- 2 Aralık 2014
- 267
- 147
- 133
Hayırlı olsun inşallah ilk tedavi mi
Gunaydın,tskkr ederim ,evet ilk tedavimiz olacak,adetimi bekliyorum 2.gun gıdıcez....hepimiz için hayırlı olsun insllh
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hayırlı olsun inşallah ilk tedavi mi
arkadaşlar merhaba. bende mustafa beyin hastasıyım. kendisiyle görüştük kısmetse ocak ayında tedavimize başlıyoruz. inşallah yeni yılla beraber güzel bir başlangıç olur. hepimizin allah yardımcısı olsun :)
Hayırlı olsun hepimiz içinarkadaşlar merhaba. bende mustafa beyin hastasıyım. kendisiyle görüştük kısmetse ocak ayında tedavimize başlıyoruz. inşallah yeni yılla beraber güzel bir başlangıç olur. hepimizin allah yardımcısı olsun :)
Slm bende Mustafa bey'in hastasıyım bende bu ayla beraber baslıcam ınsllh....
Hayırlı olsun hepimiz için
merhaba arkadaşlar aranıza yeni katıldım. bende mustafa betyin hastasıyım. adetimle beraber tedaviye başlıyıcaz.
merhaba arkadaşlar aranıza yeni katıldım. bende mustafa betyin hastasıyım. adetimle beraber tedaviye başlıyıcaz.
merhaba tedavin kaç gün sürmüş oldu bende mustafa beye gidiyorum benim haziranda başlancak tedavim uzaktan gelecegim için zor olcak tabi kaç gün ve nasıl oldu biraz anlatırmısınızMerhaba tedavinin hayırlı olsun inşallah güzel sonuclansin bende mustafa beyin hastasiydim blaster iki embriyo transfer edildi su an ikiz hamuleyim çok şükür Beni de opudan sonra 3.Gün dondurdular embryolari sonra bi dahaki adetimin 2. Günü rahim kalinlastiricu ilaç içmeye başladım 13. Gün kontrole gittim bi kaç ilaç daha verdiler rahim kalınlığı istenilen ölçüye gelince embryolar çözüldü ve blaster olması yani 5. Güne gelişmeleri izlenir sonrada transfer olur
ı genel tedaviyi soruyorsan adetin 2 yada 3. Günü baslniyor kişiye göre iğne kalcdan ysa göbekten oluyor 6 gün sonra kontrole cagirdi beni yumurtaların gelişimine bakıp tekrar iğne verdi tam hatırlamıyorum ama sanırım 15. Gün toplayıp 3. Gün 4 tane embriyo dondurdular sonraki adetin 2. Günü rahim klinlastirmk için ilaç başladım 13. Gün kontrole gittim rahim kalinligina baktı 17.Gün embryolar çözüldü blaster olması beklendi 19.Gün 2 tane transfer edildi şimdi ikiz hamileyim diğer ikisi gelişmedi cok da sorun ypmadim 2009 tedavi de bir kızım olmuştu bunlarla 3 olacak insllah sağlıkla dogarlar darısı başına hayırlısıyla swninde güzel sonuçlanır insallah çok karışık olmamıştır hee BiDe tedavide muataf beyi bir kez gördüm kubra hanım yaptı kontrolleri toplama işlemini kubra yaptı transferi mustafa bunu belirten illa mustafa beyi istiyorum diyemerhaba tedavin kaç gün sürmüş oldu bende mustafa beye gidiyorum benim haziranda başlancak tedavim uzaktan gelecegim için zor olcak tabi kaç gün ve nasıl oldu biraz anlatırmısınız
amin canım inşallah bende haziran ayında başlıcam mustafa beye gittim ama bişey oldugunda hep kubra hanımla goruşme oluyor buda beni rahatsız ediyor sonucta mustafa bey için gidip para ödüyoruz belirtiğimiz zaman mustafa beymi olur hepı genel tedaviyi soruyorsan adetin 2 yada 3. Günü baslniyor kişiye göre iğne kalcdan ysa göbekten oluyor 6 gün sonra kontrole cagirdi beni yumurtaların gelişimine bakıp tekrar iğne verdi tam hatırlamıyorum ama sanırım 15. Gün toplayıp 3. Gün 4 tane embriyo dondurdular sonraki adetin 2. Günü rahim klinlastirmk için ilaç başladım 13. Gün kontrole gittim rahim kalinligina baktı 17.Gün embryolar çözüldü blaster olması beklendi 19.Gün 2 tane transfer edildi şimdi ikiz hamileyim diğer ikisi gelişmedi cok da sorun ypmadim 2009 tedavi de bir kızım olmuştu bunlarla 3 olacak insllah sağlıkla dogarlar darısı başına hayırlısıyla swninde güzel sonuçlanır insallah çok karışık olmamıştır hee BiDe tedavide muataf beyi bir kez gördüm kubra hanım yaptı kontrolleri toplama işlemini kubra yaptı transferi mustafa bunu belirten illa mustafa beyi istiyorum diye
Canım bnde buralardan okuyup fikir edindim burada insanlar çok tecrübeli daha önce kaç yerde denemiş sonra en iyisinin bu olduğuna krr vermiş bnde güvendim onların hikayelerine Rabbim inancimida boşa çevirmedi mustafa bey gercrten isinde iyi bi doktorSelam arkadaşlar 1 yılı aşkın süredir birsürü topiklere girip okuyup okuyup hep yazmak istedim ve en sonunda bende üye oldum o kadar doluyumki bir sürü denemeler olumsuz sonuçlar sonrası yazmak paylaşmak isteği.. En son Bahçeci ile ilgili araştırma yaparken burayı buldum uzun zamandır aktif anlık yazışma yok ama umarım cevap yazan olur.. benin iki tane dışında embriyom yaşamadı arkadaşlar o ikiside tutmadı sonrasın kanda pıhtılaşmam oldunu öğrendik.. Bu sefer bahçeci kliniğine mi gitsem diyorum fikri olanlar umarım yazar..