Doc.remzi abali var bahcecide sizce nasil bir doktor bilginiz varmievet hastaneyi aradım. mustafa bey uun bir süre orda olmayacakmış. bende o yüzden gitmekten vazgeçtim açıkcası zaten şehir dışından gelicem
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Doc.remzi abali var bahcecide sizce nasil bir doktor bilginiz varmievet hastaneyi aradım. mustafa bey uun bir süre orda olmayacakmış. bende o yüzden gitmekten vazgeçtim açıkcası zaten şehir dışından gelicem
Canım seçebildin mi doktor diğer gruplarda Güvenç beyde falan bahsediyorlar iyi diye onunla görüş benceArkadaslar biz bahcecede yeni baslamayi dusunuyoruz.ama benim buzamana kadar gebe kalmamda sikinti olmadi kaldim ama kismet olmadi.bize pgt ile tup bebek yapilacak.sizce nekadara maal olur bide mustafa bey haric hangi doktor onerirsiniz.
canım ben ikinci bebek düşünüyorum çok önceden randevu almıştım pazartesi gününe Mustafa hocaya kliniktedir Ya bana söylerlerdi randevum var çünküevet hastaneyi aradım. mustafa bey uun bir süre orda olmayacakmış. bende o yüzden gitmekten vazgeçtim açıkcası zaten şehir dışından gelicem
Arkadaşlar merhaba,
Aranıza yeni katıldım. Hepiniz umarım en kısa zamanda dilediğiniz sonuçlara kavuşursunuz.
Benim bir kaç sorum olucak. Bilgi ve tecrübelerinize dayanarak sizlerden fikir almak istiyorum.
30 yaşındayım ve 1 yıllık evliyim. Bebek istiyoruz ama 3 yıl önce geçirdiğim açık çikolata kisti ameliyatım var. Ameliyattan sonra da 3 yıldır kist oluşumunu engellemek için ''visanne'' isimli bir ilaç kullanıyorum. Bu ilaç galiba yumurtlamayı engelliyor çünkü 3 yıldır ara kanamalar dışında regl olmuyorum. Ama kontrollerimde hala kistlerimin ufak da olsa yeniden oluştuğunu görüyoruz. Benim geçmişime sahip olup doğal yollardan ya da tüp bebek yöntemiyle hamile kalan var mı aranızda?
Ameliyatımı ve takiplerimi yapan doktorumla görüştüğümde gel bi bakalım eşinin sperm durumu senin rahmin ne durumda ona göre tüp bebeğe karar vericez dedi, şimdi bu hafta onunla görüşücez ama muhtemelen doğal yollardan gebe kalamıycam diye düşünüyorum.
Bu durumda tüp bebek için görüşmelere başlıycaz gibi geliyor. Forumlardan okuduğum kadarıyla bu işin ehli iki isim var; Mustafa Bahçeci ve Bülent Tıraş.
Bu doktorlarla ilk görüşme ücretli mi oluyor acaba? Her ikisi için de fiyatlar nedir? Ve tabii en önemlisi siz hangi doktoru önerirsiniz? Her ikisi hakkında olumlu ve olumsuz bir çok şey okudum ve kafam çok karıştı. Ben sanki Mustafa Bahçeci'ye daha yakın gibi hissediyorum kendimi ama ne yapmam gerektiğini de bilmiyorum açıkçası. Yardımcı olursanız çok sevinirim..
Teşekkür ederim ilginiz için.Bu form cok aktif degil cevap bulamayanilirsiniz Bahceci Fulya Hastalari Burayaaaa isimli forma yazarsaniz siIn durumunuzda olan arkadaslardan cevap gelebilir,hakkinizda hayirlisi insallah
..
Mustafa Bahçeci benim doktorum ve yanında diğer herkes solda sıfır kalır diyebilirim. Bu arada kliniğin bütün doktorları iyi ama benim gönlüm Mustafa Bahçecidem yana çünkü bebeğimin dünyaya gelmesine o vesile oldu. Mustafa hoca ile değil ama kliniği bütün doktorları ile ücretsiz görüşme yapabilirsinTeşekkür ederim ilginiz için.
Merhaba ovali ve çocuk bekleyen güzel anne adayları . Tavsiyem hemen çocuğum olmadı tüp bebek mi yapsak telaşına girmeyin Öncelikle sebebiyle sonucuyla herşeyi araştır baktın olmuyor o zaman buna adım at ve eğer tüp bebek deniceksen tabikide nustafa bahçeciyi tavsiye ediyorum olmayan herkese.. Başka hiçbiryerde boşa vakit kaybetme bende bir denememi orda yaptım herşeyden çok memnun kaldım ve olnayan herkese mustafa beyi tavsiye ediyorum. başkanbir yerde de 1 denemem olmuştu 5 denemeye kadar olmayablar var die kobusunca orayı terkettim ama bahçeci ilk denemede başaran olmayı hedefleyen güvenilir bir yer. Velhasıl çok yoruldum stres oldum 5 yıl öyle böyle çocuğum olsun die beklerken rabbim birde baktım kendiliğinden verdi ben o kadar tüp va stres yaşamışkenArkadaşlar merhaba,
Aranıza yeni katıldım. Hepiniz umarım en kısa zamanda dilediğiniz sonuçlara kavuşursunuz.
Benim bir kaç sorum olucak. Bilgi ve tecrübelerinize dayanarak sizlerden fikir almak istiyorum.
30 yaşındayım ve 1 yıllık evliyim. Bebek istiyoruz ama 3 yıl önce geçirdiğim açık çikolata kisti ameliyatım var. Ameliyattan sonra da 3 yıldır kist oluşumunu engellemek için ''visanne'' isimli bir ilaç kullanıyorum. Bu ilaç galiba yumurtlamayı engelliyor çünkü 3 yıldır ara kanamalar dışında regl olmuyorum. Ama kontrollerimde hala kistlerimin ufak da olsa yeniden oluştuğunu görüyoruz. Benim geçmişime sahip olup doğal yollardan ya da tüp bebek yöntemiyle hamile kalan var mı aranızda?
Ameliyatımı ve takiplerimi yapan doktorumla görüştüğümde gel bi bakalım eşinin sperm durumu senin rahmin ne durumda ona göre tüp bebeğe karar vericez dedi, şimdi bu hafta onunla görüşücez ama muhtemelen doğal yollardan gebe kalamıycam diye düşünüyorum.
Bu durumda tüp bebek için görüşmelere başlıycaz gibi geliyor. Forumlardan okuduğum kadarıyla bu işin ehli iki isim var; Mustafa Bahçeci ve Bülent Tıraş.
Bu doktorlarla ilk görüşme ücretli mi oluyor acaba? Her ikisi için de fiyatlar nedir? Ve tabii en önemlisi siz hangi doktoru önerirsiniz? Her ikisi hakkında olumlu ve olumsuz bir çok şey okudum ve kafam çok karıştı. Ben sanki Mustafa Bahçeci'ye daha yakın gibi hissediyorum kendimi ama ne yapmam gerektiğini de bilmiyorum açıkçası. Yardımcı olursanız çok sevinirim..
O yüzden herkese tavsiyem acele etmeyin belkide kendiliğinden olacak ama çocuk bekleme telaşını kafanızdan tamamen çıkarıp başka şeylerle mesgul olup hayatın doğal rutinine geçmek gerekiyor ben öyle yaptım umudumu kestim 1 ay sonraya tekrar denemek için bahöeciye randevu almıştımki süprizim geldi randevuna gitmeme gerek kalmadı. Rabbim tüm anne adaylarına bebişlerini tattırsın. Bu arada mustafa beye çok başarılı bi polip ameliyatı olmuştum. Eğer sebep polipse sevinelim çocuğun olacak demişti. Ameliyattan tam 1 yıl sonra hamile kaldım. Duam tüm anne adaylarına yıpranmadan huzurla bebişlerinizi kucanıza alın . Bir annenin hikayesi .. sevgiler..Arkadaşlar merhaba,
merhaba bend eikinci deneme için bahceciyş tecih edcem sormak istedigim randevuları nasıl mustfa beyin randevu saatlerine dıkmı bekleme cok oluyormu? ilki mesicalparktaydı saatin 1 saat gecıyordu sureklı bekliyordunda aynı sorunu yasmak istemiyorum stres oluyor cunku, teşekkürlerMustafa Bahçeci benim doktorum ve yanında diğer herkes solda sıfır kalır diyebilirim. Bu arada kliniğin bütün doktorları iyi ama benim gönlüm Mustafa Bahçecidem yana çünkü bebeğimin dünyaya gelmesine o vesile oldu. Mustafa hoca ile değil ama kliniği bütün doktorları ile ücretsiz görüşme yapabilirsin
Canım hoca çok yoğun Kübra hanım diğer bir doktor birlikte takip ediyorlar hastaları bekleme yok diyemem ama ellerinden geldiğince çabuk çıkıyorsun iki doktor oldukları için hızlı ilerliyorlarmerhaba bend eikinci deneme için bahceciyş tecih edcem sormak istedigim randevuları nasıl mustfa beyin randevu saatlerine dıkmı bekleme cok oluyormu? ilki mesicalparktaydı saatin 1 saat gecıyordu sureklı bekliyordunda aynı sorunu yasmak istemiyorum stres oluyor cunku, teşekkürler
Teşekkür ederim :)Mustafa Bahçeci benim doktorum ve yanında diğer herkes solda sıfır kalır diyebilirim. Bu arada kliniğin bütün doktorları iyi ama benim gönlüm Mustafa Bahçecidem yana çünkü bebeğimin dünyaya gelmesine o vesile oldu. Mustafa hoca ile değil ama kliniği bütün doktorları ile ücretsiz görüşme yapabilirsin
Çok teşekkür ederim ilginiz için..Kendi doktorumla görüştüm, kistlerimde küçülme varmış 17 mm ve 14 mm olmak üzere iki tane kistim mevcut şu anda..Doktor yumurtalıklarımın gayet iyi durumda olduğunu söyledi sadece sağ yumurtalığım çikolata kisti yüzünden rahmin arkasına doğru kaymış durumda ve bu da hamile kalmayı biraz zorlaştırabilir dedi. visanne kullanıyodum 3 yıldır ameliyattan sonra başlamıştım şimdi onu bıraktırdı doktor ve 3-4 ay korunmadan bir deneyin olmazsa tüp bebek yapıcaz dedi. Herhangi bir tetkik, rahim filmi, sperm testi falan da istemedi. Bu 4 aylık deneme süresi sonunda istiycek belki de..Dediğiniz gibi belki de kendiliğinden olucak bilemiyoruz şimdilik ama umarım öyle olur :)O yüzden herkese tavsiyem acele etmeyin belkide kendiliğinden olacak ama çocuk bekleme telaşını kafanızdan tamamen çıkarıp başka şeylerle mesgul olup hayatın doğal rutinine geçmek gerekiyor ben öyle yaptım umudumu kestim 1 ay sonraya tekrar denemek için bahöeciye randevu almıştımki süprizim geldi randevuna gitmeme gerek kalmadı. Rabbim tüm anne adaylarına bebişlerini tattırsın. Bu arada mustafa beye çok başarılı bi polip ameliyatı olmuştum. Eğer sebep polipse sevinelim çocuğun olacak demişti. Ameliyattan tam 1 yıl sonra hamile kaldım. Duam tüm anne adaylarına yıpranmadan huzurla bebişlerinizi kucanıza alın . Bir annenin hikayesi .. sevgiler..
Rabbim ol deyince oluyorÇok teşekkür ederim ilginiz için..Kendi doktorumla görüştüm, kistlerimde küçülme varmış 17 mm ve 14 mm olmak üzere iki tane kistim mevcut şu anda..Doktor yumurtalıklarımın gayet iyi durumda olduğunu söyledi sadece sağ yumurtalığım çikolata kisti yüzünden rahmin arkasına doğru kaymış durumda ve bu da hamile kalmayı biraz zorlaştırabilir dedi. visanne kullanıyodum 3 yıldır ameliyattan sonra başlamıştım şimdi onu bıraktırdı doktor ve 3-4 ay korunmadan bir deneyin olmazsa tüp bebek yapıcaz dedi. Herhangi bir tetkik, rahim filmi, sperm testi falan da istemedi. Bu 4 aylık deneme süresi sonunda istiycek belki de..Dediğiniz gibi belki de kendiliğinden olucak bilemiyoruz şimdilik ama umarım öyle olur :)
Fıstık antep fıstığı mı olucak tuzlu fıstık mı :) Bunlar önemli şeyler :)))Rabbim ol deyince oluyorya olmaZsa demeden kafayı boşalt oluruna bırak hatta ne zaman regl olcanı ne zaman yumurtlama dönemi die bile hesaplama bir de bakmışsınki olmuş .. Herşeyi doğal akışına bırakmanı tavsiye ediyorum . Birde çok balık ve fıstık yemenin ( baya bi çok) ve kendini yedi yirmidört sıcak tutmanın , evde sıcak olacak çok iyi geldini duymuştum ve ben geçen sene hamile kalmadan önceki birkaç ay inanılmaz fıstık tüketmiştim eşimle . Antepten taze fıstıklar getirtip akşamları o kadar çok yiodukki uyku yapıodu:)) birde son regl olduğum gün çok balık yemiştim bikaç çeşit balık ve düzenli olarak baya bi balık yiodum diebilriim belkide denk geldi .. Denemekte fayda var
![]()
Biz eşimle antep fıstığı yedik bide agustos - ekim ayları arasıydı 3 ay boyunca dolabımızda hep vardı baya bolcana yedik ama tazesiydi şuanda belki dondurulmuşu satılıodur hatta ggene aldık ağustos gibi dondurduk eşim çıkarıp yiyo ben süt emziriorum kızımın alerjisi var die yiyemiorum bulabilirseniz antepten kargo ile getirtioruz alın. Bulamazsan normal antep fıstığı tüketin bol ve sık yenecek balıkta öyle ve ev sıcak olcak. Sıcak ülkelerde doğurganlık oranı çok yüksek ve aileler çok çocuklu ordan düşünürsek o da mantıklıFıstık antep fıstığı mı olucak tuzlu fıstık mı :) Bunlar önemli şeyler :)))
Teşekkür ederim tavsiyeleriniz için ben normalde de hep kalın giyinirim ayaklarımı sıcak tutarım zaten çok üşüyen bi yapım var bakalım bunları da bi deniyim :)Biz eşimle antep fıstığı yedik bide agustos - ekim ayları arasıydı 3 ay boyunca dolabımızda hep vardı baya bolcana yedik ama tazesiydi şuanda belki dondurulmuşu satılıodur hatta ggene aldık ağustos gibi dondurduk eşim çıkarıp yiyo ben süt emziriorum kızımın alerjisi var die yiyemiorum bulabilirseniz antepten kargo ile getirtioruz alın. Bulamazsan normal antep fıstığı tüketin bol ve sık yenecek balıkta öyle ve ev sıcak olcak. Sıcak ülkelerde doğurganlık oranı çok yüksek ve aileler çok çocuklu ordan düşünürsek o da mantıklı![]()
Ne demekTeşekkür ederim tavsiyeleriniz için ben normalde de hep kalın giyinirim ayaklarımı sıcak tutarım zaten çok üşüyen bi yapım var bakalım bunları da bi deniyim :)