- Konu Sahibi ayseggglll
-
Rahim dinlendirme için neden para aldıklarını anlamış değilim. Özel bişey yapmıyorki, vucut kendini dinlendirmiyormu. Ben bahçeci ile görüştm birde acıbadem atakent ile. Bahçeci her ay arayıp hamilemisiniz nezaman geliyosunuz diye sorduğu için sürekli acıbadem atakent ile devam ettim53 bin sadece tüp bebek tedavi parası +9.600 rahim dinlendirme 12 bin embriyo çıkarsa dondurma ücreti 1 ay durmasa bile 1 yıllık dondurma ücretine tabi tutuyorlar malesef ki karşınıza farklı farklı rakamlar cıkabiliyor
Embriyoyu dondurup çözdürdüğü için aldıgı bir para çok saçma bunun kavgasını da çok yaptık bahçeciyle onlarında mantıklı bişey açıklayamıyor ki lanet olsun dedim verdim parayıRahim dinlendirme için neden para aldıklarını anlamış değilim. Özel bişey yapmıyorki, vucut kendini dinlendirmiyormu. Ben bahçeci ile görüştm birde acıbadem atakent ile. Bahçeci her ay arayıp hamilemisiniz nezaman geliyosunuz diye sorduğu için sürekli acıbadem atakent ile devam ettim
Bencede çok saçma ona 9500 alınması ama işde o an bir şey dıyemıyorsun verıyorsun işdeRahim dinlendirme için neden para aldıklarını anlamış değilim. Özel bişey yapmıyorki, vucut kendini dinlendirmiyormu. Ben bahçeci ile görüştm birde acıbadem atakent ile. Bahçeci her ay arayıp hamilemisiniz nezaman geliyosunuz diye sorduğu için sürekli acıbadem atakent ile devam ettim
Evet elden bir şey gelmıyor ne yazıkıEmbriyoyu dondurup çözdürdüğü için aldıgı bir para çok saçma bunun kavgasını da çok yaptık bahçeciyle onlarında mantıklı bişey açıklayamıyor ki lanet olsun dedim verdim parayı
Geçen sene 21 aralık transferim oldu. Oglum su an 4.5 aylık. İlk denemede şükür kavuştukSlm herkese bahcecide tup bebek yaptıranlar hangi asamadasiniz şu an biraz konuşalım mı çok heyecanliyim
Allah bağışlasınGeçen sene 21 aralık transferim oldu. Oglum su an 4.5 aylık. İlk denemede şükür kavuştuk
Sorun yoktu. Sebepsiz infertiliteAllah bağışlasınsorun neydi
Merhaba. Bizde ocak şubat gibi bahçeçiye gitmeyi planlıyoruz. Benim eşimde 2 tese ameliyatını olabılır. Tedavı süreci olur ilk etapta diye düşünüyoruz. Hakkımızda hayırlısı hepimizinEvet canım ocak ta başlayalım okul tatilken dedik. Arkadaşım ebru öztürk e gitti rahim dinlendirmeden 3.gün embriyosu ile hamile kaldı. Eşi tese olmuştu biz de de büyük ihtimal eşim tese olcak. Doktoru iyi diye söyledi. Ebru öztürk , güvenç karlıkaya ve Mehmet reşit asoğlu arasında kaldım bende.özkan özdamar da iyi gibi ama ebru hanıma gideriz herhalde.
AminMerhaba. Bizde ocak şubat gibi bahçeçiye gitmeyi planlıyoruz. Benim eşimde 2 tese ameliyatını olabılır. Tedavı süreci olur ilk etapta diye düşünüyoruz. Hakkımızda hayırlısı hepimizin
Hayırlı olsun sonuçları mutlaka paylaş olur mu bende ikici aletimi beklıyorum transfer için sizin sorum neydiMerhabalar. Fulya Bahçeci'de embriyo transferi gerçekleşti. Doktorum Gürkan hoca gayet bilgili ve güvenilir. İnşallah güzel haberler alır herkes.
Merhaba ben özkan öz damara gittim transfer oldu test günü bekliyorumSlm herkese bahcecide tup bebek yaptıranlar hangi asamadasiniz şu an biraz konuşalım mı çok heyecanliyim
Hayırlı olsun sorun neydi acabaMerhaba ben özkan öz damara gittim transfer oldu test günü bekliyorum
Yorum için tşk kardeşim bir sorum olacak size tedaviden önce bir takım testler istediler mi ve bunlar pakete dahil miydi ücret olarak merakımı anlayın bu ay sonu. Başlıyoruz hayırlısıylaYani ilaçlar dahil 80 bin ykn tutuyor en az ama ekstra işle
m çıkarsa ayrı olur
Tşk yorum için bu ay sonu başlayacagız tabi yılbaşı zammı ne çakacak acabaHekım kabulı 2800, tüp bebek odemesı 53 bın , rahım dınlendıtme olursa 9.500 , dondurma olursa 12 bın ,ilaçlar her kes için farklı diye bir giyat kesın dıyemem bende 25-26 bine yakın ilaça çıkdı
Morfoloji yüzde 2 bizimInshAllah bu defa olur guzel haberler alırsınız ne zaman pekı transfer ?
Dondurulmuş embriyonun yaşam garantisi nedir acaba bana çok ılımlı gelmiyor tabi yaptıranlar daha doğrusunu biliyorSadece transfere ödeyecyez
Tekrar para verecek misinizEvet negatif sonuç oldu kalan embriyomu transfer ettiricem haftaya
Tekrar aynı paraları mı istiyorlarilaçları bıraktıktan sonra 1 hafta içinde adet oldum adetin 2,3 günü muayene gittim tekrardan ara vermeden transfer için hazırlığa başladık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?