Tüp Bebek Merkezleri Bahçeci Kliniğinde Mustafa Bahçeci Hastaları

Canım ben doğumu yaptım ya evde bi bıcırıkla uğraşıyoruz işte bütün gün :) sen naptın peki?
Ayyy canım hayırlı olsun ne çabuk geçti zaman yaaa masallah ben hala ikinci denemeye başlayamadım şimdide çalışıyorum 1,5 aydır hep önümüzdeki ay mı başlasam diorum başlayamadım acaba çalışırken daha mı iyi olur zaman çabuk mu geçer kafam çok karışık bu esnada doğal yoldan da hala olan bişi yok bi yandan da düşükten sonra 1 yıl olmayabilionuş acaba 1 yıl dolunca kendilinden olurmular filan yaşda ilerleyip duruyor..

Ayyy canım hayırlı olsun ne çabuk geçti zaman yaaa masallah ben hala ikinci denemeye başlayamadım şimdide çalışıyorum 1,5 aydır hep önümüzdeki ay mı başlasam diorum başlayamadım acaba çalışırken daha mı iyi olur zaman çabuk mu geçer kafam çok karışık bu esnada doğal yoldan da hala olan bişi yok bi yandan da düşükten sonra 1 yıl olmayabilionuş acaba 1 yıl dolunca kendilinden olurmular filan yaşda ilerleyip duruyor..
Cok tesekkur ederim darısı inşallah diğer isteyenlerin başına sen naptın başladın mı doktorun kim??

Cok tesekkur ederim darısı inşallah diğer isteyenlerin başına sen naptın başladın mı doktorun kim??
Doktorum mustafa bey pazartesi nasipse bi randevu almak için arıcam yeniden başlamak için görüşcem bakalım hayırlısı Allahtan .. Dediğim gibi işe girdim işe git gelle birlikte fulya bahçeciye git gel nasıl ayarlıcam rabbim insallah bi kolaylığını vericektir..

Doktorum mustafa bey pazartesi nasipse bi randevu almak için arıcam yeniden başlamak için görüşcem bakalım hayırlısı Allahtan .. Dediğim gibi işe girdim işe git gelle birlikte fulya bahçeciye git gel nasıl ayarlıcam rabbim insallah bi kolaylığını vericektir..
Canım mustafa hoca cok iyi bir doktor cok doğru yerdesin işle birlikte evet zor oluyor ama vakit kaybetmeden de başlamak gerekiyor malesef zaman biz kadınların aleyhine işliyor

Canım mustafa hoca cok iyi bir doktor cok doğru yerdesin işle birlikte evet zor oluyor ama vakit kaybetmeden de başlamak gerekiyor malesef zaman biz kadınların aleyhine işliyor
Sende çalışıyor muydun işlemleri yaparken tavsiyelerin var mı bu kOnuda .. bu arada aradım bikaç kere ulaşamadım acaaba biraz daha mı beklemeliyim yoksa üşenmeyip tekrar aramalı mıyım sanki bazen cesaretsizlik sarıyor beni bir daha denemek yük gibi :( olacağına inanıyorum çok güvendiğim bir kadro ama o süreçlere dayancak sanki sabrım kalmadı.. Umarım yarın daha pozitif duygularda olurum ve ararım ..

Sende çalışıyor muydun işlemleri yaparken tavsiyelerin var mı bu kOnuda .. bu arada aradım bikaç kere ulaşamadım acaaba biraz daha mı beklemeliyim yoksa üşenmeyip tekrar aramalı mıyım sanki bazen cesaretsizlik sarıyor beni bir daha denemek yük gibi :KK43: olacağına inanıyorum çok güvendiğim bir kadro ama o süreçlere dayancak sanki sabrım kalmadı.. Umarım yarın daha pozitif duygularda olurum ve ararım ..
Canım hiç öyle düşünme inşallah güzel şeyler olur zaten takiplerde iki saatlik izinler alsan yetiyor iş yerinden yöneticine söyle sağlık sonuçta bu

Canım hiç öyle düşünme inşallah güzel şeyler olur zaten takiplerde iki saatlik izinler alsan yetiyor iş yerinden yöneticine söyle sağlık sonuçta bu
İşte sıkıntı öğretmelik yapıyorum canım ve saatli haftada 4 gün olduğu için pek izin alma durumumuz o kadar sık sık olamıyo bir aldım iki aldım iğneler başlayınca iki hafta boyunca kaç kere alcam izin sabah saatlerinde beni garanti çağırsalar oluyo ama uycak mı görüşmem lazım bugün sonunda ulaştım çağrı merkezinden 1 aydan önce randevu bulmak inkansız dediler biri iptal etmiş şindilik onu buldum o da aralık ortası dersin olduğu gün ve o günkünü öğleden önceye almaya çalışıorum şimdi insallah :( eğer geç gidersem geç başlamak nasip olcak arkadaşım o zaman sömestr tatiline transfer hayal ederken ancak yumurta toplama işlemi yetişcek galiba.. Hayırlısı

İşte sıkıntı öğretmelik yapıyorum canım ve saatli haftada 4 gün olduğu için pek izin alma durumumuz o kadar sık sık olamıyo bir aldım iki aldım iğneler başlayınca iki hafta boyunca kaç kere alcam izin sabah saatlerinde beni garanti çağırsalar oluyo ama uycak mı görüşmem lazım bugün sonunda ulaştım çağrı merkezinden 1 aydan önce randevu bulmak inkansız dediler biri iptal etmiş şindilik onu buldum o da aralık ortası dersin olduğu gün ve o günkünü öğleden önceye almaya çalışıorum şimdi insallah :KK43: eğer geç gidersem geç başlamak nasip olcak arkadaşım o zaman sömestr tatiline transfer hayal ederken ancak yumurta toplama işlemi yetişcek galiba.. Hayırlısı
Canım transferi hiç takma o bi günlük iş olmadı haftasonuna denk getirirsiniz zaten yumurta toplamadan sonra bir ay ara veriliyor rahim dinlensin diye

Canım transferi hiç takma o bi günlük iş olmadı haftasonuna denk getirirsiniz zaten yumurta toplamadan sonra bir ay ara veriliyor rahim dinlensin diye
Doğru diosun canım duruma göre bir iki gün sadece transfer için izin alırım gitmem diğerlerini de uydurmaya çalışırım artık hayırlısı insallah herşey yolunda gitsin..

kızlar merhaba ne aşamadasız merak ettim..
bende mustafa beyle görüşmek sitiyorum..
aylin hnm la görüştüm bi bakalım mustafa bey nasıl ona göre karar vericem..
siz ne aşamadasınız

kızlar merhaba ne aşamadasız merak ettim..
bende mustafa beyle görüşmek sitiyorum..
aylin hnm la görüştüm bi bakalım mustafa bey nasıl ona göre karar vericem..
siz ne aşamadasınız
Biz bebeği aldık kucağımıza :)

neler yaşadın sorun neydi?
doktorun kimdi?
özetle bililendirme yapman mümkünmü?
şimdiden çoook tşk:)
Canım cok zor süreçlerden gectim arada gidip kliniğin psikologunun odasında ağlayıp rahatladım ben laparoskopi oldum sonra biraz bekledik dinlenmek için hemn ardından da tüp bebek tedavisine basladık Era testi fln derken ilk deneme de oldu bahcecide

Canım cok zor süreçlerden gectim arada gidip kliniğin psikologunun odasında ağlayıp rahatladım ben laparoskopi oldum sonra biraz bekledik dinlenmek için hemn ardından da tüp bebek tedavisine basladık Era testi fln derken ilk deneme de oldu bahcecide

Allahdan bir kere de atlamışsın cnm..
Benim her denemem üzüntü sebebi☹️
Era testini aylin hnm banada söledi
Sence çok gerekli bir test mi?
Okudum biraz araştırdımda herkes bişey diyor

Bende aradım randevuyu 1 şubata verdiler çok yoğunmuş randevuları
Sende önceden mi almıştın
Evet canım önceden almıştım eşimin işlerinden dolayı bu zamana kaldı mustafa hocayla görüştük adetin 3. Günündeydim diğer aya başlayalım dedi hoca bu arada vitamin ilaçları verdi eşime ve bana onlara başladık ocak adetiylede tedavi başlanacak inşallah embriyolar 5. Güne geldiğinde genetiğine bakılacak inşallah güzel olur herşey allahım herkesin gönlüne göre versin

Allahdan bir kere de atlamışsın cnm..
Benim her denemem üzüntü sebebi☹️
Era testini aylin hnm banada söledi
Sence çok gerekli bir test mi?
Okudum biraz araştırdımda herkes bişey diyor

bende bahçeciden aytun hanımla görüşmeye gitmiştim. şimdi ordan ayrılmış. benim tutunma sağlanıp 5. haftada kanama ile attığım için Era testine gerek yok demişti. Era yı hiç tutunma olmayanlarda yapıyoruz demişti. sende tutunma olmuyor mu?

Back
X