- 18 Aralık 2021
- 163
- 43
- 48
- 28
- Konu Sahibi ayseggglll
-
Pozitif canımSelam Ayşegül hanım son durumunuz nasıl ben cumartesi transfer oldum 5. Embriyosu bugün ikinci günüm 9 Nisan test günüm
Aynı şekilde bende öyle yaptımKalan 5 embriyo ya 14 bin dondurma 4 binde bakım parası verdim her sene 4 bin sanırım bakım parası alıyorlar mış tam hatırlamıyorım
Fazla değil mi ya her sene 4 bin bakım parası doğru mu hatırladım emin misinizAynı şekilde bende öyle yaptım
Oyu kurban olurım ya o kadar mutlu oldum ki ne kaç gün oldu transfer olalı paşamız gelsin sağlıgıyla ağzımdan paşa çıktı vallahi inş sağlıkla gelirPozitif canım
Özel sektörün çoğu yeri öyle para çok ön plandaFazla değil mi ya her sene 4 bin bakım parası doğru mu hatırladım emin misiniz
Allah razı olsun 19 mart transferdi 10 gun sonra idrarda çıktı bugünde kanda çıktı:) sağlıklı olsun da kiz erkek hiç fark etmez ama gönlüm kız çocuğundan yanaOyu kurban olurım ya o kadar mutlu oldum ki ne kaç gün oldu transfer olalı paşamız gelsin sağlıgıyla ağzımdan paşa çıktı vallahi inş sağlıkla gelir
Mutluluğunuzu paylaşıyorumAllah razı olsun 19 mart transferdi 10 gun sonra idrarda çıktı bugünde kanda çıktı:) sağlıklı olsun da kiz erkek hiç fark etmez ama gönlüm kız çocuğundan yanaRabbım isteyen herkese nasip etsin asla pes etmeyin 9 yıl sonra ilk kez nasip etti
Çok çok teşekkür ederim bir hafta sonra da seninkini paylaşırız inşallahMutluluğunuzu paylaşıyorum
Allah razı olsun :) fulya bahceci güvenç karlikaya güzel geçti aşırı yoğunluktan dolayı doktorla çok vaktiniz olmuyor ama güvenlikten sonra gerisi oluyor bir şekilde ben çok korkuyordum bana hep hiç korkma derdi ve birazda nasip işihayırlı ugurlu olsunnn saglıkla kavusun ınsallah.. hangı doktorda oldu surec acaba
Ay canımsınız çok mutlu oldum inanın sizin arınıza sağlıkla kavuşun inşallahAllah razı olsun :) fulya bahceci güvenç karlikaya güzel geçti aşırı yoğunluktan dolayı doktorla çok vaktiniz olmuyor ama güvenlikten sonra gerisi oluyor bir şekilde ben çok korkuyordum bana hep hiç korkma derdi ve birazda nasip işi
Umutta tedavi görüyorum dün yumurta toplama işlemim olduKizlar yokmu aranizda bahceci umutda tedavi olan
Hayirli olsum kuzum guzel guzel embiryolarin olsun inslah doktorun kimUmutta tedavi görüyorum dün yumurta toplama işlemim oldu
Teşekkür ederim Mehmet asoğlu meşhur mra doktorumHayirli olsum kuzum guzel guzel embiryolarin olsun inslah doktorun kim
Evet benimde doktorumTeşekkür ederim Mehmet asoğlu meşhur mra doktorum
Nasıl hangi süreçtesiniz memnun musunuzEvet benimde doktorum
Evet cnm memnunum sukur benim surec bitti sayilir Allahın izniyle transfer oldum 7.gunumdeyim darisi basinaNasıl hangi süreçtesiniz memnun musunuz
Maşallah umarım sağlıklı bi şekilde pozitif alırsın hayırlı günlerdeEvet cnm memnunum sukur benim surec bitti sayilir Allahın izniyle transfer oldum 7.gunumdeyim darisi basina
Bende bakım parası almamışdılar ,Kalan 5 embriyo ya 14 bin dondurma 4 binde bakım parası verdim her sene 4 bin sanırım bakım parası alıyorlar mış tam hatırlamıyorım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?