• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bahçeci tüp bebek merkezi

Remzi hocam çok iyi biridir 🙏🏻 Üniversitedeyken hocamdı kendisi, şu an uzak bir şehirde olduğum için İzmir e gidiyorum ben şu anki doktorumdan da çok memnunum ☺️
☺️ çok güzel , Remzi doktordan hiç şüphem yok gerçekten iyi bir doktor olduğunu telefondan bile hissetirdi sekreterlerinde hakkını yemiyim onlarda çok ilgilendi hep aradı sordu

Aa çok sevindiim ay herşey gönlünce olsun🥹🙏🏼 gerçekten ilgili doktor değil mi? ☺️ inşallah birgün bana da nasip olur..
Vallahi ben çok memnunum. Dışarda 3 negatif denemem var ilk defa Remzi hocadayım ama diğer merkezlerin yanında nasıl biryer burası diyor insan. Çalışanlar olsun doktorlar olsun ilgi alaka çok beğendik biz eşimle. Herşey düşünülmüş. 2 tane Ngs genetikçi embriyom var birini transfer edecek cuma günü. Çoğu tahlil ve farklı şeylerde doktorum kendisi arayıp hep bilgi verdi

Vallahi ben çok memnunum. Dışarda 3 negatif denemem var ilk defa Remzi hocadayım ama diğer merkezlerin yanında nasıl biryer burası diyor insan. Çalışanlar olsun doktorlar olsun ilgi alaka çok beğendik biz eşimle. Herşey düşünülmüş. 2 tane Ngs genetikçi embriyom var birini transfer edecek cuma günü. Çoğu tahlil ve farklı şeylerde doktorum kendisi arayıp hep bilgi verdi
Tahmin edebiliyorum canım memnun kalmana sevindim inş herşey gönlünce olur bu süreç güzel geçer🙏🏼

Herkes genelde cem beyi öneriyor
Evet ama Cem Bey ile ilerlerseniz şunu bilin ki asistanlarını geçip doktorunuza ulaşamayacaksınız. hayatınızla ilgili en önemli karara bile asistanları cevap verecek, yeri gelecek 1.5 aylık emeğinizi çöpe atacaklar

Gerçekten çok doğru söylediniz. Remzi bey benimde doktorum cuma günü transferim var herşeyle ilgili ve kendi arayıp bilgi veriyor hep.
Yani bende remzi beyde tedavi görüyorum ama beni 1 kere bile aramadı 3 ay oldu sizi nasıl aramış hatta embriyo hakkında bile bilgi vermediler ben çok pişman oldum bahçeciyi seçtiğime

Yani bende remzi beyde tedavi görüyorum ama beni 1 kere bile aramadı 3 ay oldu sizi nasıl aramış hatta embriyo hakkında bile bilgi vermediler ben çok pişman oldum bahçeciyi seçtiğime
Vallahi eşimin sonucu için kendi aradı benimle bile değil eşimle görüştü. Sonrasında sorduğum soruların bazılarına kendi arayıp cevap verdi bazılarına Berfin hanım. Sağolsun çok ilgililerdi. Ben dış merkezlerde 3 negatif deneme yaptırdım hiç bir merkezden ve doktordan ilgi göremedim maalesef o yüzden ben iyiki diyorum. Embriyolar içinde 2 günde bir arayıp bilgi verdi embriyolog hep bana. Tedavim bittiği halde hala arayıp soru sorarım gün içinde Berfin hanım illaki dönüş yapıyor.

Vallahi eşimin sonucu için kendi aradı benimle bile değil eşimle görüştü. Sonrasında sorduğum soruların bazılarına kendi arayıp cevap verdi bazılarına Berfin hanım. Sağolsun çok ilgililerdi. Ben dış merkezlerde 3 negatif deneme yaptırdım hiç bir merkezden ve doktordan ilgi göremedim maalesef o yüzden ben iyiki diyorum. Embriyolar içinde 2 günde bir arayıp bilgi verdi embriyolog hep bana. Tedavim bittiği halde hala arayıp soru sorarım gün içinde Berfin hanım illaki dönüş yapıyor.
Çok ilginç bana telefon numaralarını bile vermediler test sonucunu atarsın dediler bir telefon numarası yok yani düşünün iyi ilgilenmişler siz torpil geçmişler o zaman anlattığınız gibi değil çünkü

Çok ilginç bana telefon numaralarını bile vermediler test sonucunu atarsın dediler bir telefon numarası yok yani düşünün iyi ilgilenmişler siz torpil geçmişler o zaman anlattığınız gibi değil çünkü
Bende Remzi beyde tedavi görüyorum Ebru hanımın anlattığı gibi herşey ilgililer gerçekten .

Bende Remzi beyde tedavi görüyorum Ebru hanımın anlattığı gibi herşey
Bende Remzi beyde tedavi görüyorum Ebru hanımın anlattığı gibi herşey ilgililer gerçekten .
Siz bence reklam yapıyorsunuz ben size diyorum ki bana bir tane telefon numarası verilmedi ben gebelik sonucumu kime göndericem bilmiyorum bu kadar ilgisizler beni merkezdeki koordinatörler 1 kere aradı durumu sordu bu kadar çok ilgili olsa doktorun asistanı arardı bir sorun var mı diye

Siz bence reklam yapıyorsunuz ben size diyorum ki bana bir tane telefon numarası verilmedi ben gebelik sonucumu kime göndericem bilmiyorum bu kadar ilgisizler beni merkezdeki koordinatörler 1 kere aradı durumu sordu bu kadar çok ilgili olsa doktorun asistanı arardı bir sorun var mı diye
Hayır ben reklam yapmıyorum bizzat tedavi görüyorum ve tedavi aşamasında olumlu ilgili karşılandığımı çok ilgili olduklarını her sorduğuma cevap aldığımı asistanı berfin hanım tarafından da arandığımı , embrıyologlar tarafından 3.5.6. günlerde arandığımı belirtiyorum. Daha transferim olmadı 21 Haziranda olacak reklam yapmanın bana ne gibi bir faydası olabilir. Sizde anlattığımız gibi bir durum ile karlılaştıysanız adınıza üzüldüm ancak genel form üzerindeki yorumlara bakarsanız sizin gibi olumsuz durumlarla karşılşanın neredeyse olmadığını göreceksiniz. İyi günler .

Vallahi bilemiyorum ama torpil geçecek bir durumları yok bende ilk defa gittim. Telefon banada vermediler ben kendim aradım iletişim numarası istedim doktorun asistanının numarasını verdiler büyük ihtimal hastalar için kullanılan bir numara idi. Şuanda bile tedaviden beri gitmedim 4,5 ay oldu gala kafama takılan soruları sorabiliyorum. İllaki her doktordan memnun olanda olmayanda vardır benim beklentilerimi karşıladı şükür

Vallahi bilemiyorum ama torpil geçecek bir durumları yok bende ilk defa gittim. Telefon banada vermediler ben kendim aradım iletişim numarası istedim doktorun asistanının numarasını verdiler büyük ihtimal hastalar için kullanılan bir numara idi. Şuanda bile tedaviden beri gitmedim 4,5 ay oldu gala kafama takılan soruları sorabiliyorum. İllaki her doktordan memnun olanda olmayanda vardır benim beklentilerimi karşıladı şükür
Bana denk gelmiş demekki benim kanamam oldu bana fitil bile vermediler başka özel doktora gittim fitil verdi düşük tehlikem için bana ilgisiz geldiler tedaviden önce herkes arıyodu doktor iyi ama yönetim kötü bence

Arkadaşlar merhabalar en kısa zamanda bahçeci tüp bebek merkezinde tüp bebek yapmayı düşünüyoruz hangi doktor ile bu hayırlı işe başlayacağımızda kararsıziz orda bulunan doktorlardan tecrübesi olan yada bize doktor tavsiyesinde bulunabiliceğiniz doktor varmıdır hangisi daha iyi daha ehildir sizce
Çok detaylı araştırıp, takviyeler verilmeden tedaviye başlanmıyor yarım yamalak parayı aldıktan sonra sen sağ ben selamet. çok hızlı ve oldu bittiye geliyor herşey ,sonra bi bakmışsınız kredi kartınızdaki limit tükenmiş. Negatif sonucı da paylaşmıyorlar ne hikmetse hep pozitif sonuçlar instagramda

Aynen katılıyorum bende 1.5 yıl önce Remzi bey e gitmiştüm yumurtalarım 5.güne ulaşmadı, ilk denememdi üstelik. İlgi alaka 0. Ne aradı ne sordu. Kesinlikle vakit kaybı. Ben hiç memnun kalmadım.

Back
X