- 25 Mayıs 2023
- 1.254
- En iyi cevaplar
- 1
- 372
- 43
- 32
- Konu Sahibi ayseggglll
-
Allah bağışlasın taze embriyo muydu ve sıkımtınız neydiGeçen sene 21 aralık transferim oldu. Oglum su an 4.5 aylık. İlk denemede şükür kavuştuk
Olcalk artım söylemişdilerTşk yorum için bu ay sonu başlayacagız tabi yılbaşı zammı ne çakacak acaba
Bizde yüzde 1Morfoloji yüzde 2 bizim
bizimki açıldı yüzde yüz, olduDondurulmuş embriyonun yaşam garantisi nedir acaba bana çok ılımlı gelmiyor tabi yaptıranlar daha doğrusunu biliyor
sadece transfer parası alınıyor yanı yarsıTekrar aynı paraları mı istiyorlar
Dondurulmuş embriyoydu. Sebepsiz infertiliteydi. Sıkıntımız yoktu yani ama olmadı bizde tüp bebek yaptırdıkAllah bağışlasın taze embriyo muydu ve sıkımtınız neydi
Merhabalar hangi doktorda acaba bende bahçelide tedavi olucam bilgi verirmişsinizBen bahceciye büyük Bi umutla gitmiştim ama doktorun bilgisizliği ve aşırı para düşkünü bir kurum oldugunu düşünüyorum acaba gidenlerde bu şekilde görüyor mu
Merhaba gittiniz mi bende düşünüyordum ocakta ama fiyatlar uçmuş sanırım kalıcamBiz de ocak gibi düşünüyoruz bahçecide. Siz hangi doktora gittiniz ? Taze transfer neden yaptırmadınız ? Rahim dinlendirme mi oldu
Gamze doktorun kimBen bahceciye büyük Bi umutla gitmiştim ama doktorun bilgisizliği ve aşırı para düşkünü bir kurum oldugunu düşünüyorum acaba gidenlerde bu şekilde görüyor mu
Açıldı yüzde yüz oldu derken ne kadar süre bekletmiştiniz ve kaliteniz neydi acaba kusura bakmayın çok soru sordum bende kalanı dondurmak istiyorum net olmak adına soruyorumBizde yüzde 1
bizimki açıldı yüzde yüz, oldu
sadece transfer parası alınıyor yanı yarsı
İyi kalite 4aa ve 4 ab 1 bucuk ay bekletmısdık ,Açıldı yüzde yüz oldu derken ne kadar süre bekletmiştiniz ve kaliteniz neydi acaba kusura bakmayın çok soru sordum bende kalanı dondurmak istiyorum net olmak adına soruyorum
5 sene güzel şekilde kaldığını bılıyorum araşdırdımAçıldı yüzde yüz oldu derken ne kadar süre bekletmiştiniz ve kaliteniz neydi acaba kusura bakmayın çok soru sordum bende kalanı dondurmak istiyorum net olmak adına soruyorum
Ben docent bir doktorla ön görüşme yapmıştım ankara bahcecide berfu hanım degıldı erkek bı doktordu tavrı ve bılgosı hoşuma gitmedi rahim filmimde sorun vardı yok temiz dedi o yüzden gitmem bahcecıyeGamze doktorun kim
Yaaa filmde neyi görmedi ki. Alla alla korkuyorum çok korkuyorum. Bende adet oldum transfer ilaçlarıma yarın başlıcam korkudan ölücem. Allahım güç versinBen docent bir doktorla ön görüşme yapmıştım ankara bahcecide berfu hanım degıldı erkek bı doktordu tavrı ve bılgosı hoşuma gitmedi rahim filmimde sorun vardı yok temiz dedi o yüzden gitmem bahcecıye
Siz hangi doktora gidiyorsunuz ? Benimde çarşamba randevum var. Geçen hafta pazartesi den beri iğneleri kullanıyorumYaaa filmde neyi görmedi ki. Alla alla korkuyorum çok korkuyorum. Bende adet oldum transfer ilaçlarıma yarın başlıcam korkudan ölücem. Allahım güç versin
Evet ayriyetten transfer ücreti 26 bin tl vermiştim oda negatif oldu malesef kiTekrar para verecek misiniz
Bende de hafif genişleme vardı bu şekilde de deneyebiliriz dedi başka doktor kapatılması lazım demiştiYaaa filmde neyi görmedi ki. Alla alla korkuyorum çok korkuyorum. Bende adet oldum transfer ilaçlarıma yarın başlıcam korkudan ölücem. Allahım güç versin
Tipteki sıvıyı göremedi siz o doktordamı yaptırıyorsunuz korkuyorum dedınuzYaaa filmde neyi görmedi ki. Alla alla korkuyorum çok korkuyorum. Bende adet oldum transfer ilaçlarıma yarın başlıcam korkudan ölücem. Allahım güç versin
Merhaba bende güvenç beye başladım süreciniz nasıl geçtiGüvenç karlikaya
Daha transfer olmadi adetimi bekliyorum şimdilik bir sıkıntı yokMerhaba bende güvenç beye başladım süreciniz nasıl geçti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?