Bahceci umut tupbebek merkezi bulent erol

Evet boş yere iğnelere ilaçlara para verdik ama imsan öngöremiyor o an insanın gözüne para gözükmüyor bile herşeyini veresin geliyor siz bir gidin inşallah sizden sormada biz gideriz suan zaten yenı ameliyat oldu perşembe günü ameliyat oldı

Evt ya o an sadece onun hayalini kuruyor insan para falan gözüne gelmiyor. Bir de ilk denememizdi bilgisizce davrandım biraz hemen herşey olsun istedim. İnşallah gidip geldikten sonra size detaylı bir şekilde anlatırım dediğiniz gibi bir ay falan dinlenin sonra benim eşim baya zorlandı yani hersk aynımı bilmiyorum her gün ağrı kesici iğneler vurduk ilk gün bayıldı aniden acı eşiği biraz düşük sanırım şimdi iyi çok şükür düzeldi dikiş falan kalmadı

Çok sevinirim haber ederseniz eşimde iğne vuruldu biraz daha iyi 3 gün oldu yarın duş alabilir demişti hemşire bakalım taksi şoförü normalde hemen işe başlayamayacak malesef

Çok sevinirim haber ederseniz eşimde iğne vuruldu biraz daha iyi 3 gün oldu yarın duş alabilir demişti hemşire bakalım taksi şoförü normalde hemen işe başlayamayacak malesef
Tabikide haber ederim evet üçüncü gün duş alabiliyorlar beli süre araç kulanmasi yasak ya bnim eşimde kamyon şoförü çok oturmamasi lazım yaklaşık bir ay ise gitmedi

Tabikide haber ederim evet üçüncü gün duş alabiliyorlar beli süre araç kulanmasi yasak ya bnim eşimde kamyon şoförü çok oturmamasi lazım yaklaşık bir ay ise gitmedi
Hakkımız herşeyin en hayırlısı nasip olsun inşallah hiç beklemediğimiz zamanda Rabbim kendiliğinden olduracak belkide

Hakkımız herşeyin en hayırlısı nasip olsun inşallah hiç beklemediğimiz zamanda Rabbim kendiliğinden olduracak belkide
Amin inşallah en kısa zamanda hayırlı haberler vermek nasip olur işte bazen insan elinde olmadan bazı şeylere çok takılıyor aslında herşey bir imtihan belki daha güzelleri bizim olcak yetrki sabredelilm

Amin inşallah en kısa zamanda hayırlı haberler vermek nasip olur işte bazen insan elinde olmadan bazı şeylere çok takılıyor aslında herşey bir imtihan belki daha güzelleri bizim olcak yetrki sabredelilm
Birşey daha soracaktım eşiniz tam anlamıyla ne kadar süre sonra toparlandı ? Ne kadar daha yatması gerekiyor mesela ?

Birşey daha soracaktım eşiniz tam anlamıyla ne kadar süre sonra toparlandı ? Ne kadar daha yatması gerekiyor mesela ?
Aslında bu kişiden kişiye değişir 22 Nisan'da ameliyat oldu yaklaşık bir buçuk haftadır tamamen iğleşmis durumda. Bir hafta çok dikkat eti ondan sonrada yürüyüş falan yaptı sadce hani kamyon şoförü olduğu için hem kamyona binemiyor du hemde çok oturmamak için işe geç başladı. İlk bir hafta biraz zor geçiyor sonra yavaş yavaş iğleşmis oluyor

İyi günler nasılsınız eşiniz iyileştimi acaba bundan sonraki sürece karar verdiniz mi
Merhaba iyi günler dün Bülent hocaya gittik kontrol etti baktı iyileşme açısında sorun dedi, patoloji raporuda sertoli cel çıktı aynı size dediği gibi dedi bizede biraz dinlenin Kasım ayında tekrar gelip test verin dedi çok aradım ama bulamadım dedi bu kadar şişmesinde sebep zaten emin ol çok uğraştığım için dedi sol taraftan hiç hücre bulamamış sağ taraftanda zaten patolojiye gönderdiği örnek alınmış sordum hani fitoterapi, hormon iğnesi bunlar işe yaramaz mı hocam dedim üretim alanı yok ki dedi olmuş olsaydı zaten benim verdiğim o ilaçlarla çoktan olmuş olabilirdi dedi tedavi edilebilir bir durumumuz yok mu dedim herşey allahtan ama şuan için malesef dedi belki birşeyle gelişir bulunur daima hastamsınız direk geri dönüş yaparım dedi hani Bülent hocadan yana sıkıntım yok gerçekten iyi bi doktor bulursa zaten o bulur diye yöneldik ilk ama malesef üretim alanı yok dedi şuan için ne yapacağız hiç bilmiyorum öyle bir araftayım ki hani tamam diyip kabullenmem mi gerek yoksa farklı tedavileremi yönelmem gerek bilmiyorum olumsuz sonuç almaktan çok korkuyorum çok üzülüyorum halimize onca herkes kolayca çocuk sahibi olurken bizim bu durumumuz ne bileyim rabbimin vardır elbet bir bildiği diyorum

Çok geçmiş olsun sanırım aynı durumdayız bizde birebir aynılarını söyledi ne eksik ne fazla benle beraber bı arkadaşa da aynılarını söylemişti. Dediğiniz gibi Bülent Hoca'dan ben de çok memnundum Allah razı olsun bizim için çok uğraştı. Fakat araştırmalarıma göre Bülent hoca var olan sperme mikrotese de bulmada çok iyi bir doktor fakat bizim gibi durumda olanlar genellikle olumlu sonuçlar alamıyormuş. Dediğim gibi Celaleddin Peru ve Mesut tül bu alanda daha olumlu sonuçlar elde edebiliyorlarmış. Bülent hoca sadece takviye edici vitaminler vermişti fakat bu dediğim doktorlarda yaklaşık olarak bazı hastalarda bir yılda sürebilecek iğne ilaç ve takviye edici gıdalarla olumlu sonuç alan kişiler var lütfen umudunuzu kaybetmeyin İlk zamanlar ben de sizin gibi düşünüyordum. Sonradan başka araştırmalar yaptım ve şunu çok iyi biliyorum ben elimden geleni fazlasıyla yapacağım Rabbim dilerse nasibimiz sarsa olur ama ileride keşke dememek için elimden geleni yapıyorum şu an hayırlısıyla 16 Haziran'da gideceğiz bakalım o zaman daha detaylı anlatırım.

Evet elimizden geleni en azından yapalım diyorum gerisi zaten rabbimin bileceği bir iştir, sizden dört gözle güzel haberler bekliyorum inşallah herşey kalbimizden geçtiği gibi olur

Evet elimizden geleni en azından yapalım diyorum gerisi zaten rabbimin bileceği bir iştir, sizden dört gözle güzel haberler bekliyorum inşallah herşey kalbimizden geçtiği gibi olur
Çok sağolun Allah razı olsun dilerim rabim hepimize hayırlı haberler vermeyi nasip etsin inşallah

Aleyna hanım n’aptınız nasıl geçti acaba
Çok şükür iyi geçtiMesut hoca ile de görüşme yaptık embriyolog Semra hoca ile de en büyük şansınızın bütün genetik testlerin temiz olması dendi Bülent hoca'nın verdiği ilaçlar eşimin bütün hormon değerlerine alt üst etmiş. Mesut hoca mikro teseye çok sıcak bakmadığını söyledi en son çare olarak mikrodaseyi öneriyoruz dedi o da yerinde ve zamanında yapılırsa. Takviye edici gıdalar hormon iğneleri ve birkaç ilaç verdi önümüzdeki ay başlamamızi söyledi kullandıktan sonra bir ay sonra tekrardan görüşmeye gideceğiz ona göre seviye yükselmişse devam edeceğiz detaylı sperm testi sonucu bugün çıktı bizi arayıp görüşme yapacağını söyledi onun için hala bekliyoruz. Bu arada Bülent hoca'nın yanıma gelen 4. hastası sizsiniz dedi. Bakalım ne olacak hayırlısıyla

Aaa öyle mi mikrodase nedir acaba ? Yani seviye normale gelse dahi mikrotese yapılmayacak mı ? Bu arada orada mı kaldınız gün içinde test sonuçlar çıkmıyor muymuş ?

Aaa öyle mi mikrodase nedir acaba ? Yani seviye normale gelse dahi mikrotese yapılmayacak mı ? Bu arada orada mı kaldınız gün içinde test sonuçlar çıkmıyor muymuş ?
Mikro tese Bülent hoca yapmıştı tesenin aynası sadec mikroskop altında yapılan mikro tese deniyor şuan gittiğimiz doktor dedi önceliğim iyi bir seviyeye gelmesi sonucu çikti ama daha görüşme yapamadık yarın yapacağız inşallah biz günü Birlik gidip geldik Sabah saat 9 test verdi öğleden sonra da hocayla görüştük test sonucu bir gün sonra çıkıyor beklemdik biz kalacak yerimiz yoktu bir de gizli gitmiştik diye yokluğumuz anlaşılımasin diye doktor yarın arayacak sonucu konuşacağız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…