Tüp Bebek Merkezleri Bahçeci tüp bebek merkezine gidenler var mı

Merhaba , ilk görüşmemiz yaklaşımı asistanları iyiydi, bende farklı bir kuruma daha gitmiştim öngörüşmeye cem bey de karar kıldım , daha iğnelere başlamadım bir ay sonra başlayacağım
Bende cem beyden randevu aldim fakat avrupa yakasinda kalacagimiz yer. Git gel sorun olur mu acaba. Birde on gorusme yapmiuor direk muayene olacak. Kafama yatmazsa bosuna o parayi verecegim parwyi gectim cok kalabalik oliyor filan diye de yorumlar var ama basarili bir doktor gibi gorunuyor

Bende cem beyden randevu aldim fakat avrupa yakasinda kalacagimiz yer. Git gel sorun olur mu acaba. Birde on gorusme yapmiuor direk muayene olacak. Kafama yatmazsa bosuna o parayi verecegim parwyi gectim cok kalabalik oliyor filan diye de yorumlar var ama basarili bir doktor gibi gorunuyor
Evet başarılı bir doktor prof oldugu için yoğun öngörüşmeyi muayeneli yapıyor muayene parası 650 tl bende verdim ,

Amin inşallah haklısın canım. Bizim sorun genetik de çıktı klinefelter sendromu eşim şuan hormon iğneleri vuruluyor ocak sonunda bitecek iğneleri tekrar tahlil yapacağız ona göre doktor çağıracak
Allah kolaylık ve sabır versin inşallah çok zor yollardan geçiyorsunuz sizde. İnşallah pozitif sonuca ulaşırsınız 🙏

Kizlar bende cem beyde tedavi goruyorm ilk denememiz negatif oldu dondurulmus embriyolarimiz var ikinciyi denicez smdi 3 gun once histereskopi yapti rahmime çizik attı önumuzdeki ay transferim olucak insallah olur bu sefer 🤲
İnşallah bu defa pozitifi görürsün canım bende bu hafta tedaviye başlıyorum transfer önümüzdeki ay olacak belki denk geliriz oralarda seninle 🤗 Rabbim bebeğinle seni kavuşturur inşallah 🙏

İnşallah bu defa pozitifi görürsün canım bende bu hafta tedaviye başlıyorum transfer önümüzdeki ay olacak belki denk geliriz oralarda seninle 🤗 Rabbim bebeğinle seni kavuşturur inşallah 🙏
Aaa evet denk gelebilirz canm 😊 canm ne dicem sana muayeneler bahçeci umutta oluyor yine dimi sana fulya ya gel filan demediler dimi

Aaa evet denk gelebilirz canm 😊 canm ne dicem sana muayeneler bahçeci umutta oluyor yine dimi sana fulya ya gel filan demediler dimi
Aa öyle birşeyler mi oluyormuş inşallah olmaz ben 1 defa görüşmeye gittim ama bu konuda birşey demediler 1 2 gün sonra gideceğim böyle birşey derlerse söylerim muhakkak 🤔

Aa öyle birşeyler mi oluyormuş inşallah olmaz ben 1 defa görüşmeye gittim ama bu konuda birşey demediler 1 2 gün sonra gideceğim böyle birşey derlerse söylerim muhakkak 🤔
Yok canım bende olmadı ama buradan bir arkadaşım vardı ona muayenelerini Umut'ta transferini Fulya'da yaptılar.
Bir de bu tedavimde iki sefer gittim merkeze kalabalık değildi ilk tedavimde daha kalabalık oluyordu çok bekliyordum acaba diyorum muayeneleri Fulya'da mı yapıyor öğleden sonra gittiğim için mi kalabalık değildi ya da bilmiyorum artık ben de gidince öğreneceğim

Yok canım bende olmadı ama buradan bir arkadaşım vardı ona muayenelerini Umut'ta transferini Fulya'da yaptılar.
Bir de bu tedavimde iki sefer gittim merkeze kalabalık değildi ilk tedavimde daha kalabalık oluyordu çok bekliyordum acaba diyorum muayeneleri Fulya'da mı yapıyor öğleden sonra gittiğim için mi kalabalık değildi ya da bilmiyorum artık ben de gidince öğreneceğim
Ya inşallah öyle birşey yoktur cem bey arada fulyadan fotoğraf falan atıyordu şimdi sen anlatınca o aklıma geldi acaba öyle bir sisteme mi geçtiler. Peki fulyada transfer olsa bile yine kendi doktorumuz geliyordur değil mi? Kafam karıştı 😄 bi gidince sorayim ben bunu

Back
X