BAHÇECİ SAĞLIK - TÜP BEBEK

Bahçeci Umut. Doktorum Nur dokuz Eylül Güngör. Çok memnunum çok ilgili bir Dr. İkinci transferini oldum şuan 14 haftalık hamileyim. İlk transderimde tutmuştu fakat kalbi durdu kürtaj oldum

Merhaba ben fulya şubesinde tedavi görüyorum 2 kez denedim 2 denemem de olumsuz oldu. Klinik değişikliği yapacağım. İstediğim bir kan testi inatla bakılmadı. Kişiye özelden ziyade biraz rutinleri var olursa kısmet demek için de fazla para verdiğimizi düşünüyorum.

Kızlar bahçecide gebelik aşısı intralipid serum makrofaj falan var mı ?

BAHÇECİ SAĞLIK KURULUŞLARINDA TÜP BEBEK YAPTIRANLAR VAR MI OLUMLU VEYA OLUMUSUZ BİLGİLERİNİ PAYLAŞABİLİR MİSİNİZ?
Fulya şubesi berbat Kübra hoca var orada köşeden döndüm resmen ticarethane bir arkadaşımda Altunizade Mehmet Raşite gidiyordu ondan da mennun kalmadı asla para odaklı hasta yı düşünmeyen sadece adı olan bir yerden uzak durum lütfen

Fulya şubesi berbat Kübra hoca var orada köşeden döndüm resmen ticarethane bir arkadaşımda Altunizade Mehmet Raşite gidiyordu ondan da mennun kalmadı asla para odaklı hasta yı düşünmeyen sadece adı olan bir yerden uzak durum lütfen
iyi yorum kadar negatif yorumda görüyorum. çok teşekkür ederim

BAHÇECİ SAĞLIK KURULUŞLARINDA TÜP BEBEK YAPTIRANLAR VAR MI OLUMLU VEYA OLUMUSUZ BİLGİLERİNİ PAYLAŞABİLİR MİSİNİZ?
Prof Dr Özkan Özdamar 4 yumurta 3ü döllendi 1i transfer edildi pozitif çok şükür Beşiktaşta olan şubesinde

Prof Dr Özkan Özdamar 4 yumurta 3ü döllendi 1i transfer edildi pozitif çok şükür Beşiktaşta olan şubesinde
sağlıkla alın kucağınıza peki doktora gittikten sonra ne kadar sürdü transfer işlemine kadar geçen süreyi merak ediyorum

Ankara şubesi benim için tamamen zaman kaybı oldu, eğer hiçbir sağlık sıkıntınız yoksa belki gebelik şansınız vardır ama zor bir hastaysanız önünde bile geçmeyin boşa vakit ve nakit kaybınız olur

sağlıkla alın kucağınıza peki doktora gittikten sonra ne kadar sürdü transfer işlemine kadar geçen süreyi merak ediyorum
2 hafta sürdü toplamda

10 gün yumurta büyütme
Sonra opu
4 gün sonra transfer

Sonrası bekleme süreci zaten

2 hafta sürdü toplamda

10 gün yumurta büyütme
Sonra opu
4 gün sonra transfer

Sonrası bekleme süreci zaten
Birşey daha öğrenmek istiyorum yumurta büyütme sürecinde iğneler mı oldunuz ve yumurtaları takip etmek için 10 gün içinde ultroson baktılar mi bazı yerlerde 2 günde bir ultroson diyorlar da

Back
X