Bahceci tup bebek

Ben bahceciye büyük Bi umutla gitmiştim ama doktorun bilgisizliği ve aşırı para düşkünü bir kurum oldugunu düşünüyorum acaba gidenlerde bu şekilde görüyor mu
Merhabalar hangi doktorda acaba bende bahçelide tedavi olucam bilgi verirmişsiniz

2022 yili subat ayindan 2023 yılı agustos ayına kadar bahcecide tedavi oldum bizden hic Rahim dinlendirme ucreti almamışlardı yukarıyı okuyunca cok şaşırdım... sadece embriyolar icin 1 yıllık dondurma ucreti alıyorlardı. Yenimi çıkmış rahim dinlendirme ücreti. Agustostaki son transferimde süresinin doldugunu 1 yıllık dondurma ucreti istemislerdi tekrar bizde embriyolari imha ettirmek istedigimi soyledik transfer oldum imha edildi kalan embriyolar.

Bizde yüzde 1

bizimki açıldı yüzde yüz, oldu

sadece transfer parası alınıyor yanı yarsı
Açıldı yüzde yüz oldu derken ne kadar süre bekletmiştiniz ve kaliteniz neydi acaba kusura bakmayın çok soru sordum bende kalanı dondurmak istiyorum net olmak adına soruyorum

Yaaa filmde neyi görmedi ki. Alla alla korkuyorum çok korkuyorum. Bende adet oldum transfer ilaçlarıma yarın başlıcam korkudan ölücem. Allahım güç versin

Ama para ön planda onu fark ettik gerçi çoğu tedavi merkezleri de aynı şekilde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…