Bahceci tup bebek

Ama para ön planda onu fark ettik gerçi çoğu tedavi merkezleri de aynı şekilde
Haklısınız bende bugün başlamak için gittim adetim 2. Günüydü doktor muayenede bir kist gördü doğum kontrol hapı verdi önümüzdeki adete kaldı of çok üzüldüm sizede rahim dinlendirme mi istediler o yüzden mi adeti bekliyorsunuz

Sürekli bir erteleme anlamadım

Azospermi olanlar Ankara A lıfe Hastanesinde sperm testi vermeden tedaviye başlamasın bence.Biz a lıfeda başladık ve çok memnunuz

İlaçlara başladım adetliyim transfer surecindeyiz şu an

Rahim dinlendirme olmadı galiba sizde direk transfer mi ben 14 Mart ilaç başladım sanırım 25-26mart toplama olucak toplamadan sonra adet beklemeden mi transfer oldunrahi. Dinlendirme oldu iki ay hemde sonra transfer ldu

Rahim dinlendirme olmadı galiba sizde direk transfer mi ben 14 Mart ilaç başladım sanırım 25-26mart toplama olucak toplamadan sonra adet beklemeden mi transfer oldunuz
İki ay rahim dilendirme oldu

Kızlar yazıyı görünce girdim benim de doktorum Güvenç Bey şu an 8 haftalık hamileyim çok çok iyi bi doktor

Benimde haftaya toplama olucak sanırım 2 ay uzun bi süre neden böyle birşey yapmak istedi acaba bide her ay için ekstra dondurma ücreti talep ettiler mi biraz bilgi verirseniz çok memnun olurum
Benim toplamadan sonra dinlendirme verdi rahim filmi istedi sıkıntılı duruyordu tekrar istedi bu sefer temiz çıktı ondan biraz uzadı dondurma ücreti ise senede bir ama transfer esnasında tekrar dondurma işlemi ixin para alırlar eğer geriye embriyolari tekrar durmak isterseniz tabi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…