Bahceci tup bebek

Rahim dinlendirme için neden para aldıklarını anlamış değilim. Özel bişey yapmıyorki, vucut kendini dinlendirmiyormu. Ben bahçeci ile görüştm birde acıbadem atakent ile. Bahçeci her ay arayıp hamilemisiniz nezaman geliyosunuz diye sorduğu için sürekli acıbadem atakent ile devam ettim

Embriyoyu dondurup çözdürdüğü için aldıgı bir para çok saçma bunun kavgasını da çok yaptık bahçeciyle onlarında mantıklı bişey açıklayamıyor ki lanet olsun dedim verdim parayı

Bencede çok saçma ona 9500 alınması ama işde o an bir şey dıyemıyorsun verıyorsun işde

Merhaba. Bizde ocak şubat gibi bahçeçiye gitmeyi planlıyoruz. Benim eşimde 2 tese ameliyatını olabılır. Tedavı süreci olur ilk etapta diye düşünüyoruz. Hakkımızda hayırlısı hepimizin

Merhabalar. Fulya Bahçeci'de embriyo transferi gerçekleşti. Doktorum Gürkan hoca gayet bilgili ve güvenilir. İnşallah güzel haberler alır herkes.
Hayırlı olsun sonuçları mutlaka paylaş olur mu bende ikici aletimi beklıyorum transfer için sizin sorum neydi

Yani ilaçlar dahil 80 bin ykn tutuyor en az ama ekstra işle
m çıkarsa ayrı olur
Yorum için tşk kardeşim bir sorum olacak size tedaviden önce bir takım testler istediler mi ve bunlar pakete dahil miydi ücret olarak merakımı anlayın bu ay sonu. Başlıyoruz hayırlısıyla

Tşk yorum için bu ay sonu başlayacagız tabi yılbaşı zammı ne çakacak acaba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…