- 25 Mayıs 2023
- 1.254
- En iyi cevaplar
- 1
- 372
- 43
- 32
- Konu Sahibi ayseggglll
-
Haklısınız bende bugün başlamak için gittim adetim 2. Günüydü doktor muayenede bir kist gördü doğum kontrol hapı verdi önümüzdeki adete kaldı of çok üzüldüm sizede rahim dinlendirme mi istediler o yüzden mi adeti bekliyorsunuzAma para ön planda onu fark ettik gerçi çoğu tedavi merkezleri de aynı şekilde
Sürekli bir erteleme anlamadımHaklısınız bende bugün başlamak için gittim adetim 2. Günüydü doktor muayenede bir kist gördü doğum kontrol hapı verdi önümüzdeki adete kaldı of çok üzüldüm sizede rahim dinlendirme mi istediler o yüzden mi adeti bekliyorsunuz
Kist için ertelemesininormal buluyorum bakalım daha ne olucakSürekli bir erteleme anlamadım
Merhaba durumunuz nedir transfer oldunuz mıSürekli bir erteleme anlamadım
Sorun neydi sizinSelam moral bozmayımda bende 3 gün önce negatf çıkdı umut bahçcevıde yapdım ilk denemem ıdı
Ben de yarın olucam canım, nerde olsun yaşın kaç ilk denemen miBugün transfer oldum dualarınızı bekliyorum
Rahim dinlendirme olmadı galiba sizde direk transfer mi ben 14 Mart ilaç başladım sanırım 25-26mart toplama olucak toplamadan sonra adet beklemeden mi transfer oldunuzİlaçlara başladım adetliyim transfer surecindeyiz şu an
Bahçeci deyim bende sizMerhabalar hangi doktorda acaba bende bahçelide tedavi olucam bilgi verirmişsiniz
Güvenç beyleyiz bizde sanırım haftaya toplama olucakDaha transfer olmadi adetimi bekliyorum şimdilik bir sıkıntı yok
Rahim dinlendirme olmadı galiba sizde direk transfer mi ben 14 Mart ilaç başladım sanırım 25-26mart toplama olucak toplamadan sonra adet beklemeden mi transfer oldunrahi. Dinlendirme oldu iki ay hemde sonra transfer ldu
İki ay rahim dilendirme olduRahim dinlendirme olmadı galiba sizde direk transfer mi ben 14 Mart ilaç başladım sanırım 25-26mart toplama olucak toplamadan sonra adet beklemeden mi transfer oldunuz
Bahceci güvenç karlikaya ikinci denemeBen de yarın olucam canım, nerde olsun yaşın kaç ilk denemen mi
Benimde haftaya toplama olucak sanırım 2 ay uzun bi süre neden böyle birşey yapmak istedi acaba bide her ay için ekstra dondurma ücreti talep ettiler mi biraz bilgi verirseniz çok memnun olurum27 yaşındayım
Benim toplamadan sonra dinlendirme verdi rahim filmi istedi sıkıntılı duruyordu tekrar istedi bu sefer temiz çıktı ondan biraz uzadı dondurma ücreti ise senede bir ama transfer esnasında tekrar dondurma işlemi ixin para alırlar eğer geriye embriyolari tekrar durmak isterseniz tabiBenimde haftaya toplama olucak sanırım 2 ay uzun bi süre neden böyle birşey yapmak istedi acaba bide her ay için ekstra dondurma ücreti talep ettiler mi biraz bilgi verirseniz çok memnun olurum
İlk denemede mi oldu sorun neydi sizinKızlar yazıyı görünce girdim benim de doktorum Güvenç Bey şu an 8 haftalık hamileyimçok çok iyi bi doktor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?