- 18 Aralık 2021
- 163
- 43
- 48
- 28
- Konu Sahibi ayseggglll
-
Amin darısı senin başınaAy canımsınız çok mutlu oldum inanın sizin arınıza sağlıkla kavuşun inşallah
AnladımBende bakım parası almamışdılar ,
Bizden 18 aldılar neden acaba beş tane olduğu için mi senelik donduruyoruz dediğimiz için mi kafam karıştı kızdım biraz da şimdi bakBende bakım parası almamışdılar ,
Bende 7 taneye 12 bın almışdılar aralıkda , bakım parası diyilen bir şey almadılar , ama dedıler kı gelen sene verceksın bakım parası yanı şimdi yok , belkı 12 bıne zam gelmiş 18 olmuşBizden 18 aldılar neden acaba beş tane olduğu için mi senelik donduruyoruz dediğimiz için mi kafam karıştı kızdım biraz da şimdi bak
Başka arkadaş da bu ay vermiş 14 binBende 7 taneye 12 bın almışdılar aralıkda , bakım parası diyilen bir şey almadılar , ama dedıler kı gelen sene verceksın bakım parası yanı şimdi yok , belkı 12 bıne zam gelmiş 18 olmuş
Merhaba ne yaptınız.merak ettim sonucunuz pozitif insallahMutluluğunuzu paylaşıyorum
Bende bir sonraki ay onunla görüşmeye gidivem canım amh düşük benim nasıl bir doktor memnun musun drdan kliniktenTeşekkür ederim Mehmet asoğlu meşhur mra doktorum
Evet benimde doktorum
Bende bir sonraki ay mehmet beyle görüşmeye gidicem canım amh düşük benim nasıl bir doktor memnun musun drdan kliniktenTeşekkür ederim Mehmet asoğlu meşhur mra doktorum
Evet cnm memnunum ama doktordan cok ilgi bekleme hiperaktif kendisi yerinde duramiyor ama isinde iyi asistani msjlara hemen donuyor klinik her kosulda arayip soruyor ben memnunum kaldim umarim sende memnun kalirsinBende bir sonraki ay mehmet beyle görüşmeye gidicem canım amh düşük benim nasıl bir doktor memnun musun drdan klinikten
İnşallah canım ya ilk tedavimde hayal kırıklığına uğradım 1 yumurtam toplanmıştı transfer olamamıştım bu sefer inşallah güzel olur herşey ben birşey daha soracağım canım görüşmeye giderken sperm testi(4ay önce) ve amh testi(1yıl önce yapıldı) götürcez ya güncel mi olması lazım tekrardan yaptırsak mı diye kararsız kaldıkEvet cnm memnunum ama doktordan cok ilgi bekleme hiperaktif kendisi yerinde duramiyor ama isinde iyi asistani msjlara hemen donuyor klinik her kosulda arayip soruyor ben memnunum kaldim umarim sende memnun kalirsin
Yani sanirim sperm testi isdemez heralde ama amh isdeyebilir gibi. Genelde enaz 6aylik felan olani kabul ediyolar ama yinede bilemiycem kuzum biz hic yapdirmadimjz icin biz direk orda yapdirdik zaten ama sen yinede once gotur yaninda yapdirmadan belki isdemez isderse ozmn yapdir bosa yapdirmis olma isdemiyede bilirİnşallah canım ya ilk tedavimde hayal kırıklığına uğradım 1 yumurtam toplanmıştı transfer olamamıştım bu sefer inşallah güzel olur herşey ben birşey daha soracağım canım görüşmeye giderken sperm testi(4ay önce) ve amh testi(1yıl önce yapıldı) götürcez ya güncel mi olması lazım tekrardan yaptırsak mı diye kararsız kaldık
Memnunum tedavim daha sonuçlanmadı transfer için hazırlanıyorum ilgi çok göstermiyor yani 5 dakika bile göremiyorsunuz ama hastane iyi memnunum güler yüzlüler asistanı falan mesajlara cevap veriyor hemen öneririmBende bir sonraki ay onunla görüşmeye gidivem canım amh düşük benim nasıl bir doktor memnun musun drdan klinikten
İnşallah güzel sonuçlanır tedaviniz amh düşüklüğü mü vardı sizde deMemnunum tedavim daha sonuçlanmadı transfer için hazırlanıyorum ilgi çok göstermiyor yani 5 dakika bile göremiyorsunuz ama hastane iyi memnunum güler yüzlüler asistanı falan mesajlara cevap veriyor hemen öneririm
Amin inşallah Pco var bende bu ikinci tüp bebek tedavimİnşallah güzel sonuçlanır tedaviniz amh düşüklüğü mü vardı sizde de
Merhaba bize de 18 dediler dondurma ve 1 yil saklama parası olarakBizden 18 aldılar neden acaba beş tane olduğu için mi senelik donduruyoruz dediğimiz için mi kafam karıştı kızdım biraz da şimdi bak
Evet doğru dondurulmuş transfer mi düşünüyorsunuzMerhaba bize de 18 dediler dondurma ve 1 yil saklama parası olarak
NegatifMerhaba ne yaptınız.merak ettim sonucunuz pozitif insallah
Evet dondurulmuş olacakEvet doğru dondurulmuş transfer mi düşünüyorsunuz
Bende dondurulmuş olucam adetim biteli yarın 7. Gğn oluyor çağırdı gidicem sanki geç gibi geldi banaEvet dondurulmuş olacak
Ben regli günümü bekliyorum olunca gidicem. Sizin doğal mi ilaclimi ? benim süreç hakkında pek bir bilgim yok ilk transferim olacak.Bende dondurulmuş olucam adetim biteli yarın 7. Gğn oluyor çağırdı gidicem sanki geç gibi geldi bana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?