- 25 Mayıs 2023
- 1.254
- En iyi cevaplar
- 1
- 372
- 43
- 32
- Konu Sahibi ayseggglll
Transferde acı oldu muİnşallah bu ikinci denemem ilkini Adana'da yapmıştım olmadı 9 yıl oldu hic gebe kalamadım:/
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Transferde acı oldu muİnşallah bu ikinci denemem ilkini Adana'da yapmıştım olmadı 9 yıl oldu hic gebe kalamadım:/
İni pozitif olur taze transfer mi oldnuzKizlar yokmu aranizda bahceci umutda tedavi olan
EvetAyşegül hanım sizinle konuşmuştık sizde Güvenç beyleydiniz değil mi
Asla acı olmuyor tek kötü yanı idrara sıkışık olmak ben o kınada çok zorlandım onun dışında asla acı falan yokTransferde acı oldu mu
Hayır dondurulmuş 10 günüm pazartesi test yapcam bugüne kdr neredeyse binlere test yaptım ama bir kere pozitif çıkmadı bu sefer de çok korkuyorum aynı şey olcak diyeİni pozitif olur taze transfer mi oldnuz
Moralinizi yüksek tutun inş bebeğiniz sizinledir benimde bugün aradılar 9 döllenen yumurtanniın hepsi 3. Güne ulamış 5. Gün transfer inşHayır dondurulmuş 10 günüm pazartesi test yapcam bugüne kdr neredeyse binlere test yaptım ama bir kere pozitif çıkmadı bu sefer de çok korkuyorum aynı şey olcak diye
Biraz unutuyor gibi geldi bana toplamadan çıkınca dondurulmuş transfer için bilgi vermeye başladı hemşire taze demişsiniz diye hatırlattı sonra aa tamam dedi
Kac tane transfer edilecek inşallah hayırlısıyla güzel haberler alırız biz ve bizim gibi bekleyen herkesMoralinizi yüksek tutun inş bebeğiniz sizinledir benimde bugün aradılar 9 döllenen yumurtanniın hepsi 3. Güne ulamış 5. Gün transfer inş
Aşırı yoğun olduklari içindir o sen hatırlar onların unuttuğu yerde kafana ne takiliyorsa sorumlu hemsireyeyaz ara sor aşırı yoğun orası o yüzden öyleBiraz unutuyor gibi geldi bana toplamadan çıkınca dondurulmuş transfer için bilgi vermeye başladı hemşire taze demişsiniz diye hatırlattı sonra aa tamam dedi
Amin cümlemize inş tek transfer yapılacakKac tane transfer edilecek inşallah hayırlısıyla güzel haberler alırız biz ve bizim gibi bekleyen herkes
Amin cümlemize inş tek transfer
Hayırlısı olsunAmin cümlemize inş tek transfer yapılacak
Aa öyle seymi olur başka doktora yonlerdirsinler veya paranı iade etsinler hangi doktordu?Selamlar.bahcecide doktorun ayrilmasiyla tedavim yarım kalfi muayene parasını ödediğimle kaldım .bu durum başkasıninda başına geldi mi acaba ?
Evet tamda öğle bıktırıyolar ınsanıBahceci para ön planda tedaviye başlamadan önce haftada bir ararlardi tedaviye başladım para para başka bir şey ey yok ama doktora diyecek de çok iyi bir doktor güvenç bey
Bende kasımda 9,500 du zam gelmiş dinlendımrye , 12 bın vermısdım 1 senelık dondurmayaRahim dinlendirme 12 bin dediler bugün sordum dondurmayı ne kadar süreyle yapıcak ki
Cok şaşırdım ben kabul etmezdim öyle bir durumu. ama öyle bir sıkıntı yaşamadım memnunum merkezden yani sadece maddiyat olarak zorladı birazEvet tamda öğle bıktırıyolar ınsanı
Yedirme paranı diretAa öyle seymi olur başka doktora yonlerdirsinler veya paranı iade etsinler hangi doktordu?
Selam Ayşegül hanım son durumunuz nasıl ben cumartesi transfer oldum 5. Embriyosu bugün ikinci günüm 9 Nisan test günümCok şaşırdım ben kabul etmezdim öyle bir durumu. ama öyle bir sıkıntı yaşamadım memnunum merkezden yani sadece maddiyat olarak zorladı biraz
Kalan 5 embriyo ya 14 bin dondurma 4 binde bakım parası verdim her sene 4 bin sanırım bakım parası alıyorlar mış tam hatırlamıyorımBende kasımda 9,500 du zam gelmiş dinlendımrye , 12 bın vermısdım 1 senelık dondurmaya