemiyorum

Canım hayırlı olsun inşallah tez zamanda isteyen herkese nasip etsin

Ahhh kızlarr yazılarınızı okudukca bir içç çektim ki anlatamam.::) bende müstecep beyin hastasıyım. 3 tumurtamı pgt ye gönderdik. Sonucunu bekliyoruz ondan sonra transfer yapılcak. Yazdıklarınızı okuyunca bende sizin gibi hamileyim keseyi gördüm kalp atışını duydum diyebilcekmiyim acabaaa ayy ayy
Canım merhaba, bende müstecep hocanın hastasıyım. 14 haftalık gebeyim. İnşallah istediklerin olucak inşallah güzel haberi alıcaksuçın. Müstecep hoca bi tanedir. Asistanı Kaderde öyle. Çok şanslıyızz

Canım merhaba, bende müstecep hocanın hastasıyım. 14 haftalık gebeyim. İnşallah istediklerin olucak inşallah güzel haberi alıcaksuçın. Müstecep hoca bi tanedir. Asistanı Kaderde öyle. Çok şanslıyızz
Evet canım aynen öyle ben de cok memnunum ikisindende Allah razı olsun. Ahh canm insallah olur inanki tek korkum transferden sonra 12.gün yani tutmazsa ck üzülürüz bunu kaldırabilirmiyim bilmiyorum

Canım merhaba, bende müstecep hocanın hastasıyım. 14 haftalık gebeyim. İnşallah istediklerin olucak inşallah güzel haberi alıcaksuçın. Müstecep hoca bi tanedir. Asistanı Kaderde öyle. Çok şanslıyızz[/MERHABA. BAHÇECİ FULYADA EN İYİSİ MÜSTECEP HOCAMI DİYOSUNUZ .BENİM SORUNUM BÜYÜK 4 DENEMEM OLDU HEPSİNDE BOŞ FOLEKÜL SENDROMU YAŞADIM. ESKİŞEHİRDEYİM ARTIK ROTAMIZ İSTANBUL.ORADA İYİ DOKTORLAR ARAŞTIRIYORUM

/MERHABA. BAHÇECİ FULYADA EN İYİSİ MÜSTECEP HOCAMI DİYOSUNUZ .BENİM SORUNUM BÜYÜK 4 DENEMEM OLDU HEPSİNDE BOŞ FOLEKÜL SENDROMU YAŞADIM. ESKİŞEHİRDEYİM ARTIK ROTAMIZ İSTANBUL.ORADA İYİ DOKTORLAR ARAŞTIRIYORUM

/MERHABA. BAHÇECİ FULYADA EN İYİSİ MÜSTECEP HOCAMI DİYOSUNUZ .BENİM SORUNUM BÜYÜK 4 DENEMEM OLDU HEPSİNDE BOŞ FOLEKÜL SENDROMU YAŞADIM. ESKİŞEHİRDEYİM ARTIK ROTAMIZ İSTANBUL.ORADA İYİ DOKTORLAR ARAŞTIRIYORUM
Canım gözün kapalı git. O kadar guvenirim ben. Kac merkeze gittim. Bu kadar bilgili babacann doktor göremedim.. benim 2 kere yumurtam cikmadi pess etmedi.. pess etme dedi ve suan minnoş kızımlaa yaziyorum bunlari size... mustecep kavrut 10 numara, bahceci laboratuvari yıldızlı 10 numara..insallah guzel haberlerini alirizzzz

Merhaba canım. Bende bahçeci fulyada tedavi gördüm. Şuan 14 haftAlık hamileyim. Benim doktorum mustafa bahçeci idi. Kübra boynukalın ile birlikte ilgileniyorlar. Bahçecinin ekibi çok sağlam gerçekten. Müstecep beyin ve güvenç karlıkayanın da methini çok duydum. Hakkınızda hayırlısı olur inşallah

Canım gözün kapalı git. O kadar guvenirim ben. Kac merkeze gittim. Bu kadar bilgili babacann doktor göremedim.. benim 2 kere yumurtam cikmadi pess etmedi.. pess etme dedi ve suan minnoş kızımlaa yaziyorum bunlari size... mustecep kavrut 10 numara, bahceci laboratuvari yıldızlı 10 numara..insallah guzel haberlerini alirizzzz
Allah sağlıkla sıhhatle büyütmeyi nasip etsin cnm. Bende bahçeci de hamile kaldım. Takiplerimide orda yaptırıyorum. Sizde takibinizi ordamı yapmıştınız. Eğer orda yaptırdıysanız detaylı ultrason için kime yönlendirdiler?

Allah sağlıkla sıhhatle büyütmeyi nasip etsin cnm. Bende bahçeci de hamile kaldım. Takiplerimide orda yaptırıyorum. Sizde takibinizi ordamı yapmıştınız. Eğer orda yaptırdıysanız detaylı ultrason için kime yönlendirdiler?
Bende Kübra hanım ile tedavi gördüm 21 haftalık olduk şükür beni detaylı için Rıza madazlıya yönlendirdi

Merhaba bende bahçecide hamile kaldım şimdi gebelik takibi için gideceğim ama takip için ücret oluyor mu ne kadar alınıyor biliyor musunuz?

Merhaba bende bahçecide hamile kaldım şimdi gebelik takibi için gideceğim ama takip için ücret oluyor mu ne kadar alınıyor biliyor musunuz?
Bildiğim kadarıyla muayene ücretleri aynı fakat özel sağlık sigortası ile ödeyebiliyorsunuz. Tüp bebekte geçmiyor özel sağlık

Selam kızlar,biz çok şükür iyiyiz,2 haftalık olduk bugün.@hurdunya sağolsun haber vermiş burdan.sağlığımızda iyi şükür,safra kesemizde var;-))@feriha42 doğum yaptınmı?
Merhaba ayni sorunu bende yasiyorum:( safra kesesi gorunmemesi disinda baska anomaliniz var miydi

Back
X