Tüp Bebek Merkezleri Bahçeci Kliniğinde Mustafa Bahçeci Hastaları

merhaba canım. kusura bakma dün eşim geç geldi yazamadım ama kamuran80 sağolsun bilgilendirmiş seni. aşağı yukarı kamuran80'nin yazdıkları gibi canım ama dediğim gibi muayene ücretini sadece ilk gidişte veriyorsun. eşim başka yerlerden de fiyat almıştı. hemen hemen her yerde aynı rakamlar çıkıyor dedi. dediğin gibi evlat için herşeye değer diyosun. önemli olan iyi insanlarla karşılaşman canım. biraz zor zamanlar ama o güzel haberi aldığında bütün çektiğin sıkıntılar uçup gidiyor bambaşka bi hayat başlıyor :)

Merhaba bende Engin Hocama gidiyorum aynen bahçecide ilk denememizde başarıyı yakaladı 8. aya giriyorum Allah'a şükür inşallah oğluşum olacak Rabbim hepinize nasip etsin inşallah. Tüp bebek konusunda tedavi olacak arkadaşlara tavsiyem özel sigorta yaptırın 5 ay öncesinden ben yaptırmadım ama her ay sonrasında 500 - 1000 arası para çıkıyor muayene kan tahlili farklı doktor kontrolleri vss..sonrasındada doğumda istediğiniz hastanede yapıyorsunuz bir bebek 20 bini geçiyor 2000 tl verin sigorta yaptırın ben çok pişman oldum 10-15 bin kar ederdim ama çok şükür genede böyle nasipmiş.

Ne guzel insallah saglikla kucaginiza alirsiniz bebeginizi.sizde problem neydi bizde morfoloji ve sayi problemi var merkez arastirmasindayimda 2. Deneme icin bahcecimi memorialmi yoksa engin oral mi cok kararsizim

Ne guzel insallah saglikla kucaginiza alirsiniz bebeginizi.sizde problem neydi bizde morfoloji ve sayi problemi var merkez arastirmasindayimda 2. Deneme icin bahcecimi memorialmi yoksa engin oral mi cok kararsizim

sperm azlığı canım genç yaşta Prof olmuş ünlü bir doktor ben memnunum birde şu var ki Engin Hoca 2 muayeneye yetişiyor tek başına ve a dan z ye herşeyle kendi ilgileniyor öyle seni kimseye takip ettirmiyor mesela ben duydum bahçecidemi memorialdamı ne doktor yok diyelim yurtdışında falan seni başkası takip ediyor o an e ben ne anladım o işten yani Engin Hoca'nın yaz tatili bile yok herşeyi kendi yapıyor ve hep cepten ara konuş birde kilo takıntısı vardır beni hayatımda ilk defa 5 kg zayıflattı yani çenesiyle :) birde hamileyiö 8 ayda 8 kg halada alamıyorum korkudan :)

Engin Hoca aynı zamanda Cerrappaşa'nın öğretim üyesi doğumlara gidiyor maşallah Allah ona sağlık versin özel hayatı yok nerdeyse bazen dertleşiyoruz :) ben işime aşığım diyor.

Birde kadınlar kulubü kartına 200 TL muayenesi

Son düzenleme:

Gebeliğin hayırlı olsun canım sağlıcakla kucağına al yavrunu inşallah. engin hocanın methini duymuştum başarılı bir doktormuş ancak bende tedavimi bahçecide gördüm şükürler olsunki şu an gebeyim ve öyle dediğin gibi başkasının takip etme olayı hiç olmadı. doktorum mustafa bahçeciydi tedavimin her aşamasıyla sağolsun kendisi ilgilendi her aradığımda da ulaşabildim.

Rica ederim bir faydam olduysa sevinirim valla canım inan allah evladına kucağına nasip ettiği anda hiçbirşey yaşamamış gibi mutlu ve huzurlu oluyorsun herşeyi unutuyor insan o an.Sende bunu yaşarsın inşallah o zaman ne demek istediğimi anlıcaksın iyiki yapmışım iyiki bırakmadım peşini diyeceksin.Tahlillerin çok eski değilse istemezler Benim kızım mikroenjensiyon yöntemiyle oldu yani tüpbebekteki son ve etkili yöntem benim embriyonun gelişimi ile ilgili bir sıkıntı var yani hücre bölünmeleri ya hızlı ya yavaş yada ani duran gibi yani yumurta kaynaklı olduğunu söylüyor doktor doğal da gebe kalabilirsiniz fakat normal seyrinde devam eden bir embriyo yakalamak gerekiyor dedi Buda düşük bir şans dua etmekten başka çarem yok tek tesellimiz kızımızın olması Rabbim inşallah ona bir kardeş nasip eder.

Canım seninde hayırlı olsun Allah tamamına erdirsin Memorial yada Alman :Hastanesi olabilir ünlü doktorlar çok yoğun diye yumurta takibinde devredebiliyorlarmış okumuştum, Mustafa Bahçeci'de ilgili demekki bu konuda.

canım çok teşekkürler ilgin için..
tahmin edebiliyorum. ne giden para gözümde ne de yorgunluklarım, iğneden moraran karnım.. bebeğimi kucağıma alayım da Allah'ın izniyle. gerisi önemsiz :)

inşallah canım ya, inşallah ikinci bebeğini de kucağına alırsın.. ilgi ve alakana çok teşekkürler.
ben de sanırım tüp bebeğe doğru ilerliyorum. hepsi imtihan işte.
Rabbim dilerse oluverir diyorum huzur buluyorum.

arkadaşlar merhaba..

ben de tüp bebeğe başlıyorum sanırım. iğne tedavimden de sonuç alamadım. gerçi benim doktorum biraz aceleci davrandı. bir ay klomen, bir ayda iğne denedik. olmadı. şimdi tüp bebeğe geçiyoruz.
bu ay solda 15 mm boyunda bir yumurtam var, o kadar. yine de adet dönemini bekleyeceğim ve regl olunca artık sanırım tüpe başlıyoruz.

ben kendimi psikolojik olarak hiç hazır hissetmiyorum. doktorum kendimi hazırlamamı söyledi, başarı şansın çok yüksek dedi. bilmiyorum kızlar. psikolojim çok kötü şu an. hep ön tedavilerle olur sanmıştım ben.

memorialda semra hanımı önerdi. bilmiyorum.

canım çok geçmiş olsun. zor zamanlar gerçekten. kimse başlarken psikolojik açıdan iyi hissetmiyor emin olabilirsin ama başladığın zaman her şey çok hızlı bir şekilde gelişiyor. öyle böyle hazır oluyorsun zaten. o güzel haberi aldığındanda yaşanan zor zamanların hiçbir önemi kalmıyor emin olabilirsin. Ben tabiikide Bahçeciyi öneririm canım şu anki mutluluğumu huzurumu mustafa bahçeci ve ekibine borçluyum. ama senin içine neresi siniyorsa gönlünden neresi geçiyorsa oraya başla. Başlamadan önce iyi bir araştırma yapmanı tavsiye ederim sadece. Allah yardımcın olsun canım. Sağlıcakla bebeğini kucağına alırsın İNŞALLAH...

çok sağol canım. aminn.. aminn.. isteyen herkesin kucağını boş bırakmasın Rabbim inşallah..

evet, ilk başlar ya, sanırım alışıp işin içine girince süreç hızlıca akacak. adetimi bekleyeceğiz işte napalım.
güçlü olmam lazım ama nasıl güçlü dururum bilmiyorum. eşim de bana herşey nasip, sabret diyor, biz inançlı insanlarız diyor ama ben çok gerginim. o yüzden ona da ters davranabiliyorum bazen elimde olmadan.. zor zamanlar gerçekten.

mustafa hocanın adını görünce yazmadan geçemedim
harıka bı ınsan ,mukemmel bir doktor o benim şirin babam
4. tedavime onunla başladım,süreci çok güzel geçirdik
akşamın 8.30 unda benı aramıslığı vardır ıcı rahat etmeyıp
yazın tedavı suresinde tatilde oldugu için erbil beyle devam ettim
oda cok çok iyi mukemmel bir dr benım çekeceğim acıya kadar herseyi dusundu..
ve bahcecıdekı ılk denememızde olmus oldu cok şükür
benım açtığım topıklerı yazdığım konuları okursanız ne kadar acı çektiğimi
neler yaşadığımı çok daha iyianlarsınız arkadaşlar
sağlıcakla kucağıma alınca hikayemızı uzunca yazıcam açtığım topıklere
şimdilik burayı es geçemedimm
rabbim kimseyi yarım bırakmasn,kımseyı kimsenin diline eline düşürmesin,
kadının kadından başka düşmanı yoktur
cok canımı yaktılar benım de olmadığını bile bile sordular laf soktular
suan hiçbiri sormuo bile bılıomusunuz,anlamak güç psıkolojilerini..
yani şuan sız ne yasıosanız hepsını 3.5 yıl bende yaşamadım
artık evlatlık alsak nasıl olur acaba die dusunmeye başlamıstım
asla kendımı hamıle dusunemıodum..sankı benım karnım hiç çıkmaz
sankı bebek asla benım rahmıme yerleşemez gibi..
ama bu korkularımın hepsının ustesınden gelmemeı sağladı mustafa hoca ve erbil bey

eğer şartlarınız uygunsa mutlaka orda deneyın derim
allah ol denemeden uzaydada denesenız olmaz ama
doktorlarıda vesıle kılmıstır rabbım..en ıyısnı secmek de bızım elımızde
benım gıbı hatada ısrar etmeyın,negatıfı aldıgınız merkezde deneyıp durmayın
ben aynı merkzde 3 kez denedım süreç kısmı berbat olmasına ragmen
denedıkce bırınden bırı tutar demeyın,ozellıkle kalıtelı olmuosa embryolarınız
kacın ordan arkladaslar ..paranıza emeğınıze,sağlığınıza yazıkk..ozellıkle 2 ve daha fazla negatıfı olan arkadaslar,denediğiniz yerde bı turlu olmuosa demkkı daha ıyı teknolojıye
ıhtıyacınız var..istanbulda memorıal ve bahcecı lab. konusunda ııdir..paranızmı yetısmıo
bekleyın bırıktırın,ıkı kez uyduruk bı yerde yapacağınıza bı kez adam gibi bi merkezde deneyın..ben cok cektım,hata ettım sız etmeyın..
gerısı sadece "kun fe yekun" "ol der ve olur"..
sağlıcakla ve umutla kalın..

Son düzenleme:

ya arkadaşım ağzından bal damlıyor. damla damla açıldım yazını okurken, ferahladım ya..
Allah senden razı olsun, dert vermesin sana..

sebıbde bebısın hayırlı olsun allah saglıkla kucagına almayı nasıp etsın dıger arkadaslarımızada en kısa zamanda guzel guzel bebısler nasıp etsın engın bey harıka bı ınsan cok ama cok memnunum allah ona uzun saglıklı omurler versın de uzun yıllar devam etsın meslegıne

canım benim hakkında hayırlısı olsun ınsallah bı an once emeklerının karsılıgını alırsın benım nacızhane fıkrım ıkı yerede gıt ılgılı doktorlarla gorus konus sonra hangısı ıcıne sınerse orda basla tedavıne bıde psıkolojını duzgun tut moralın yuksek olsun hıc olumsuz dusunme ınankı bu donemde cok cokk pozıtıf olman gerekıyo soylemesı kolay gıbı gorunuyo ama ınankı bende cok zor gunler gecırdım evlılıgımın 2. ayında tup bebek tedavısıne baslamak zorunda kaldık artık ordan anla ne kadar zor gunler gecırdımı cok sukur mutlulukla sonuclandı tedavıye baslayınca aa aslında ben hazırmısım dıyosun zaten yeterkı olumlu dusun pozıtıf ol

canım Allah razı olsun.. evet yavaş yavaş hazırlıyorum psikolojimi. Rabbim ne zaman dilerse o zaman olacak. güçlü olmaya çalışıyorum..

ilk tedavime başka bir merkezde geçen ay başladım ve bir hafta önce negatif sonucumu aldım maleseff şimdi biraz toparlandıktan sonra 2. tedavimş yaptırmak için istanbul memorial ve bahçeci arasında kaldım sizden bilgi alabilir miyim?

merhaba ben tup bebek tedavımı bahcecıde oldum benımkı ılk denemeydı ılkınde de olumlu sonuclandı cok sukur bahcecı basırı yuzdesı yuksek bı merkez ekıp olarakta cok ıyıler ve ellerınde kı makınalar olsun kullandıkları yontem olsun hepsı son teknolojı. karar vermeden once ıyıce arastır memorıal ıcınde cok olumlu konusan ve memnun kalan arkadaslar var rabbım bıan once bebısıne kavustursun senıde ınsallah

aminn çok saol güzel dilekleriniz için teşekkür ederim güzel pozitif haberler almak insana moral oluyor... bende ikisinin bu konuda en başarılı olduğunu duydum o yüzden aralarında kararsız kaldım ama inşallah Rabbim hakkımızda en hayırlısı neyse onu nasip eder.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…