• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bahçeci Tüp Bebek

Bizde bursada baya araştırdık bahçecide karar kıldık çevremden öneriler ışığında, haftaya görüşmemiz va

Merhabalar arkadaşlar. Ben de Bursa bahçeci’de tüp bebek tedavisi gördüm iki kez ve başarısız oldu :(.. Umarım sizlerden güzel haberler alırız.. Daha fazla deneme yapmak istemedim o yüzden elimde ilaçlar kaldı almak isteyen olursa Bursa FSM’deyim gelip almak isteyen olursa diye yazayım dedim burdan, çünkü ilaçlar çok pahalı ve bütçeyi zorluyor. Çoğu full. Bi kaç tanesi açılıp kullanılmıştır. Fotoğraf ektedir.
Teşekkürler. Ben şuan sadece gonalf kullanıyorum. Sonrasınin neler olacak hiç bilmiyorum

Uludağda ikinci tedaviyi oldum o da olumsuz maalesef. Bekliyorum şu an tedavi olmuyorum. Gürsu da tek doktor vardı zaten erkekti. İlgili iyi birisiydi. Hatta biraz acıdı galiba bana 🤣
Merhba gürsudaki doktora bende gtmiştim hemen neden aşılama yaptıklarını felan sormuştu bende 1kez aşılama oldum üniversitede acaba uyguladıgı başka tedavi yöntemimi var ?

Back
X