• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tüp Bebek Merkezleri Bahçeci Kliniğinde Mustafa Bahçeci Hastaları

bende bahçeciden aytun hanımla görüşmeye gitmiştim. şimdi ordan ayrılmış. benim tutunma sağlanıp 5. haftada kanama ile attığım için Era testine gerek yok demişti. Era yı hiç tutunma olmayanlarda yapıyoruz demişti. sende tutunma olmuyor mu?

bende tutunma oldu..
8 haftalık di kalp atışı alamadık..
bende kanama az oldu sonra kesildi felan atamadım kanama ilede..
ondan dedim era testi gerekli mi acaba diye?
başka durumlardada acaba kullanıyorlar mı?
aylin hnm era testide yaparız olmazsa demişti konuşurken ondan sordum..

Arkadaslar mustafa beyle görüşebilmek için yada tedaviye onun devam etmesi için ne gerekiyor. Zira mustafa bey çok yoğun olduğu için hasta takibi yapamıyor. Diğer ekip doktorlarina bırakıyormus . İlk görüşme 600 tl dediler. Hadi onu verdik sonrasında mustafa bey mi devam ediyor

Arkadaslar mustafa beyle görüşebilmek için yada tedaviye onun devam etmesi için ne gerekiyor. Zira mustafa bey çok yoğun olduğu için hasta takibi yapamıyor. Diğer ekip doktorlarina bırakıyormus . İlk görüşme 600 tl dediler. Hadi onu verdik sonrasında mustafa bey mi devam ediyor
canım ilk muayeneyi Mustafa bey yapıyor ilaç dozunu falan o ayarlıyor sonra Kübra hanım var yardımcı doktoru o yapıyor ama benim opu ve transferimde Mustafa bey vardı

canım ilk muayeneyi Mustafa bey yapıyor ilaç dozunu falan o ayarlıyor sonra Kübra hanım var yardımcı doktoru o yapıyor ama benim opu ve transferimde Mustafa bey vardı
Ben asistaniyla telde konuştum. Mustafa bey ile görüşmek için 600 tl dediler. Ya kübra hanim yada başka bir doktora yönlendiriyor. Daha martta görüşmeye gidecem

canım benim bende süper gelişmeler oldu. dün süperrrrrr bi haber aldıkkkkkkkk... Rabbime binlerce kez şükürler olsunkiiii hamileyimmmmm... tedavi süresince değil nete girmek doğru düzgün dışarıya bile çıkmadım. aslında engelin yok rahat et dediler ama içim rahat etmedi hep dinlendim bi de insanların yorumlarını sorularını duymak başka şeyler duyup üzülmek istemedim. evde dünden beri bi bayram havası var :))))) Allah Mustafa Bahçeciyi korusun ondan binlerce kez razı olsunnnn...

sende durum nedir? haberleer nasıll??? diğer arkadaşlardan haberin var mı???

Arkadaslar bende bahceci tup merkezine gidicem ama biraz korkuyorum.bide hangi doktoru seçeceyime bile karar veremedim.lütfen gidenler bilgi vere bilirmi

Mustafa beyle ilk görüş meyi yaptık ve kübra hanima yönlendirdi ben anlamıyorum yumurta toplamayida kübra doktor yaptı cd56 yida transfer de o yapıcak sanırım mustafa bey için özel randevu alıp gitmiştim niye böyle yapılıyor mustafa beyle devam etmek istesenizde yardımcı doktora yönlendirme yapılıyor

Umarım öyle olur mustafa bey için randevu aldım özellikle ama her defasında mustafa beyin hastasiyimmi demeliyim transfere girmesi için yada tedavi sürecini konuşmak için (mustafa beyin hastası olduğumu pc ekranında görüyorlar zaten ) diğer hastaların n ayrıcalığı var.

Arkadaslar ben de arastirmadayim.cok kararsizim merkez konusunda bize pgt yapilacak bi kizimi kaybettim genetik sikintisi vardi.simdide pgt ile tup bebek daha saglikli olcagini soyledi doktorumuz.sizce bahceli nasil.bide fiyat konusunda bilgisi olan varmi pgt ile tup bebek yaptiran oldumu nasil surec ilerledi ve nekadara maal oldu.bilgisi olan yazabilirmi.

Umarım öyle olur mustafa bey için randevu aldım özellikle ama her defasında mustafa beyin hastasiyimmi demeliyim transfere girmesi için yada tedavi sürecini konuşmak için (mustafa beyin hastası olduğumu pc ekranında görüyorlar zaten ) diğer hastaların n ayrıcalığı var.
Canım sen muayene anında söyle ben hoca yapsın istiyorum transferimi diye planlamayı yapsınlar ona göre

merhaba arkadaşlar ben daha önce 2 başarısız deneme yaşadım. mustafa hocayı önerdiler. birde şehir dışından geleceğiz. sizler memnun kaldınız mı? fiyat ne kadar tuttu. birde hocanın numarası varmı sizde nette bulamadım. yüz yüze konuşmak yaşadıklarımı analtmak istedim randevu alıp hemen gelemem kayserideyim.

merhaba arkadaşlar ben daha önce 2 başarısız deneme yaşadım. mustafa hocayı önerdiler. birde şehir dışından geleceğiz. sizler memnun kaldınız mı? fiyat ne kadar tuttu. birde hocanın numarası varmı sizde nette bulamadım. yüz yüze konuşmak yaşadıklarımı analtmak istedim randevu alıp hemen gelemem kayserideyim.
canım hocayla öyle telde konuşamazsın ama onun birlikte çalıştığı doktoru Kübra hanımla görüşebilirsin kliniği ararsan hastalara birlikte bakıyolar zaten

Arkadaslar biz bahcecede yeni baslamayi dusunuyoruz.ama benim buzamana kadar gebe kalmamda sikinti olmadi kaldim ama kismet olmadi.bize pgt ile tup bebek yapilacak.sizce nekadara maal olur bide mustafa bey haric hangi doktor onerirsiniz.

evet hastaneyi aradım. mustafa bey uun bir süre orda olmayacakmış. bende o yüzden gitmekten vazgeçtim açıkcası zaten şehir dışından gelicem

Back
X