kızlar merhaba. bişey sorcam. siz bahçecide tüp bebek tedavisi mi gördünüz yoksa yumurtlama tedavisi mi? ben yumurtlama tedavisindeyim ama doktoruma güvenmediğimden bahçeciye mi gitsem diyorum da daha erken mi sizce? daha tüp bebeğe kadar denenecek yolları denemedik. şu an iğne tedavisindeyim, ne dersiniz kızlar? yardım lütfen..
merhaba öncellikle doktoruna güvenmiyorsa kesinlikle hemen degiştirmeni tavsiye ederim hemde hiç vakit kaybetmeden çünki bu tedavi aşamaları cok kolay olmuyor sabır gerektırıyor moral ıstıyor eger telefonun ucunda sana herturlu yardımı destegı verebılen bı doktorun yoksa sakın bu ıse baslama arkadasım tedavıye basladıgın doktorla arkadas gıbı olabılmen cok onemlı aklına takılan her soruna senın tatmın edıcı cevaplar alabılmen lazım. cunku bu asamalardan bende gectım bahcecıde tup bebek tedavısı ıle gebeyım suanda doktorum bahcecı klınıgı ıle calısıyor ayrıca kendısı prof ve tup bebek konusunda turkıyede en ıyılerden bır tanesı ıstersen sana bılgılerını verebılırım bı denersın
canım bilgilendirme için çok teşekkür ederim. doktorumu değiştirmeye karar verdim ancak bahçeciye gitmek için çok mu erken bilemiyorum. muayeneleri de çok pahalı. ben daha yumurtlama tedavisindeyim. sence bu aşamada oraya gitmeli miyim? senin doktorunun adı nedir? kadıköyde mi floryada mı? bi de bana kadıköy daha yakın, oradaki merkezle floryadaki merkez arasında fark var mı sence?
bebeğin hayırlı uğurlu olsun inşallah. Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin canım :)
canım benim doktorum floryoda kendisinin ozel muayehanesine gidiyorum ben. butun kontrollerım muayehanesinde oluyo. kendısı bahcecıyle anlasmalı tup bebek tedavısı basllattı hastalarına bahcecıde mudale edıyo yanı yumurta toplama ıslemı ve transfer asamasını bahcecıde bahcecı ekıbıyle bırlıkte yapıyor yanı toplamda 2 kere bahcecıye gıtmıs oldum. senın su andakı durumunu ben degerlendırememkı tatlım ne desem yanlıs olur bunu uzaman bı kısının acıklaması daha dogru olur farklı bı tedavı yontemıne gecmek ıcın erkenmı tam zamanımı bunu ancak alanında uzaman bı doktor anlar. benım doktorumun nısantasında da muayenehanesı var prof dr engin oral sanırım sana uzak kalıcak ama bıkere gorusup durumunu anlatsan en azından sana dogru yolda olup olmadını soler senınde ıcın rahat eder sonucta devam etmek zorunda degılsın rabbım herkezı dogru dr karsılastırsın bu cok onemlı cunkı ınsan cocuk sahıbı olabılmek ıcın nelere katlanıyor. allah hepımızın yardımcı olsun sana ve ısteyen herkezede rabbım hayırlı evlatlar nasıp etsın en kısa zamanda. aklına takılan bısey olursa sor lutfen elımden geldıgınce yardımcı olurum.
kızlar merhaba. bişey sorcam. siz bahçecide tüp bebek tedavisi mi gördünüz yoksa yumurtlama tedavisi mi? ben yumurtlama tedavisindeyim ama doktoruma güvenmediğimden bahçeciye mi gitsem diyorum da daha erken mi sizce? daha tüp bebeğe kadar denenecek yolları denemedik. şu an iğne tedavisindeyim, ne dersiniz kızlar? yardım lütfen..
Canım öncelikle allah yar ve yardımcın olsun . Ben 12 senelik evliyim evliliğimin 8 yılında kızıma hamile kaldım bende pko var eşmde mordoloji sorunu var 8 yıl neler denedim anlatmaya kalksam kitap çıkar ben sana kısaca şunları anlatıyım ben son 2 denemeyi mustafa bahçecide yaptım ilk görüştüğümüzde kilomun fazla olduğunu bundan dolayı sağlıklı yumurta veremiycemi söyledi önce senin yaşam kaliteni bi düzeltelim dedi ve beni aile hekimine yönlendirdi .Burda yapılan testler sonucu hipoglisemim olduğu ortaya çıktı şeker ilaçlarının yanında diyet yaparak ve sigarayı bırakarak 2 3 ayda beni kendime getirdiler sonra tüp bebek tedavisine başladık ilk önce ikizlere hamile kaldım 2 ay dolmadan gelişimleri durdu ben yılmadım devam dedim ve şu an 4 yaşında bir kızım var allaha şükürler olsun. Şimdi de 2. Bebek için deneme yaptık inşalla pazartesi güzel sonocu alıp burdan size haber vericem. Demek istediğim mustafa beye güven körü körüne tedavi yapmıyor çok iyi bir doktor umarım yardımcı olur yazdıklarım.pko sorunu çözülmez ama azalır iyi olman dileğiyle...
Teşekkūr ederim öncelikle evet umut tüp bebek bahçeciye ait ve SGK anlaşmalı bir merkez yanılmıyorsam.pko konusunda alman hastanesi Murat berksoy bu konuda sana yardımcı olur sadece bir öneri benimki denemek istersen diye araştır bir zararı olmaz görüşmenin alternatif tıp destekli tedavi ediyor pko lu hastalarını.bu arada malesef sonucumu bugün aldım sonuç negatif...canım çok teşekkür ederim bilgilendirme için Allah razı olsun. bende pko ağır derecede. iğne vuruldum menogon 75'lik günde bir kere. 11. iğnemi oldum ama hala bir yumurtam bile yok. bir türlü gelişmiyor yumurtalarım halbuki kilom da yok. ben normal bir jinekoloğa gidiyorum ama sanırım infertilite konusunda uzman birilerine gitmem lazım.
peki birşey soracağım, kadıköyde yer alan umut tüp bebek de bahçeci grubuna ait değil mi? bir de muayeneler çok pahalı ya.
Allah evladını bağışlasın, inşallah ikincisi de yolladadır!! :))
Teşekkūr ederim öncelikle evet umut tüp bebek bahçeciye ait ve SGK anlaşmalı bir merkez yanılmıyorsam.pko konusunda alman hastanesi Murat berksoy bu konuda sana yardımcı olur sadece bir öneri benimki denemek istersen diye araştır bir zararı olmaz görüşmenin alternatif tıp destekli tedavi ediyor pko lu hastalarını.bu arada malesef sonucumu bugün aldım sonuç negatif...
canım çok teşekkür ederim bilgilendirme için Allah razı olsun. bende pko ağır derecede. iğne vuruldum menogon 75'lik günde bir kere. 11. iğnemi oldum ama hala bir yumurtam bile yok. bir türlü gelişmiyor yumurtalarım halbuki kilom da yok. ben normal bir jinekoloğa gidiyorum ama sanırım infertilite konusunda uzman birilerine gitmem lazım.
peki birşey soracağım, kadıköyde yer alan umut tüp bebek de bahçeci grubuna ait değil mi? bir de muayeneler çok pahalı ya.
Allah evladını bağışlasın, inşallah ikincisi de yolladadır!! :))
canım merhaba. öncelikle çok geçmiş olsun hikayeni okudum çok üzüldüm. Yakın zamanda şifa bulman için dua edicem. doktor konusunda neresi içine siniyorsa oraya git canım çünkü doktorla iletişim çok önemli. her daim ulaşılabiliyor olmak insanı rahat ettiriyor. bahçecide muayene ücretini bir kez veriyorsun canım onun dışındaki süreç zaten ödediğinin içinde diye biliyorum ama yine de ayrıntısını eşime sorarım istersen. pko konusunda da Hasan Ali Nogayı tavsiye ederim canım.
hayırlısı olsun canım. Rabbim inşallah en kısa sürede nasip eder isteğini sana.. :)
sen nerede yaptırmıştın tüp bebeği? murat berksoy ismini daha önce duymamıştım, pko konusunda uzman biri mi?
Çok teşekkür ederimKamuran80 ben de senden bi haber var mı diye bakmak için girdimsonucuna üzüldüm canım ama moralini bozma. şükürler olsunki bi evladın var ne güzel büyütmüşsün bile.. Hayırlısıysa Rabbim bir tane daha kısmet eder. moralini bozma lütfen
Çok teşekkür ederim
Üzülmedim dersem yalan olur bu kızımdan sonraki 2.tüp denemem bir daha olmıcakmı acaba diye düşünmeye başladım eziyetli bir dönemden geçiyorsunuz ve sonuç negatif olunca moraller çöküyor ama yinede allaha isyan bize yakışmaz rabbim ne derse boynumuz kıldan ince rabbim herkese nasip etsin inşallah sizide tamamına erdirsin.
canım merhaba. çok teşekkür ederim, eşin orada mı çalışıyor? sorarsan çok sevinirim.
duaların için de Allah razı olsun. beni hiç tanımamasına rağmen bir insanın duasında olduğumu bilmek çok güzel!
en son doktordan ağlayarak çıktım. onca iğneye rağmen yumurtam oluşmadı. doktor da en hafifinden vuruldun, üzülme, senin çocuğun olacak, ben inanıyorum diyor ama bilemiyorum. zamanı vardır elbette, Rabbim ne zaman dilerse.
muhtemelen iğne tedavimden netice alamazsam başka bir ekibe gideceğim. bahçeci konusunda fazla bilgim olmadığından araştırmaya çalışıyorum işte.
hasan ali nogay, akupunktur uzmanı mı? polikistik over tedavisinde etkin biri mi?
Çok teşekkür ederim
Üzülmedim dersem yalan olur bu kızımdan sonraki 2.tüp denemem bir daha olmıcakmı acaba diye düşünmeye başladım eziyetli bir dönemden geçiyorsunuz ve sonuç negatif olunca moraller çöküyor ama yinede allaha isyan bize yakışmaz rabbim ne derse boynumuz kıldan ince rabbim herkese nasip etsin inşallah sizide tamamına erdirsin.
merhaba canım. eşim orda çalışmıyor ödeme işleriyle o ilgilenip hallettiği için ona sorarım dedim. akşam geldiğinde sorup yazarım canım sana ama dediğim gibi her gidişinde muayene ücreti yok sadece ilk gittiğinde veriyorsun diye biliyorum. Hasan Bey, akupunktur ve nöral terapi ile pko ve tüp bebek tedavisi öncesi rahatsızlıkları gideriyormuş canım ben de tedaviye gittiğim sürede klinikte tanıştığım arkadaşlardan öğrendim. yaşadıkların gerçekten zor şeyler canımAllah yardımcın olsun. dualarım seninle olacak merak etme. Dediğin gibi bi zamanı vardır elbet. Rabbim hayırlısını versin İNŞALLAH...
tamam canım, çok teşekkürler. cevabını bekliyorum inşallah.
sende mi bebek tedavisi gördün? şu an var mı bebeğin?
canım üzülme, nasibinde varsa doğal yolla bile olacaktır. bir tane evladın var, Allah'a şükürler olsun. inşallah en kısa zamanda bir taneye daha kavuşursun..
tüp bebek ortalama ne kadara mal oluyor öğrenebilir miyim? bana da tüp bebek yolları gözüküyor da.
İnşallah gerek kalmaz canım.ben sana maliyet hakkında biraz bilgi veriyim .Bahçeci kliniği için geçerli olan rakamlar ilk görüşme muayene ücreti prof. için 300 tl tahliller 700 civarı pazarlık yapabilirsen biraz düşüyorlar.Tedavin için 4800 tl yaklaşık 2000-2500 civarıda ilaçlar tutuyor tabi bu ilaç konusu kadına göre değişebiliyor yol masrafın falan
Git gel 8500 9000 gibi. Şimdi sen ilk defa gideceğin için rahim filmi sperm tahlili gibi birtakım tetkikler istenir bu da tabi para yani anlıyacağın merhaba para güle güle para çok zor meşakkatli bir yol inşallah gerek kalmaz sana dua edicem.Güzel temennin için teşekkürler rabbim sanada anneliği tattırır inşallah.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?