- 30 Temmuz 2023
- 867
- 570
- 33
- 29
- Konu Sahibi Tombikhurrem
Kızlar bahceci tüp bebek istanbul ankara bursa diyarbakır var ben ise adanadayim hangi merkezi tercih etmeliyim bahceciden tedavi görüp memnun kalan varmı
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Benım ilk tesavım orda oldu memnun kalmadım ıstanbul altunzade şubesınde sonra deyişdim iyiki etmişim şu an hamıleyımKızlar bahceci tüp bebek istanbul ankara bursa diyarbakır var ben ise adanadayim hangi merkezi tercih etmeliyim bahceciden tedavi görüp memnun kalan varmı
Hangi şubede olmuştunuz memnuniyetsizlim sebebiniz neydiBenım ilk tesavım orda oldu memnun kalmadım ıstanbul altunzade şubesınde sonra deyişdim iyiki etmişim şu an hamıleyım
Yazsım ya Altunzade İstanbul , doktoe ilgsızlıyı, zaman ayırmaması, her şey acele acele etmlerı para odaklıHangi şubede olmuştunuz memnuniyetsizlim sebebiniz neydi
Canım ben yabancıyım duruma tek fulya ve umut merkezleri İstanbul'da var saniyordumYazsım ya Altunzade İstanbul , doktoe ilgsızlıyı, zaman ayırmaması, her şey acele acele etmlerı para odaklı
Fulya tüp bebek çok iyi .ben gittim fakat maddi olarak çok yüksek geldiği için Malatya da başladım tedaviyeKızlar bahceci tüp bebek istanbul ankara bursa diyarbakır var ben ise adanadayim hangi merkezi tercih etmeliyim bahceciden tedavi görüp memnun kalan varmı
Ne kadar bir fiyat istendi acaba Fulya'da toplamFulya tüp bebek çok iyi .ben gittim fakat maddi olarak çok yüksek geldiği için Malatya da başladım tedaviye
İlaçlarla birlikte 230 filan .ama kalacak yerim de yoktu otel ile anlaşmalıyız denildi .orasıda günlük 80 Euro dedi.yani maddiyat olmayınca insanın eli kolu bağlanıyorNe kadar bir fiyat istendi acaba Fulya'da toplam
Valla bende senin gibiyim dostum hesapladım. Kalma felan 300 bini buldu bakalim bende gelicek ay baslicamİlaçlarla birlikte 230 filan .ama kalacak yerim de yoktu otel ile anlaşmalıyız denildi .orasıda günlük 80 Euro dedi.yani maddiyat olmayınca insanın eli kolu bağlanıyor
Valla bende senin gibiyim dostum hesapladım. Kalma felan 300 bini buldu bakalim bende gelicek ay baslica
Benim 4 düşük geçmişim. Var pgtli tüp bebek önerdilerSize neden tüp bebek önerdiler ? Sorun ne yani
Bende yabancıyım , yabancıyım desesız bahçecı 2 kat fıyat dıyoe euroylaCanım ben yabancıyım duruma tek fulya ve umut merkezleri İstanbul'da var saniyordum
Bende pgtlı yapdım ama orsa deyıl bence orda yapma ama kendın bılırısınBenim 4 düşük geçmişim. Var pgtli tüp bebek önerdiler
Nerde yaptırım canım senceBende pgtlı yapdım ama orsa deyıl bence orda yapma ama kendın bılırısın
Bende acıbadem oldım orası pahalı , ama bırısıde orayı sever severmez ben orsa ilk denemde hamıle kaldım çok memnunjmNerde yaptırım canım sence
Benim abim gil Diyarbakır da yaptırmıştı, bizde şimdi aşılama yaptırdık tutmazsa Diyarbakır bahcecide tüp Bebek düşünüyorum ben eşimle daha konuşmadım ama aklımdan öyle geçiyor benimKızlar bahceci tüp bebek istanbul ankara bursa diyarbakır var ben ise adanadayim hangi merkezi tercih etmeliyim bahceciden tedavi görüp memnun kalan varmı
Ben diyarbakırda zeki akkum ile sürece başladım. Hiç bir sorun olmamasına rağmen iki denemede negatif. Transfer sürecinde hormon değerlerime bile bakılmadan ilk transferi yaptılar aşırı ilgisizler. Resmen kapı hasta dolu istersen si.. git havasındalar. Tek doktor ve yüzlerce hasta devlet hastanesinde gibi hissediyorsun. Senin yaşadıkların duyguların yaşadığın maddi zorluklar umurlarında değil para koparma derdindeler sadece. Kesinlikle diyarbakıra gitmemelisinKızlar bahceci tüp bebek istanbul ankara bursa diyarbakır var ben ise adanadayim hangi merkezi tercih etmeliyim bahceciden tedavi görüp memnun kalan varmı
Valla heryer için böyle yorumlar var çok içinden çıkılmaz bir haldeyimBen diyarbakırda zeki akkum ile sürece başladım. Hiç bir sorun olmamasına rağmen iki denemede negatif. Transfer sürecinde hormon değerlerime bile bakılmadan ilk transferi yaptılar aşırı ilgisizler. Resmen kapı hasta dolu istersen si.. git havasındalar. Tek doktor ve yüzlerce hasta devlet hastanesinde gibi hissediyorsun. Senin yaşadıkların duyguların yaşadığın maddi zorluklar umurlarında değil para koparma derdindeler sadece. Kesinlikle diyarbakıra gitmemelisin