Bahçeci klinik mi?memorial hast.semra kahraman mi?acil yardiiiim lütfen....

fulum

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
21 Mayıs 2008
56
0
86
45
Ankara
Sevgili arkadaşlar
ben 2. Tüp bebek denememi istanbul'da yaptiracağim..her ikisinden de ekim ayi için randevu aldim.ama aklim çok karişik..memorial semra kahraman için çok iyi diyorlar,ama bahçeci için de çok iyi diyorlar.
Eğer birşeyler biliyorsaniz bana yardimci olun lütfenn..
Tşk.

ablam 2000 yılında bahçecinin olduğu hastanede tüp bebek denedi
oğlu şuan 3.sınıfa gidiyor

cevabın için tşk. edrim.

başka arkadaşlar yok mu?Taa Ankaralardan geleceğim İstanbul'a.Bana yardım edin...

Fulum merhaba
Ben kesinlikle bahceci derim.Dünyada referans merkez olarak biliniyor.Bu şu demek yaptığı işlemler ve gebelik oranları dünya çapında takdir görüyor.Ve muhteşem bir ekip beslenme uzmanı alternetif tıp uzmanı psikoloğu vbb...hertürlü durumdan yaralanabiliyorsun.Yeni duydum tedavide akupunktura başlamışlar 5 seans yapıyorlarmış bence muhteşem ana bol şans

dkus merhaba çok tşk.ederim,
benimde içimden bahçeci geçiyor ama bugünlerde kafam biraz karıştı.sen nerede tedavi görüyorsun?

ben memorialde yaptırdım çokda memnun kaldım. ilgili ve çok bilgili bir merkez. tüp bebekle ilgili pekçok ilke imza atmışlar.

bende memorialde yaptırdım güzel ve ilgili bir merkez öneririm ama Allah ne derse o olur bence bunlar sadece bir sebep

merhaba esen81,
bana biraz anlatır mısın Semra Kahraman nasıl ilgileniyor?tedavi sürecini....

bende memorialde yaptırdım güzel ve ilgili bir merkez öneririm ama Allah ne derse o olur bence bunlar sadece bir sebep

esencim biraz anlatırmısın bende giymek istiyorum memoriale nasıl doktor ilgisi nasıl,kendisimi asistanlarmı ilgileniyo.ben kendi pek değil asistanları yapıyor gibi duydum.bide nekadara maloldu.

yok canım sadece tutma riski çok fazla diyorlar ama bir taraftada bahçeci alman hastanesinin ekibi var ben ıstanbulluyum Yaza doğru düşünüyorum ama şimdiden araştırmanın iyi olacağını düşündüm..

15 senedir hasret çekip semra hanımda ilk defa da tutan var ..

ben de MEMORıAL da yaptırdım..
yine yaptırsam memorial hastanesini tercih ederim..
doktorları ve laboratuar ekibiyle hem çok ilgililer hem de işlerinin ehliler..
arkadaşımada memorialı önermiştim ve şu an ikiz bebekleri var..
türkiye'de ilklere imza atan bir merkez..
takdir Allah'tan tabiki..
Rabbim hepimizin gönlüne göre versin..

merhaba arkadaşlar.bende memorial hast.ama hale karagözoğlu dr.ben dr.çok memnunum çok ilgili veinsanın içini rahatlatıcı tavrı beni ona dahada hayran bırakıyor.ben şimdiye kadar 3 kez orada tedavi oldum,bir kez kürtaj oldum,birkezde histeroskopi oldum.Bütün tedavilerime hale hanım sürdürdü,operasyonlarımı yaptı,şimdiye kadar hiç acaba oluşmadı kafamda.kısacası arkadaşlar ben hast.ve dr.çok memnunum tavsiye ederim tüm samimiyetimle

semra kahraman ülkemizde ilk tüp bebek uygulamasına imza atan isimdir
kendisi ve ekibi tv programındaydı geçenlerde tüp bebek ve genetik üzerine çalışmalar yapar
bana yakın olsa bende oraya gidecektim ama anadolu sağlık merkezine gitmeye karar verdim prof.dr ayın arıcı tavsiyede ederim. arkadaşlar unutmayınki türkiyede sadece bir kaç tane çok iyi işini yapan merkez var bunlardan biridir memorıel tabi herşey nasip kısmettir bide aarkadaşım allah yardımcın olsun şansın bol olsun

canım bende memorialde tedavi gördüm fakat nasip isi bunlar birincide olmadı ama insallah ikinciyide orda yaptrmayı düsünüyorum benim doktorumda hale karagözoglu transferimi ayrıca semra kahraman yapmıstı ama tutmadı sonucta nasipte yokmus canım çidere üye olursan 1650 euro ödüyosun ilk muayene ücretsiz ilaclar sana ait hakkında hayırlısı olsun canım insallah bebebğine kavusursunn

selam kızlar,
ben de iki negatif denemenin ardından memorial hastanesine gitmeye karar verdim ve ankara'dan gideceğim...erkek infertilitesi olanlar için daha çok memorial öneriliyor.geçtiğimiz hafta ön gürüşme için gittim,hale hanımla görüştüm.inşallah kasım gibi başlamak istiyorum.
ücret için görüştüğümüz bayan,sanırım ayşegül hanımdı,heyet raporunun olması halinde 450 euro indirim yaptıklarını söyledi.eğer raporunuz varsa belirtin ve kampanyanın devam edip etmediğini sorun...
hepinize sevgiler...

bende memorial da yaptırmıştım. olumlu sonuç aldım bı kızım var. ama kendın kara ver

selam kızlar,
ben de iki negatif denemenin ardından memorial hastanesine gitmeye karar verdim ve ankara'dan gideceğim...erkek infertilitesi olanlar için daha çok memorial öneriliyor.geçtiğimiz hafta ön gürüşme için gittim,hale hanımla görüştüm.inşallah kasım gibi başlamak istiyorum.
ücret için görüştüğümüz bayan,sanırım ayşegül hanımdı,heyet raporunun olması halinde 450 euro indirim yaptıklarını söyledi.eğer raporunuz varsa belirtin ve kampanyanın devam edip etmediğini sorun...
hepinize sevgiler...

yalnız duyduğuma göre ssk ve bağkurlularla anlaşmaları var.. emekli sandığı olduğunuzda rapor bir işe yaramıyormuş.. bu konuda net bilgisi olan varsa paylaşabilir mi lütfen

yalnız duyduğuma göre ssk ve bağkurlularla anlaşmaları var.. emekli sandığı olduğunuzda rapor bir işe yaramıyormuş.. bu konuda net bilgisi olan varsa paylaşabilir mi lütfen

canım biz emekli sandığına bağlıyız.bizdende rapor istediler.rapor varsa daha indirimli oluyormuş.bu arada sgk ile hastanenin anlaşması yok.

Back
X