• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bahçeci tüp bebek süreci

Asena45

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
4 Nisan 2025
30
6
1
30
Merhabalar bahcecide tüp Bebek ile ilgili işlem yaptırmak için ilk randevumu aldım merak ediyorum bu sürec nasıl ilerliyor ne kadar sürede transfer olurum amh yuksek sadece eşimin sperm sayısı çok azdı o yüzden tüp bebeğe yöneldik transfer için ne kadar süre geçiyor onu merak ediyorum yaptıranlar var mıdır

Merhabalar bahcecide tüp Bebek ile ilgili işlem yaptırmak için ilk randevumu aldım merak ediyorum bu sürec nasıl ilerliyor ne kadar sürede transfer olurum amh yuksek sadece eşimin sperm sayısı çok azdı o yüzden tüp bebeğe yöneldik transfer için ne kadar süre geçiyor onu merak ediyorum yaptıranlar var mıdır
Sperm sayusı iyi olunca içinden iyi olanları alıyorlar, yaşınıx kaç? Rahimde işlem falan yoksa hızlıca ilerler süreç

Merhabalar bahcecide tüp Bebek ile ilgili işlem yaptırmak için ilk randevumu aldım merak ediyorum bu sürec nasıl ilerliyor ne kadar sürede transfer olurum amh yuksek sadece eşimin sperm sayısı çok azdı o yüzden tüp bebeğe yöneldik transfer için ne kadar süre geçiyor onu merak ediyorum yaptıranlar var

Eğer taze transfer olursa sorun çıkmazsa 1 ayda halloluyor. 10 gün gibi iğne falan alıyorsun sonra yumurta toplama işlemi oluyor. Yumurta toplamadan sonra Sorun çıkmazsa 3. Veya 5. Transfer yapıyorlar.

Sperm sayısı çok düşük olarak cıktı. Rahimde ekstra bir işlem yoktu pcos vardı sadece bende ama amh yuksek 8 cıkmıştı uygun sperm seçilebilirse 1 2 ay içinde olmuş mu oluyor transfer

Sperm sayusı iyi olunca içinden iyi olanları alıyorlar, yaşınıx kaç? Rahimde işlem falan yoksa hızlıca ilerler süreç
Sperm sayısı çok düşük olarak cıktı. Rahimde ekstra bir işlem yoktu pcos vardı sadece bende ama amh yuksek 8 cıkmıştı uygun sperm seçilebilirse 1 2 ay içinde olmuş mu oluyor transfer

1 ayda halloluyor ama genelde pcos hastalarında ohss riski olmasın diye rahmi dinlrndiriyorlar 1 2 ay

Eğer taze transfer olursa sorun çıkmazsa 1 ayda halloluyor. 10 gün gibi iğne falan alıyorsun sonra yumurta toplama işlemi oluyor. Yumurta toplamadan sonra Sorun çıkmazsa 3. Veya 5. Transfer yapıyorlar.
10 gün kullanılan iğnelerde sürekli ultrason çekimi isteniyor mu yumurtayı gözlemlemek için

10 gün kullanılan iğnelerde sürekli ultroson çekimi isteniyor mu yumurtayı gözlemlemek için
1 ayda halloluyor ama genelde pcos hastalarında ohss riski olmasın diye rahmi dinlrndiriyorlar 1 2 ay
Rahim dinlendirme nasıl oluyor takviye mi kullandırılıyor

10 gün kullanılan iğnelerde sürekli ultrason çekimi isteniyor mu yumurtayı gözlemlemek için
Brn iki günde bir gidiyordum. Evin yakın diye yakınsa ve doktorunuza ve verdiği doza bağlı olarak çağırıyor.

10 gün kullanılan iğnelerde sürekli ultroson çekimi isteniyor mu yumurtayı gözlemlemek için

Rahim dinlendirme nasıl oluyor takviye mi kullandırılıyor
Yani hrmen taze yapmıyor. Rahim kendini toparlamış oluyor daha sonra ilaçlarla destekleyerek rahim duvarı kalınlaştırılıyor.

Tabiki bu işlemler kişinin durumuna ve doktorum tedavi yöntemine göre değişir.

Doktorunuz kim

Ben orda Kübra hoca ile görüşmüştüm merkezi görünce vazgeçtim para odaklı diye rahim dinlendirme de bile para alıyorlar
Sizinki hangi şehirdi İzmir'de sadece Funda hoca var sanrm sitede onu gördüm sizde ne kadar ücret çıkardılar

Back
X