Bahçeci tup bebek hangi sehir tercih etmeliyim

Tombikhurrem

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
30 Temmuz 2023
868
572
33
29
Kızlar bahceci tüp bebek istanbul ankara bursa diyarbakır var ben ise adanadayim hangi merkezi tercih etmeliyim bahceciden tedavi görüp memnun kalan varmı

Kızlar bahceci tüp bebek istanbul ankara bursa diyarbakır var ben ise adanadayim hangi merkezi tercih etmeliyim bahceciden tedavi görüp memnun kalan varmı
Benım ilk tesavım orda oldu memnun kalmadım ıstanbul altunzade şubesınde sonra deyişdim iyiki etmişim şu an hamıleyım

İlaçlarla birlikte 230 filan .ama kalacak yerim de yoktu otel ile anlaşmalıyız denildi .orasıda günlük 80 Euro dedi.yani maddiyat olmayınca insanın eli kolu bağlanıyor
Valla bende senin gibiyim dostum hesapladım. Kalma felan 300 bini buldu bakalim bende gelicek ay baslicam

Benim abim gil Diyarbakır da yaptırmıştı, bizde şimdi aşılama yaptırdık tutmazsa Diyarbakır bahcecide tüp Bebek düşünüyorum ben eşimle daha konuşmadım ama aklımdan öyle geçiyor benim

Ben diyarbakırda zeki akkum ile sürece başladım. Hiç bir sorun olmamasına rağmen iki denemede negatif. Transfer sürecinde hormon değerlerime bile bakılmadan ilk transferi yaptılar aşırı ilgisizler. Resmen kapı hasta dolu istersen si.. git havasındalar. Tek doktor ve yüzlerce hasta devlet hastanesinde gibi hissediyorsun. Senin yaşadıkların duyguların yaşadığın maddi zorluklar umurlarında değil para koparma derdindeler sadece. Kesinlikle diyarbakıra gitmemelisin

Valla heryer için böyle yorumlar var çok içinden çıkılmaz bir haldeyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…